Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد توکلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این روستاها به هیچ شبکه ارتباطی دسترسی ندارند که با توجه به هوشمند سازی مدارس بنا داریم تا هرچه سریعتر آنها را به شبکه اینترنتی وصل کنیم.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی در مناطق روستایی رغبت کمتری به سرمایه گذاری دارد، اظهار داشت: از طرح توسعه خدمات در روستاها به اسم uso برای این امر استفاده می کنیم که تقریبا ۱۱۰ دکل در این روستاها برای نسل سه و چهار باید ایجاد کنیم که احداث هر دکل بیش از ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد تومان هزینه دارد.

توکلی با بیان اینکه در بحث تلفن ثابت به خودکفایی رسیده ایم، اظهار داشت: اما تجهیزات برای تلفن همراه وارداتی است که با این رقم اعتباری بعید به نظر می رسد که فقط بتوان حدود ۱۴۰ میلیارد تومان برای این امر به استان گیلان امسال اختصاص یابد.

وی تصریح کرد: توسط اپراتور روستایی ۵۴ سایت در دست اقدام است ضمن آنکه ۲۵ سایت تا کنون نصب شده و حداقل ۲۵ روستا از مزایای آن بهره مند می شوند چون ممکن است روستاهای حاشیه ای را هم پوشش دهد.

وی ادامه داد: اپراتور اول از ابتدای امسال در مناطق کمتر توسعه یافته هفت سایت را ایجاد کرده و ۱۳ سایت نیز  ارتقا یافته و اکنون  نسل سوم و چهارم را هم پوشش می دهند؛ ضمن آنکه ۶۳ سایت هم در دست اجراست که از این طریق می توانیم ۵۰ درصد از این روستاها را عملیاتی کنیم.

توکلی با بیان اینکه بحث دسترسی شاهراه حیاتی دیتا استان است، گفت: این شبکه دسترسی یک ظرفیت ورودی دارد و ظرفیت دیگر شبکه ۸۹۵ مگابیت بر ثانیه زیر ساخت استان است که با وجود شرایط کرونایی و در پیک استفاده از این شبکه هم اکنون حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد از این ظرفیت خالی است؛ بنابراین در تامین پهنای باند برای دسترسی مردم مشکلی نداریم و  مشکل دسترسی مربوط به پهنای باند نیست.

وی در ادامه با بیان اینکه مردم به نحوی با شبکه ارتباطی دسترسی پیدا می‌کنند، افزود: دسترسی مردم گیلان به این شبکه ارتباطی حدود ۴۰.۶۳ درصد است.

وی اظهار داشت: در تلفن همراه افراد ممکن است بیش از یک تلفن داشته باشند که بر همین اساس، ضریب نفوذ تلفن همراه استان بالای ۱۶۵ درصد است که عدد بالای ۱۰۰ نشان‌دهنده این است که هر فرد بیش از یک سیم کارت در اختیار دارد.

 وی با بیان اینکه ۹۰ درصد از جمعیت شهری و روستایی  گیلان به تلفن (از لحاظ ارتباط صدا) دسترسی دارند، اظهار داشت: حدود ۱۲ درصد از جمعیت ۴۰ درصدی که تلفن ثابت ( adsl) دارند یعنی از اینترنت سیمی برخوردار بوده و بر روی خط ثابت اینترنت دارند.

توکلی افزود: از ۱۶۵ درصد جمعیت دارای سیم کارت همراه ۹۰ درصد اینترنت همراه دارند اما  ۱۲۰ روستا پوشش اینترنتی اعم از ثابت و همراه نسل سوم و چهارم ندارند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با بیان اینکه این روستاها بیشتر در مناطق کوهستانی و کوهپایه ای هستند، تصریح کرد: در مناطق جلگه‌ای ضریب نفوذ بالاست از اینرو، کمترین مشکلات مربوط به شهرستان انزلی و رشت و بیشترین مشکل در ارتفاعات رودبار، ماسال، تالش و  رضوانشهر است بنابراین بیشترین پروژه ها در سال های اخیر در این نقاط بوده است.

برچسب‌ها رشت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان رشت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان اخبار کنکور شبکه ارتباطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۳۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛فرماندار بویین میاندشت با اشاره به اینکه پوشش اینترنت وتلفن همراه در روستا‌های حاشیه محور‌های مواصلاتی شهرستان بویژه روستا‌هایی درنواحی کوهستانی قرار گرفته بودند نامطلوب بود گفت:در راستای حل مشکل و پاسخ به مطالبه دوساله مردم، پیگیری مشکل در دستور کار قرار گرفت وخوشبختانه در بسیاری از روستا‌ها با ساخت ایستگاه مخابراتی معضل برطرف شد.
رضاعلی معصومی افزود:ایستگاه مخابراتی احمد آباد –جوزار یکی از مهمترین ایستگاه‌های مخابراتی است که در مرتفع‌ترین نقطه ازگردنه احمدآباد (واقع در مسیر بویین میاندشت به خوانسار) در حال ساخت می‌باشدکه با راه اندازی آن پوشش تلفن همراه و اینترنت برای روستا‌هایی که در نقاط ناهموار و کوهستانی واقع شده اند، مطلوب‌تر خواهد شد.
وی با بیان اینکه این ایستگاه از شهرستان‌های گلپایگان، خوانسار، فریدن وبویین میاندشت سیگنال دریافت می‌کنداضافه کرد:با توجه به اینکه ساخت مسیر دسترسی ایستگاه بسیارسخت و طولانی است، میزان هزینه ساخت ایستگاه بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • احتمال ریزش سنگ، با بارش باران در جاده چالوس
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!