Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین گفت: در استان قزوین 160 کیلومتر راه روستایی و فرعی نیازمند روکش آسفالت است که نوسازی آنها 300 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ روز چهارشنبه در مراسمی با حضور لطف الله سیاهکلی رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، محمد شفیعی فرماندار قزوین، جواد حق لطفی مدیر کل راهداری استان، عملیات روکش آسفالت جاده قزوین، بهرام آباد و رازمیان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد حق لطفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین در این مراسم اظهارداشت: در استان قزوین بیش از 560 کیلومتر راه روستایی وجود دارد که 160 کیلومتر آن نیازمند نوسازی و روکش آسفالت است.

وی بیان کرد: عملیات روکش آسفالت مسیر ۱۰ کیلومتری از روستای کامان تا فلار با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان آغاز شده است.

حق لطفی اظهارداشت: برای روکش آسفالت جاده های فرعی استان بیش از 300 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که امیدواریم با تامین اعتبارات ملی و استانی بتوانیم تمامی راههای فرعی را در چند سال آینده نوسازی و مرمت کنیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین اضافه کرد: در حال حاضر روکش آسفالت هر کیلومتر راه روستایی 500 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد که از نمایندگان استان انتظار داریم برای تامین اعتبار مورد نیاز اقدام کنند.

وی اضافه کرد: در راستای نوسازی راههای روستایی و فرعی به طور میانگین سالانه 120 هزار تن اسفالت ریخته می شود که این کار بیش از 70 میلیارد تومان هزینه دارد.

حق لطفی به دستاوردهای سفر هفته اخیر وزیر راه و شهرسازی به استان اشاره کرد و یادآورشد: با موافقت وزیر مقرر شد بخشی از هزینه های روکش آسفالت راههای روستایی با سرعت بیشتری در اختیار استان قرار گیرد تا بتوانیم طرح های بیشتری را اجرایی کنیم.

وی بیان کرد: راه قزوین به الموت به دلیل کوهستانی بودن و حجم تر افیک بالای آن نیازمند نگهداری مناسب و روکش آسفالت مستمر است که امیدواریم با تامین اعتبار بتوانیم بتدریج مسیر 55 کیلومتری قزوین به رازمیان را آسفالت کنیم.

حق لطقی گفت: نوسازی و بهسازی راههای الموت می تواند به رونق گردشگری منطقه و رونق اقتصاد و معیشت ساکنان بومی هم کمک کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین کیلومتر راه روستایی میلیارد تومان استان قزوین روکش آسفالت حق لطفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیر امولسیون چیست و چه کاربردی در صنایع دارد

خیلی‌ها ممکن است اهمیت این مسئله را دست کم بگیرند، ولی کیفیت جاده‌ای که ما روی آن رانندگی می‌کنیم در کیفیت رانندگی و حفظ سلامت ما نقش حیاتی دارد. برای همین، مهم است که متریالی که در ساخت جاده‌های ما از آن استفاده می‌شود از جمله قیر و آسفالت کیفیت خوبی داشته باشد. خوشبختانه، با پیشرفت تکنولوژی، مهندسان از قیرهای مختلفی برای تولید آسفالت جاده استفاده می کنند که یکی از آنها قیر امولسیون است. اما دقیقاً قیر امولسیون چیست و موارد استفاده آن چه هستند؟ این مطلب با اقتباس از وبلاگ سایت ایران ای ترید نوشته شده است که در امر تسهیل صادرات قیر ایران فعالیت میکند.

قیر امولسیون چیست؟

قیر امولسیون مخلوطی از قطرات قیر و آب است. با این وجود، قیر یک محصول نفتی است. برای همین، خیلی خوب با آب مخلوط نمی‌شود و ماهیت چسبنده‌ای دارد. از این رو، سازندگان قیر به این مخلوط یک امولسیفایر اضافه می‌کنند که نقشش عامل فعال‌کننده سطح است. امولسیفایر می‌تواند از مخلوط شدن قیر با دیگر قطرات جلوگیری کند. به این صورت، قیر را در همان حالت قطره‌ای خودش نگه می‌دارد. سپس، از آنجایی که این قطره‌ها ظریف و کوچک هستند، در آب معلق می‌مانند. بنابراین، قیر امولسیون یک مایع پراکنده است که شامل ۳ جزء آب، قیر و امولسیون می‌شود. (برای مشاهده قیمت لحظه ای قیر کلیک کنید.)

نحوه ساخت قیر امولسیون چگونه است؟

مراحل ساخت قیر امولسیون در دو قدم انجام می‌شود. در وهله اول سازندگان قیر امولسیون آب را با امولسیفایر مناسب و سایر عوامل شیمیایی مخلوط می‌کنند. آنها بسته به ماهیت یونی ترکیب امولسیفایر را انتخاب می‌کنند. سپس، آنها مخلوط آب و امولسیفایر را با قیر در یک آسیاب کلوییدی اضافه می‌کنند. نسبت قیری که سازندگان به ترکیب آب و امولسیفایر اضافه می‌کنند به ماهیت استفاده از قیر امولسیون بستگی دارد. برای مثال، اگر از قیر امولسیون برای کارهای مهم استفاده شود، نسبت قیر می‌تواند ۶۰ یا ۷۰ درصد باشد، اما در کل متوسط نسبت قیر برای این ترکیب ۴۰ تا ۷۰ درصد است.

در مرحله بعدی، آسیاب کلوئیدی قیر را به قطرات خیلی ریز تجزیه می‌کند که متوسط اندازه آنها دو میکرون است. در اینجا است که قطره‌های قیر سعی می‌کنند دوباره با همدیگر ادغام شوند و قیر را ته نشین کنند. اما امولسی فایری که به این ترکیب اضافه شده یک پوشش بار سطحی را دور قطره‌های قیر به وجود می‌آورد که از ادغام شدن آنها با همدیگر جلوگیری می‌کند. همچنین، امولسیفایر می‌تواند قطره‌های قیر را به صورت معلق در ترکیب نگه دارد. در نهایت، سازندگان قیر مخلوط قیر امولسیفایر را از آسیاب کلوئیدی استخراج و آن را در مخازن مخصوص ذخیره می‌کنند.

موارد استفاده قیر امولسیون چه هستند؟

در ابتدای قرن بیستم، بیشتر از قیر برای آفت کشی استفاده می‌شد. اما اکنون ترکیب‌های مختلف قیر و قیر امولسیون به صورت اسپری در جاده‌سازی و ساخت روکش جاده‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرند. چند مورد از استفاده‌های رایج قیر امولسیون عبارتند از:

کاربرد قیر امولسیون در روکش سطحی

قیرهای امولسیون مخصوصاً محصولات CRS-1 و CRS-2 نوع مناسبی برای ساختن روکش سطحی جاده‌ها هستند. مهندسان جاده‌سازی از قیر امولسیون برای ساختن روکش سطحی بین لایه‌های آسفالت جاده استفاده می‌کنند تا میزان قوت و عمر خستگی جاده را افزایش دهند. استفاده از قیر امولسیون برای ساخت روکش سطحی جاده‌ها استفاده پرطرفداری است، چون نسبت به استفاده دیگر قیرها مثل قیر محلول هزینه کمتری دارد.

کاربرد قیر امولسیون در اندود سنگدانه‌ای

یکی از کاربردهای دیگر امولسیون بازسازی و ضد آب کردن جاده‌های قدیمی است. در این روش مهندسان جاده‌سازی از قیر امولسیون برای درست کردن اندودهای سنگدانی استفاده می‌کنند که یکی از مقرون به صرفه‌ترین روش‌ها برای حفظ کیفیت جاده‌ها است. اندودهای سنگدانه‌ای می‌توانند از جاده‌ها در برابر اثراتی مثل اکسیده شدن و سالخوردگی محافظت کنند. معمولاً جاده سازان از اندودهای سنگدانه‌ای در جاده‌های روستایی با بار کم ترافیک استفاده می‌کنند.

کاربرد قیر امولسیون در دوغاب قیری

زمانی مهندسان جاده‌سازی از دوغاب قیری استفاده می‌کنند که می‌خواهند بافت جاده‌ها را یکپارچه کنند. برای همین، آنها از ترکیب قیر امولسیون، سنگدانه‌ها و پرکننده‌های مواد معدنی استفاده می‌کنند تا دوغاب قیری را بسازند و آن را روی روکش جاده اسپری می‌کنند. این کار باعث می‌شود که جاده در برابر عوامل محیطی مقاوم بماند. همچنین، مهندسان جاده‌سازی از اسپری دوغاب قیری برای حفاظت روکش‌های آسفالت جاده‌ها در برابر اکسیده شدن استفاده می‌کنند. اما استفاده از این دوغاب نمی‌تواند قوت خود جاده را افزایش دهد.

کاربرد قیر امولسیون در میکرو سرفسینگ

روش میکرو سرفسینگ یک نوع دیگر از دوغاب در ساخت جاده‌ها است، با این تفاوت که مهندسان جاده‌سازی از قیر امولسیون اصلاح شده پلیمری در ساخت دوغاب استفاده می‌کنند. همچنین، در ترکیب دوغاب میکروسرفستینگ سنگدانه‌های متراکمی وجود دارند که آن را نسبت به دو غاب قیر قوی‌تر و با دوام‌تر می‌کنند. در روش میکرو سرفسینگ یک ماشین مخصوص این ترکیب را روی روکش‌های جاده اعمال می‌کند.

موارد استفاده قیر امولسیون بسته به ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آن

در بخش قبلی، ما درباره موارد استفاده کلی قیر صحبت کردیم. با این وجود، مهندسان جاده ساز برای اعمال قیر امولسیون بر جاده ویژگی‌های مختلف آن مثل میزان چسبندگی یا ویسکوزیته، بار شارژی ترکیب و زمان خشک شدن قیر بر روی آسفالت را هم در نظر می‌گیرند. بنابراین، ما در این بخش انواع کاربردهای قیر امولسیون بسته به ویژگی‌های آنها را برایتان توضیح خواهیم داد.

کاربرد قیر امولسیون بسته به سطح ویسکوزیته آن

یکی از مهمترین عواملی که مهندسان جاده‌سازی برای تعیین قیر امولسیون مناسب برای کار خود باید در نظر بگیرند، میزان ویسکوزیته قیر است. برای مثال، اگر ترکیب آسفالت جاده دارای سنگدانه‌های متراکم باشد، پس آنها نیاز به قیر امولسیون با ویسکوزیته نازک نیاز دارند. اما اگر ترکیب آسفالت جاده سنگدانه‌هایش خیلی متراکم نباشند، میزان ویسکوزیته‌ قیر امولسیون باید ضخیم‌تر باشد.

کاربرد قیر امولسیون بسته به زمان خشک شدن آن

زمان خشک شدن قیر امولسیون هم عامل دیگری است که مهندسان جاده‌سازی بنابر آن محصول قیر مناسب خود را انتخاب می‌کنند. اصولاً سه نوع قیر امولسیون بنا بر زمان خشک شدن آنها وجود دارد. قیرهای امولسیون زود شکن، کند شکن و دیرشکن. قیر امولسیون زود شکن در تماس با سنگدانه‌ها زود خشک می‌شود. برای همین، مهندسان جاده‌سازی در روکش‌های سطحی جاده‌ها بیشتر از آن استفاده می‌کنند. اما آنها از قیر امولسیون کند شکن برای ترکیب قیر امولسیون با ترکیب‌های سنگدانه درشت و سنگدانه‌های غیر متراکم استفاده می‌کنند. قیرهای امولسیون دیر شکن خیلی دیر خشک می‌شوند و پایدار هستند. بنابراین، مهندسان جاده‌سازی از آنها بیشتر در سنگدانه‌های متراکم دوغاب قیر و آسفالت بازیافتی استفاده می‌کنند.

کاربرد قیر امولسیون بسته به بار الکتریکی و پارتیکل‌های امولسیون

کارشناسان می‌توانند قیر امولسیون را بسته به بار الکتریکی به دو نوع قیر امولسیون آنیونی و کاتیونی دسته‌بندی کنند. برخی از سنگدانه‌های آسفالت‌ها بهتر با قیر امولسیون آنیونی و برخی با قیر امولسیون کاتیونی بهتر ترکیب می‌شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900057

دیگر خبرها

  • قیر امولسیون چیست و چه کاربردی در صنایع دارد
  • ‌ ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان_ قزوین‌ آسفالت شد
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور طبس – یزد آغاز شد
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس یزد
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان
  • آسفالت ریزی ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان قزوین به اتمام رسید