Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، روند احداث صحن حضرت زهرا (س) از اوایل دهه ۹۰ به منظور توسعه حرم علوی آغاز و مقرر شد این صحن در دو بخش زیارتی و غیرزیارتی در مساحتی بالغ بر ۲۲۰ هزار مترمربع ساخته شود.

بر همین اساس، بخش زیارتی صحن حضرت زهرا (س) در طبقات مختلف ساخته شد و در بخش غیرزیارتی، مضیف، اداری، کتابخانه و موزه پیش‌بینی شده بود که بخش زیارتی با توجه به اهمیت در اولویت قرار داشت؛ تا جایی که در ایام اربعین و مناسبتی بخش قابل توجهی از صحن تجهیز شده و به روی زائران باز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اواخر سال گذشته با بسته شدن مرز عراق به دلیل شیوع کرونا، امکان اعزام نیروهای ستادی هم وجود نداشت و به نوعی تکمیل صحن حضرت زهرا (س) متوقف شد.

البته امسال با توجه به نبود زائر ایرانی در ایام اربعین و بسته بودن مرزها برای تشرف زوار خارجی به عراق در اربعین به دلیل شیوع کرونا، صحن حضرت زهرا (س) با وجود آمادگی برای پذیرایی از زائران، خالی از جمعیت بود.

ما شا الله بختیاری، رئیس ستاد بازسازی عتبات نجف در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به از سرگیری روند تکمیل صحن حضرت زهرا (س) در نجف، اظهار داشت: روند اعزام‌های نیروهای ستادی به عراق با مشکلات فراوان در صدور ویزا آغاز شده است و به مرور نیروها وارد نجف می‌شوند.

وی با بیان اینکه اکنون بخش زیارتی صحن حضرت زهرا (س) مراحل پایانی را طی می‌کند، گفت: بخش زیارتی تقریباً تکمیل شده است و بخش غیرزیارتی همچون موزه، مضیف، کتابخانه و امور اداری در حال احداث است که با توجه به اهمیت ساختمان اداری، سعی کردیم این بخش را زودتر از سیار بخش‌ها تکمیل و در اختیار متولیان حرم قرار دهیم.

صحن حضرت زهرا (س) قرار بود دو سال گذشته تکمیل و افتتاح شود، اما با توجه به برخی تغییرات و پس از آن شیوع کرونا افتتاح آن به تعویق افتاد.

در ادامه جدیدترین تصاویر از توسعه حرم علوی در قالب صحن حضرت زهرا (س) را مشاهده می‌کنید:

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اربعین حضرت زهرا حج توسعه صحن حضرت زهرا توسعه حرم امام علی بختیاری رئیس ستاد بازسازی عتبات نجف صحن حضرت زهرا بخش زیارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۹۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت سیر مزیت بی‌نظیر استان همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد عصر پنجشنبه در مراسم گرامیداشت روز مریانج، گفت: صنعت کشاورزی، مزارع سرسبز و کشت سیر در شهر مریانج یک مزیت نسبی برای استان است.

وی با اشاره به اینکه احداث شهرک سیر برای تقویت زنجیره ارزش که در جهان بی‌نظیر است، مورد توجه و پیگیری قرار دارد، افزود: صادرات محصولات صنایع‌دستی و کشاورزی با هماهنگی و انسجام بخش اقتصادی استان پیگیری شود.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: تکمیل زنجیره ارزش با هم‌افزایی در شهر ملایر، مریانج و تویسرکان شکل بگیرد و بازار تجاری و اقتصادی غرب کشور و صادرات تقویت شود.

وی اضافه کرد: زهد، تدین و تقوای مردم شریف مریانج حتی پیش از انقلاب‌اسلامی پرآوازه و این دیار همواره میزبان علمای شاخص بوده است‌.

قاسمی‌فرزاد گفت: در سال‌های ابتدای انقلاب‌اسلامی نیز مردم بصیر، فهیم و انقلابی مریانج در مقابل تحرکات منافقین کوردل ایستادگی و در دوران دفاع‌مقدس ۱۶۰ شهید والامقام هدیه کردند.

وی تصریح کرد: در کوران حوادث و جریان‌های مختلف انقلاب‌اسلامی مردم شریف مریانج در خدمت حضرت امام‌خمینی (ره) و حضرت امام‌خامنه‌ای (مدظله‌العالی) بودند.

وی بیان کرد: شهر مریانج مسیر تردد بیش از ۸۰ درصد زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) به ویژه در ایام اربعین است. بنابراین وجود مصلی تنها مختص مریانج نیست و از این ظرفیت برای میزبانی از زائران معزز استفاده می‌شود.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: با توجه به وجود معادن سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، شهرداری مریانج بازارچه عرضه صنایع‌دستی و سنگ‌های قیمتی و زینتی ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه برای ایجاد منطقه ویژه گردشگری با توجه به ظرفیت این منطقه از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استفاده شود، گفت: شناسنامه مسکن استان تهیه شده و پروژه‌های نهضت ملی مسکن توسط معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در شهرها با حضور فرمانداران و شهرداران با قوت پیگیری می‌شود.

کد خبر 6095258

دیگر خبرها

  • کشته شدن ۳۲ عنصر پ ک ک در شمال عراق توسط ترکیه
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • ◄ زمان افتتاح فرودگاه کربلا اعلام شد!
  • سومین حمله مقاومت عراق به یک هدف حیاتی در فلسطین اشغالی
  • حمله موشکی مقاومت عراق به تل‌آویو
  • کشت سیر مزیت بی‌نظیر استان همدان
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات در فلسطین اشغالی