Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در سال ۹۸ یک میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۳۲ ولادت در کل کشور به ثبت رسید که از بین این آمار یک میلیون و ۱۵۸ هزار و ۶۵۹ تک زایی و ۳۷ هزار و ۴۷۳ (۳.۱ درصد از سهم ولادت ها) چند قلوزایی بوده است.

در مجموع ۱۸ هزار و ۴۵۵ چندقلوزایی ثبت شده است که ۱۷ هزار و ۹۱۲ دوقلو، ۵۲۴ سه قلو و ۱۸ چهار قلو در سال ۹۸ ثبت شده است، همچنین در بین استان‌های کشور، تهران دارای ۲ هزار و ۸۶۶ دو قلو، ۷۰ سه قلو و سه تا چهار قلو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خراسان رضوی نیز دارای هزار و ۶۶۳ دوقلو، ۳۶ سه قلو، یک چهارقلو و یک پنج قلو و بیشتر، خوزستان هزار و ۳۰۳ دوقلو، ۳۷ سه قلو و یک چهار قلو، فارس دارای هزار و ۱۰۶ دو قلو، ۳۶ سه قلو و ۳ چهارقلو بوده است.

گفتنی است، این استان‌ها در بین سایر استان‌ها دارای بیشترین میزان چند قلوزایی در سال ۹۸ بوده است.

بیشتر بخوانید

چگونه میتوانیم ناممان را در شناسنامه تغییر دهیم؟ فراوانی نام‌های عاشورایی در سال ۹۸ صدور شناسنامه برای افرادی که تابعیت خارجی و مادر ایرانی دارند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ولادت چندقلوزایی ثبت احوال سال ۹۸ استان ها سه قلو چند قلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط

علی حسینی می‌گوید: جنگل‌های بلوط لرستان در حکم ذخایر انرژی خاورمیانه و به‌عنوان میراثی گران‌بها نه تنها می‌توانند در کاهش آلاینده‌ها، حفظ آب، تولید اکسیژن و ممانعت از فرسایش و رسوب نقش اساسی ایفا کنند بلکه با مشارکت مردم از طریق تولید فرآورده‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی به دنبال داشته باشد.
کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری روغن مستخرج از میوه درخت بلوط با اهداف دارویی (درمان زخم‌ها، کنترل دیابت، بهبود هضم و گوارش، جلوگیری از آسم، بهبود سلامت قلب، جلوگیری از آلزایمر و ضدعفونی کننده)، صنعتی (در صنایع شامپوسازی و صابون‌سازی) و تغذیه‌ای (اسید اولئیک و اسید لینولئیک) را از جمله فرآورده‌های درخت و میوه بلوط عنوان می‌کند.
به گفته کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری اسانس‌گیری از میوه درخت بلوط برای تولید شیرینی، کیک، دمنوش، پماد و کرم‌های که در سلامت پوست و مو موثر هستند، همچنین تولید عصاره از برگ درخت بلوط به منظور افزایش تولید مرکبات از طریق مبارزه با باکتری گرینینگ جهشی در تولیدات کشور و بهبود وضعیت مردم به ویژه جوامع محلی ایجاد کند.
حسینی معتقد است: حفظ ذخایر ارزشمند جنگل‌های بلوط استان بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.
منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • بیشترین بارش‌های شبانه‌روز گذشته در کدام مناطق کرمان بود؟
  • پلاناریا ؛ این موجود توانایی باز زایی عجیبی دارد! (+فیلم و عکس)
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • نسبت به تنش‌زایی آمریکا علیه امنیت و ثبات یمن هشدار می‌دهیم
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند