Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-02@02:50:54 GMT

تنها راه رونق سینما پس از کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۵۵۳۰۶

تنها راه رونق سینما پس از کرونا

به گزارش افکارنیوز،

سید ابراهیم عامریان تهیه کننده سینما درباره آینده سینما پس از کرونا ، تغییر در نوع مدیریت آن و عواملی که باعث کشاندن مخاطب حداکثری به سینما می‌شود، گفت: پس از کرونا مردم به دلایل مختلفی، چون مشکلات اقتصادی و مسائل روحی روانی به هم ریختگی دارند؛ بدین علت باید برای برگرداندن آن‌ها به حالت عادی، تلاش مضاعف کرد و مواردی را در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این موارد سینما و به طور قطع انتخاب چند فیلم قوی (ترجیحا کمدی) برای اکران است که می‌تواند در جذب مخاطب حداکثری و عوض کردن حال آن‌ها موفق عمل کند.

این تهیه کننده افزود: اگر بخواهیم پس از کرونا با فیلم ضعیف به سینماها رونق بدهیم، اصلا چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد و سینما جان نمی‌گیرد و از همه مهمتر مخاطب به عنوان رکن اصلی، راضی نخواهد شد.

عامریان ادامه داد: اگر قرار است شروعی قوی داشته باشیم و حال مخاطب با سینما خوب شود، محکومیم به اینکه همه فیلم‌های در نظر گرفته شده مفرح و با قدرت جذب مخاطب بالا باشند؛ چون اگر حتی یک عدد از فیلم‌های اکرانی ضعیف باشد ضربه دو چندانی به سینما خواهد زد؛ چون باعث می‌شود مشکلات کرونایی برای مردم یادآوری شود.

تهیه کننده «دینامیت» اظهار کرد: ما دعا می‌کنیم کرونا از بین برود و امیدواریم افراد تصمیم گیرنده برای سینما جای یک‌درصد خطا هم باقی نگذارند و هر آنچه که به رونق سینما کمک می‌کند را در دستور کار قرار دهند. همانطور که گفتم تنها راه ممکن برای برگشت سینما به روز‌های بهتر، اکران فیلم‌های قوی است.

عامریان درباره تغییر مدیریت و یا نوع عملکرد آن‌ها باتوجه به اتفاقاتی که کرونا برای سینما به وجود آورد، عنوان کرد: بعید می‌دانم چیزی تغییر کند و همانطور که بود پیش می‌رود. پس در این میان فقط باید به فکر رونق سینما باشیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا سینماها سینما سینمای ایران فیلم کمدی اکران فیلم ها سینمای پساکرونا پس از کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟