Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@18:57:33 GMT

اقدامات جدید شهرداری برای املاک جماران

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۵۸۷۸۴

اقدامات جدید شهرداری برای املاک جماران

به گزارش افکارنیوز،

عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی شهردار تهران درباره موضوع لغو محدودیت ارتفاع ساخت و ساز در محله جماران اظهار داشت: در مورد لغو محدودیت ارتفاع ساخت و ساز در محله جماران طی ماه‌های گذشته مباحث و حاشیه‌های مختلفی مطرح شده ولی به طور کلی به فرض اینکه تصمیم گیری در شورای عالی شهرسازی مبنی بر لغو محدودیت ارتفاعی در جماران باشد بر اساس صراحتی که در قانون وجود دارد، امکان اجرای آن توسط شهرداری تهران نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: البته شورای عالی شهرسازی در حال حاضر این موضوع را جهت بررسی بیشتر به گروهی کارشناسی در یکی از دانشگاه‌ها سپرده تا پلاک‌هایی که در این محدوده قرار دارند به صورت جداگانه مورد بررسی دقیق قرار گیرند. 

وی افزود: پس از بررسی اقدامات کارشناسی توسط این گروه دانشگاهی نتیجه به شهرداری تهران ابلاغ می‌شود و تعیین تکلیف نهایی در این زمینه صورت می‌گیرد ولی در کنار این قضیه ما با اهالی محله جماران و مؤسسه نشر آثار امام خمینی (ره) گفت‌وگوهایی را آغاز کرده‌ایم چرا که این مسأله یک موضوع اجتماعی است و نباید هیچ اجحافی در حق ساکنین در محلات مختلف تهران ایجاد شود، بنابراین باید محدودیت‌ها را با راهکارهای شهرسازانه پاسخ دهیم.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه سنت و سیره امام خمینی (ره) رضایت مردم در امور مختلف بوده و ما نیز به این مسأله توجه داریم، گفت: بر اساس ماده 166 قانون برنامه سوم حفظ بافت تاریخی جماران مورد تأکید قرار گرفته است، بر همین اساس شهرداری مکانیزمی را در نظر دارد که هم رضایت مردم جلب شود و هم بافت تاریخی محله جماران دچار آسیب نشود لذا در تلاشیم برنامه‌‌ای جدید در این زمینه اجرا شود.

گلپایگانی با بیان اینکه تعداد قابل ملاحظه‌ای پلاک در محله جماران وجود دارد که با محدودیت ارتفاع ساخت و ساز همراه است، عنوان کرد: برخی مالکان با علم وجود محدودیت ارتفاع ساخت و ساز ملک‌های خود را خریداری کرده‌اند ولی برخی از ساکنین محله، بومی منطقه هستند و از زمانهای گذشته در این محله ساکن بوده‌اند، بر همین اساس اعلام آمادگی شده که طی گفت‌وگو با آنها حقوق قانونی و عرضی مردم بومی در محدوده طرح جماران تأمین گردد.

وی بیان داشت: به طور مثال اگر واحدی امکان ساخت در ۴ طبقه دارد ولی در حال حاضر مجوز ساخت دو طبقه بیشتر داده نمی‌شود شهرداری آمادگی دارد که با هزینه خودش به جای دو طبقه اضافی آن دو طبقه موجود را بسازد یا نوسازی کند همچنین برای دو طبقه دیگر امکان انتقال حق توسعه وجود دارد و مالک می تواند دو طبقه دیگر را در هر جای دیگر از تهران که البته طرح تفصیلی اجازه دهد، بسازد.

معاون شهردار تهران گفت: در مورد هر پلاکی قرار است متناسب با شرایط مربوط به همان ملک تصمیم‌گیری شود به طور مثال برای یک ملک ممکن است مجوز فعالیت تجاری در یک یا ۲ طبقه صادر شود و یا در برخی از پلاک‌ها بسته به دید و منظری که ملک مورد نظر برای محله جماران ایجاد می‌کند، ممکن است حتی تا ۳ طبقه اجازه ساخت و ساز داده شود.

گلپایگانی گفت: قرار نیست محدودیت ارتفاع ساخت و ساز در محله جماران برداشته شود و شورای عالی شهرسازی هم نظرش این چنین نیست و باید اقداماتی انجام داد که با حفظ اصول شهرسازی و حفظ شأنیت محله جماران در طرح‌های مصوب شورای عالی، حقوق مردم را بتوان جبران کرد.

وی خاطرنشان کرد: شرایطی که ۴ ماه پیش وجود داشت که قرار بود محدودیت ارتفاع در محله جماران برداشته شود تقریباً منتفی شده ولی اعمال محدودیت نباید سبب تضییع حقوق ساکنین پیرامون بیت امام (ره)شود و در حال حاضر مصلحت عامه و کسانی که در محله جماران سکونت دارند به صورت کامل در نظر گرفته شده است و انشاالله در این راستا به زودی برنامه‌هایی اجرایی می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهرداری تهران محله جماران املاک جماران ساخت و ساز در جماران محدودیت ارتفاع ساخت و ساز محله جماران شورای عالی دو طبقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۸۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان گفت: قصد داریم تا پایان سال‌جاری تعداد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» را به ۱۰ بازارچه برسانیم که همه مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی شهرداری، محمود ایرانمنش امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ در نشست با رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان در خصوص بررسی عملکرد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» و چگونگی توسعه این بازارچه‌ها در سطح شهر اظهار کرد: با توجه به ضرورتی که در شهر کرمان وجود داشت، بازارچه‌های محله‌ای دائمی «از تولید به مصرف» راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی این بازارچه‌ها، جلب رضایت مردم است، افزود: در انتخاب محل بازارچه‌ها چند نکته را مدنظر داشتیم؛ ازجمله اینکه در محل‌هایی باشد که اقشار متوسط و پایین جامعه در آن ساکن هستند و تراکم جمعیت بالا داشته و از هسته مرکزی شهر فاصله داشته باشد.

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان بیان کرد: راه‌اندازی، فعالیت و نظارت بر بازارچه‌های محله‌ای با همکاری متقابل اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان انجام می‌شود و خوشبختانه سه بازارچه‌ای که از ابتدای فروردین‌ماه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، نمونه‌های موفقی هستند.

وی بابیان اینکه قصد داریم تا پایان سال‌جاری تعداد بازارچه‌ها را به ۱۰ بازارچه برسانیم تا همه مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند و میوه باکیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم برسد، گفت: برای واگذاری بازارچه‌ها مزایده برگزار می‌شود و قراردادهای شش‌ماهه منعقد خواهد شد و فقط افراد مورد تأیید اتحادیه می‌توانند در مزایده شرکت کنند.

محمدرضا حاج‌عباسی رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان نیز در این نشست بیان کرد: سال گذشته چندین جلسه برای هماهنگی راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای تشکیل شد تا این اتفاق رقم خورد و خوشبختانه بازخورد خوبی از مردم گرفتیم.

وی با اشاره به نظارت دائمی بر فعالیت بازارچه‌های محله‌ای به لحاظ کیفیت و قیمت عرضه، خاطرنشان کرد: سعی کردیم عوامل و واسطه‌هایی که موجب گرانی میوه می‌شود را برطرف و حذف کنیم تا قیمت نهایی جهت عرضه به شهروندان، کاهش یابد.

وی افزود: قیمت میوه‌های عرضه‌شده در بازارچه‌های محله‌ای به قیمت میدان میوه و تره‌بار و بعضاً کمتر از آن است و یکی از مهم‌ترین مزایای این بازارچه‌ها، متعادل کردن قیمت بازار است.

امیر هاشمی مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان نیز گفت: پس از صدور دستور راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای توسط معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان، تیمی تشکیل شد و موانع را برطرف کردیم و کار را به‌صورت جهادی پیش بردیم.

وی با بیان اینکه پس از شروع کار، مهم‌ترین نکته تداوم و حفظ دستاوردهای آن است که نیاز به نظارت و تلاش جدی دارد و دغدغه همه کسانی که به این حوزه ورود کرده‌اند، کسب رضایت مردم است، گفت: از ابتدا موارد تأسیساتی موردنیاز بازارچه‌ها را با جدیت فراهم کردیم و همچنان پای کار هستیم.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان اظهار کرد: توسعه بازارچه‌ها و مکان‌یابی مناسب را با مشورت اتحادیه انجام خواهیم داد و از افراد مورد اعتماد اتحادیه و خوشنام در بین مردم برای مدیریت بازارچه‌ها استفاده خواهد شد.

گفتنی است، سه بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» شهر کرمان واقع در میدان غدیر ۲، بلوار پزشک و شهرک شهید مطهری انتهای بلوار حضرت ابوالفضل (ع)، از اول فروردین‌ماه سال‌جاری کار خود را آغاز کرده‌اند و هم‌اکنون در حال فعالیت هستند.

کد خبر 747921

دیگر خبرها

  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرایی نمی شود
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع فرآیند اخذ«سند کاداستری»/صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک دریک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری
  • حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای محله کهنه دژ در سمنان
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳