Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@04:06:12 GMT

توقف پشت ورودی مقصد

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۵۸۲۸۰

توقف پشت ورودی مقصد

به گزارش ایرنا، همین که شنید قرار است با اعمال محدودیت های جدید کرونایی، ۵۰ درصد کارمندان در محل کار حاضر شوند، به تکاپو افتاد تا از تعطیلات آخر هفته استفاده کند و به مسافرت برود.

 بار و بندیل خود و خانواده اش را بست و به راه افتاد در بین راه در چند سرویس بهداشتی توقف کردند، غذای بین راهی هم خوردند، از هر شهری که عبور  می کردند، سوغاتی آنجا را گرفتند؛ چون خسته می‌شدند از ماسک هم خبری نبود، به هر مکان عمومی هم سری زده بودند و خلاصه تا می‌توانستند با خودشون کرونا همراه کردند و ویروس روی ویروس گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مقصدشان سنندج بود، خیلی وقت بود که می خواستند به کردستان بیایند، شهری که همیشه از زیبایی‌ها و مهربانی مردم خونگرمش شنیده بودند. صبح چهارشنبه ۱۴ آبان به سنندج رسیدند و درست پشت پلیس راه آنجا بود که متوقف شدند.

 در طول راه فهمیده بودند که محدودیت‌های ترافیکی کرونا از دوشنبه ۱۲ آبان آغاز شده ولی به هر ترفندی بود از شهرهای مسیرشان عبور کرده و حالا به مقصدشان رسیده بودند اما اینجا اجازه ورود به شهر را پیدا نکردند و پشت ورودی شهر ماندند.

 کردها، اگرچه مردمان مهمان نوازی هستند اما این روزها حال و روز دیارشان خوب نیست، کرونا بیش از ۷۰۰ نفر از عزیزانشان را از آنان گرفته است و عزادار هستند  و هر روز هم به این تعداد اضافه می شود، همین دلیل خوبی است تا آنان فعلا قید مهمان‌نوازی را بزنند.

 بسیاری از مسافران از دم در ورودی مقصدشان باز می‌گردند تا کمی ترمز کرونا کشیده شود، این روزها این ویروس مرگبار بدون توقف همچنان می تازد و تنها کسی که می تواند مانع بزرگی بر سر راه حرکت این ویروس باشد تک تک ما شهروندان هستیم.

سفر هشدار مهم سازمان بهداشت جهانی

حضور در اماکن پر جمعیت و مسافرت به حدی خطرناک است که سازمان  بهداشت جهانی هشدار در مورد آن را جزو اولویت‌های خود قرار داده است.

فرقی نمی‌کند سفر هوایی، ریلی یا با خودرو شخصی باشد، هنگام سفر اغلب مسافران با بدن درد، خستگی ناشی از تغییر آب و هوا و ضعف سیستم ایمنی بدن مواجه می‌شوند و این تغییرات بدن مسافران را حین سفر بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار می‌دهد و حین سفر در معرض تماس بیشتری با ویروس مواجه می‌شوند.

همچنین سرویس‌های بهداشتی عمومی بین راه، پمپ بنزین‌ها، رستوران‌های مسیر و خرید و تجمع در مراکز و فروشگاه‌های بزرگ شهرهای گردشگری خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد و اینها را معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز گفت و توصیه کرد همه مسافرت‌ها به هر دلیلی متوقف شود.

بازگشت هزار خودرو

پشت ایستگاه پلیس راه سنندج - همدان غوغاست، این روزها کار پلیس راه و راهور هم بیشتر از همیشه شده است.

باید علاوه بر دقت نظر در اجرای نظم و مقرارت رانندگی و ترافیکی، حواسشان به مسافرانی هم باشد که به هر ترفندی دست می‌زنند تا از دستشان فرار کنند و به مسافرت پرخطر خود ادامه دهند.

 رییس پلیس راه کردستان گفت: از آغاز اجرای طرح محدودیت و ممنوعیت تردد، تاکنون حدود یک هزار دستگاه خودرو از مبادی ورودی سنندج بازگشت داده شده و بیش از ۱۰ مورد نیز اعمال قانون صورت گرفته است.

سرهنگ عیسی گوهری افزود: در سه نقطه مبادی ورودی شهر سنندج محدودیت و ممنوعیت تردد وجود دارد و  پلیس راه و راهور استان در این سه نقطه به صورت شبانه‌روزی مشغول فعالیت هستند.

وی اضافه کرد: عوامل پلیس در حدود ۴۸ ساعت گذشته از ورود یک هزار خودرو به سنندج ممانعت کرده‌اند و برای ۱۰ راننده متخلف که قصد ادامه سفر داشتند جریمه ۵۰۰ هزار تومانی منظور شده است.

سرهنگ گوهری یادآور شد: برابر دستورالعمل اجرایی ستادهای ملی و استانی مبارزه با کرونا در ابتدای ورودی محورهای سنندج به کامیاران، همدان و سقز از ورود خودرو با پلاک‌های انتظامی غیر ایران ۵۱ به سنندج ممانعت شده و به خودروهای با پلاک ۵۱ نیز اجازه خروج داده نمی‌شود.

سفر به قیمت خطر

این روزها هیچکس حال و روز خوبی ندارد، همیشه وقتی از نظر روانی به بن‌بست می‌رسیدیم یک سفر حالمان را خوب می‌کرد اما کرونا همین را هم از ما گرفته‌ است.

درست است که فشار بیماری و زندگی زیاد شده و به هر دری میزنیم تا باز شاد و بانشاط باشیم اما لحظه‌ای به این فکر کنیم که در راه بازگشت از مسافرت، یکی از عزیزانمان برای همیشه از همراهی ما باز مانده و کرونا او را تا ابدیت با خود برده باشد.

حتی اگر خوش‌بینانه‌تر از این هم فکر کنیم، رنج مریض‌داری در سفر و مراجعه به مراکز درمانی در غربت خیلی سخت‌ است، پس کمی دندان روی جگر بگذاریم تا کرونا ذره ذره جگر خودمان و همنوعامان را نسوزاند، کرونا که برود فرصت برایمان زیاد است تا به گوشه و کنار کشور برویم.

همزمان با ۲۵ مرکز استان دارای وضعیت قرمز کشور در سنندج از ساعت ۱۲ ظهر روز دوشنبه ۱۲ آبان تا ساعت ۲۴ جمعه ۱۶ این ماه (به مدت پنج روز) محدودیت تردد خودورهای بومی و غیر بومی به این شهر اعمال ‌شده است.

بر اساس مصوبات ستادهای ملی و استان برای اعمال محدویت‌ها پلیس راه در ۲ ورودی مسیر سنندج  - کرمانشاه و سنندج - همدان و پلیس راهور نیز در محل میدان امام رضا (ع) ابتدای ورودی محور سنندج - سقز مستقر ‌شده است.

مراکز استان‌های دارای ممنوعیت شامل تهران، البرز، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، فارس، خوزستان، کردستان، اصفهان، قم، مرکزی، خراسان جنوبی، اردبیل، کرمانشاه، بوشهر، هرمزگان، یزد، لرستان، خراسان شمالی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، همدان، زنجان، سمنان و کرمان است.

خودروهای عمومی، انتظامی، امدادی، درمانی، خدماتی، حمل کالاها و مواد اساسی مشمول اعمال ممنوعیت‌های تعیین شده نیستند.

هم اکنون ۶ شهرستان کردستان شامل سنندج، بیجار، بانه، کامیاران، مریوان و سقز در جمع ۸۹ شهرستان دارای وضعیت بحرانی از نظر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا قرار گرفته که در بین این مناطق وضعیت مریوان فوق بحرانی گزارش شده است

برچسب‌ها ویروس کرونا کردستان سفر نرویم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کردستان سفر نرویم ویروس کرونا کردستان سفر نرویم اخبار کنکور پلیس راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • داروی غیر مجاز به مقصد نرسید
  • محله گردی به مقصد محله قدیمی صیقلان رشت
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • اقدام به موقع واحد پلیس برای نجات جان شهروندان
  • اقدام به موقع پلیس جان ۲ نفر را در سنندج نجات داد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت