Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوران پارک علم و فناوری کرمان در راستای مقابله با ویروس کرونا، موفق به طراحی و ساخت دستگاه تب‌سنج هوشمند شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در گزارشی مفصل به ساخت دستگاه رطوبت‌سنج توسط فناوران پارک علم و فناوری کرمان پرداخت. احد ترکستانی، دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک به همراه ایمان فلاحت نژاد دو جوان نخبه کرمانی هستند که توانسته‌اند دستگاه تب‌سنج با قابلیت نصب در گیت‌ها، ورودی کارخانجات را تولید کنند که با قرار گرفتن فرد در ۶۰ سانتی‌متری دستگاه به‌صورت خودکار توانایی تشخیص تب بالا را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ترکستانی در این خصوص گفت: باتوجه به شیوع ویروس کرونا و تحمیل هزینه بر کشور هم در جهت تأمین مواد ضدعفونی کننده و هم خطر ابتلاء شخص تست گیرنده به بیماری، بر آن شدیم تا با بهره‌گیری از علم رباتیک استفاده از نیروی انسانی را به حداقل برسانیم و هم به صورت هوشمند قابلیت تشخیص بیماری را داشته باشیم که به‌صورت ارسال خودکار اطلاعات به اپراتور‌های دستگاه از راه دور، از ورود اشخاص مبتلا به اجتماعات خوداری می‌گردد، تاکنون دستگاهی با قابلیت و دقت مشابه وارد ایران نشده و دستگاه‌های موجود نیز به‌صورت پرتابل هستند که نیاز به حضور اپراتور مستقیم دارند و همچنین تعدادی گیت‌های ضدعفونی کننده تولید شده‌اند که بسیار هزینه‌بر هستند.

گزارش صدا و سیما را در زیر ببنید:   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تب سنج کرونا پارک علم و فناوری کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۸۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی

ایتنا - بالغ بر ۲۷ میلیون مکالمه در پاییز ۱۴۰۲، از طریق رومینگ ملی صورت گرفته، بدین‌ ترتیب که درصورت نبود آنتن یک اپراتور در منطقه‌ای، از آنتن اپراتور دیگر استفاده شده است.
رومینگ ملی نخستین بار در خردادماه ۱۳۹۳ بین سه اپراتور اول، دوم و سوم تلفن همراه برقرار شد. اجرای طرح رومینگ ملی با این هدف انجام شد که چنانچه در منطقه‌ای، سیم‌کارت مشترکان آنتن نداشت، آن‌ها بتوانند از آنتن اپراتورهای دیگر که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند. این طرح از سال ۱۳۹۷، بین هر سه اپراتور تلفن همراه و دو اپراتور روستایی به صورت فراگیر به اجرا درآمد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، آخرین آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره مکالمات از طریق رومینگ ملی، حاکی از آن است که در پاییز سال ۱۴۰۲ در مجموع ۲۷ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۹۳۲  مکالمه از طریق رومینگ ملی بین اپراتورهای مختلف تلفن همراه صورت گرفته که در مقایسه با آمار ۲۴ میلیونی سه ماه اول سال ۱۴۰۱، افزایش یافته است.


تعداد مکالمات از طریق رومینگ ملی به تفکیک اپراتور در جدول زیر آمده است.
 

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند