Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس نتایج اولیه شمارش آرای پنجاه و نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، جو بایدن نامزد دموکراتها تا این لحظه با کسب ۱۲۹ رای الکترال ، از دونالد ترامپ پیش است.

به گزارش پول نیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری کنونی این کشور که تلاش می کند با غلبه بر نامزد دموکرات و سرسخت خود جو بایدن، به مدت چهار سال دیگر کلید کاخ سفید را دستان خود حفظ کند، توانست در ایالت کلیدی فلوریدا، در رقابتی شانه به شانه، بایدن را کنار بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا این لحظه، جو بایدن ۲۰۷ رای الکترال و دونالد ترامپ ۱۴۸ رای الکترال را بدست آورده است. نامزدی که موفق به کسب ۲۷۰ رای الکترال شود، پیروز انتخابات خواهد بود.
بنابر آماری که لحظه به لحظه از سوی رسانه های آمریکا اعلام می شود، ترامپ شانس بیشتری برای پیروزی در چند ایالت کلیدی دیگر دارد و درصورتی که این روند ادامه یابد، ترامپ نسبتا شانس بیشتری برای پیروزی نهایی در انتخابات دارد.
جو بایدن تا این مرحله از شمارش آرا، در ایالت های نیویورک، ایلینوی، ویرجینیا، مریلند، نیوجرسی، رود آیلند، دلاویر، کنتیکت ، ماساچوست و ورمونت پیروز شده است.
ترامپ هم تا این لحظه در ایالت‌های فلوریدا، اوکلاهاما، آرکانزاس، می‌سی‌سی‌پی، آلاباما، تنسی، کنتاکی، ویرجینای غربی، نبراسکا، وایومینگ، داکوتای شمالی و داکوتای جنوبی و کارولینای جنوبی پیروز شده است.
مهم‌ترین عامل در پیروزی یا شکست یک نامزد در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، تعداد آرای مردمی آنان نیست، بلکه میزان کسب آرای الکترال سرنوشت انتخابات را رقم می‌زند. هر نامزد برای پیروزی درانتخابات ریاست جمهوری از مجموع ۵۳۸ رأی به حداقل ۲۷۰ رأی الکترال نیاز دارد تا بتواند به کاخ سفید راه یابد.
پنجاه و نهمین دور انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بامداد سه شنبه سوم نوامبر به وقت محلی در آمریکا آغاز شد. از حدود دو ساعت پیش روند اخذ رای پایان یافته و شمارش آرا شروع شده است.
تعداد رای دهندگان در این دور از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در طول تاریخ انتخابات این کشور بی سابقه بود.
بر اساس آمار منتشر شده از تارنمای "پروژه انتخابات" بیش از ۱۰۲ میلیون نفر آرای خود را پیش از موعد به صندوق‌ها انداخته‌اند. ۳۵ میلیون و ۹۲۳ هزار و ۵۳ نفر آنها به صورت حضوری و ۶۵ میلیون و ۲۴۴ هزار و ۶۸۷ نفر هم به صورت پستی در این انتخابات مشارکت کرده‌اند و هنوز آرای درخواستی پیش از موعد ۲۶ میلیون و ۸۵۸ هزار و ۱۲۶ نفر بازگردانده نشده است.
اگرچه هنوز آمار مشخصی از مشارکت‌کنندگان امروز انتخابات منتشر نشده است اما پیش بینی می شود که نسبت به رقابت‌های گذشته از درصد بالاتر برخوردار شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آرای الکترال شمارش ترامپ جو بایدن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رای الکترال جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۴۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در واکنش دیگری به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین، مدعی شد بسیاری از معترضان برای اغتشاش و آشوبگری پول گرفته‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز مدعی شد بسیاری از معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا برای ایجاد اغتشاش و آشوب پول گرفته‌اند و به آنچه که برای آن اعتراض می کنند، اعتقاد ندارند.

ترامپ در این مصاحبه افزود: من واقعا فکر می کنم ما آشوبگران مزدبگیر و حرفه‌ای زیادی در اینجا داریم و من همه آنها را می بینم. می دانید وقتی تابلوهایی را می بینید که همگی مانند هم هستند، این بدان معناست که آنها از یک منبع پول گرفته‌اند.

وی تصریح کرد می دانید اینها تابلوهای نقاشی شده با دست نیستند که در آن مردم چیزی را نقاشی کنند که واقعا به آن اعتقاد دارند. تمام اینها نقاشی هایی هستند که مانند هم هستند و توسط یک چاپگر چاپ شده است. می دانید، وقتی می فهمید که کسی یا گروهی در راس این پرداخت ها است، آنها صدمه و آسیب زیادی به جهان و همچنین به کشور ما وارد می کنند.

این در حالی است که هیچ مدارک و شواهدی وجود ندارد که نشان دهد معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا و یا معترضان و حامیان فلسطینی در دانشگاه های دیگر آمریکا،  از سوی فرد یا نهاد خاصی برای اعتراض پول گرفته باشند.

در ساعات ابتدایی صبح امروز صدها نیروی پلیس با هدف سرکوب دانشجویان تحصن‌کننده در دانشگاه کلمبیا و پایان‌دادن به تحصن وارد محوطه دانشگاه شدند.

یورش افسران پلیس با درگیری و بازداشت تعدادی از دانشجویان در لحظات ابتدایی همراه شده است؛ پیش از این واقعه انجمن اساتید دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای در خصوص تبعات دخالت نیروهای پلیس و برخورد با دانشجویان به مدیریت دانشگاه هشدار داده بود.

در این میان رئیس دانشگاه کلمبیا نیز از پلیس نیویورک خواسته است تا 17 ماه جاری میلادی در محوطه دانشگاه باقی بماند تا مانع نصب دوباره چادرها از سوی دانشجویان شود.

همچنین سه شنبه شب بیش از 100 معترض در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک بازداشت شدند.

پلیس همه معترضانی را که یک ساختمان خوابگاه دانشجویی در دانشگاه کلمبیا را تصرف کرده بودند، از ساختمان بیرون آورد.

اما نماینده دانشجویان معترض گفت: با وجود ادامه حضور پلیس، اعتراضات در دانشگاه ادامه می یابد.

ای بی سی نیوز هم گزارش داده که پلیس بازداشت شدگان در دانشگاه کلمبیا را به دزدی درجه سوم متهم کرد.

پلیس ده‌ها نفر را در سیتی کالج نیویورک بازداشت کرد و در حال برچیدن چادرهای معترضان است.

دانشگاه کالیفرنیا نیز کمپ‌های معترضان را غیرقانونی خواند و خواستار برچیده شدن و تخلیه آنها شد.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

پلیس آمریکا برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

ترامپ پیشتر نیز در نخستین واکنش خود به اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین مخالفت خود را با این اعتراضات اعلام و در پستی در شبکه اجتماعی خود به نام "Truth Social"، نوشت: «فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! !!!»

وی همچنین در مطلبی دیگر از عملکرد جو بایدن در این مدت انتقاد کرد. وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر سال گذشته میلادی نوشت: «اگر من رئیس‌جمهور بودم هفتم اکتبر هرگز اتفاق نمی‌افتاد، حتی یک فرصت کوچک.»

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیاواکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویاندانشجویان معترض ساختمان دانشگاه کلمبیا را تسخیر کردندتعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند