Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه یک بعد از مدت‌ها که در تدارک پخش فصل جدید سینما یک بود این بار پخش "سینما حکمرانی" را در دستور کار قرار داد که چهارشنبه‌ها روی آنتن می‌رود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مدتی است که جای خالی  برنامه سینما یک،  که از سال 1382 پنجشنبه شب‌ها با پخش یکی از فیلم‌های شاخص دنیا و نقد آن از شبکه یک پخش می‌شد، حس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 با وجود وعده‌های مکرر مدیران این شبکه برای از سرگیری فصل 6، هنوز خبری موثقی درباره از سرگیری این برنامه پرمخاطب در دست نیست.

البته چندی پیش فریدون جیرانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم  درباره این برنامه و مذاکراتش با شبکه یک گفت: هنوز چیزی معلوم نیست، قبل از کرونا مذاکراتی داشتم؛ به هر حال شرایط حضور و اجرای این برنامه فراهم شود چرا که نه!

او همچنین تأکید کرد: قبل از این درباره سینمای خارجی بحث می‌شد و من پیشنهادم بررسی سینمای ایران پس از انقلاب است. پیشنهاد این بود و این پیشنهاد را مذاکره کردیم اما هنوز هیچ‌چیز قطعی نیست. این برنامه ساختار منتقدگونه‌ای داشت که درباره فیلم‌های خارجی صحبت می‌کرد و قرار شد ساختار به شکلی دیگر شود. 

با آغاز پخش مجموعه برنامه "سینما حکمرانی" که به تازگی آغاز شده است، به نظر می‌رسد مدیران شبکه یک رویکرد جدیدی در نگاه به فیلم‌های سینمایی جهان دارند. 

در توضیح برنامه سینماحکمرانی که در 10 قسمت تهیه شده آمده است، در این برنامه هربار یک فیلم سینمایی فاخر جهان که در آن پیام‌های مهمی به مخاطب داده شده است معرفی می‌شود. 

پیام‌هایی که حاوی راهکارهایی در حد کلان  برای حل مشکلات اقتصادی است. پیام‌هایی چون بی‌نتیجه بودن مذاکره با برخی کشورها، سنگینی جرم فرار مالیاتی، اهمیت شفافیت اطلاعات مالی و سیستم‌های متصل بانکی و مالی و.. 

فیلم‌های سینمایی "تاریک‌ترین ساعت" به کارگردانی  جو رایت، تسخیرناپذیران به کارگردانی برایان دیپالما و رستگاری در شاوشن به کارگردانی فرانک دارابونت از جمله فیلم‌هایی است که پیام‌های مهم آن‌ها در سینما حکمرانی بررسی می‌شود. 

تهیه‌کننده این مجموعه را که چهارشنبه‌ها حدود ساعت 19:15 پخش می‌شود، محمدرضا حاجی جعفری و گویندگی متن آن را شهرام ایرانمنش و ابوالفضل اینانلو برعهده دارند.

مسابقه سرود و نقالی از امشب واردِ تلویزیون می‌شود + فیلمچه کسی جایِ سام درخشانی را در مسابقه تلویزیونی "ایران" گرفت؟مسعود کرامتی: مدیران نمی‌خواهند صندلی‌شان از دست برود/ مقصِّر بالا رفتن دستمزد بازیگران، تلویزیون است/ ماجرای حمله به "خانه ما" چه بود؟ + فیلم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجریان تلویزیون سینمای جهان رسانه ملی تلویزیون سینما شبکه یک مجریان تلویزیون سینمای جهان رسانه ملی تلویزیون سینما شبکه یک شبکه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۹۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر

آفتاب‌‌نیوز :

فهرست فیلم‌های آخر هفته سیما که برای پخش از ۱۱ شبکه اعلام شده، شامل ۴۶ فیلم است که از جمله آثار شاخص آن می‌توان به «بادیگارد»، «ریو»، «ویل هانتینگ نابغه» و «محاکمه ۷ شیکاگویی» و از جمله فیلمسازان شاخص آن می‌توان به مسعود جعفری جوزانی، کیومرث پوراحمد، ابراهیم حاتمی‌کیا، داوود میرباقری، همایون اسعدیان و آرون سورکین اشاره کرد.

۳۲ فیلم معادل حدود ۷۰ درصد این محصولات، خارجی‌اند و حدود ۳۰ درصد فیلم‌ها نیز در سینما و تلویزیون ایران ساخته شده‌اند.

به علت نزدیکی این آخر هفته به ۱۲ اردیبهشت ماه روز معلم، بخش قابل توجهی از این فیلم‌ها سوژه‌ای در ارتباط با تعلیم و تربیت دارند؛ آثاری مثل «قصه‌های مجید»، «جاده‌های سرد»، «پل سفید»، «لونانا در انتظار معلم» و «شش قهرمان».

در بین آثار انتخابی، دو فیلمساز با دو فیلم در این آخر هفته حاضرند. «بادیگارد» و «هویت» از ابراهیم حاتمی‌کیا و «هدیه» و «ریکا» از مسعود فرخنده پخش خواهد شد. در اتفاقی جالب، فیلم سینمایی «۳۰ نابغه» نیز روی آنتن دو شبکه خواهد رفت: پنجشنبه از شبکه نمایش و جمعه از شبکه امید.

همانند هفته گذشته، چهار فیلم در فهرست اعلامی از سوی روابط عمومی معاونت سیما به عنوان فیلم‌های جدید معرفی شده‌اند که پیش از این در ایام نوروز روی آنتن تلویزیون رفته اند. «رادیکال»، «مصلحت»، «زاده شده برای پرواز» و «محموله نهایی»، فهرست این چهار اثر را تشکیل می‌دهند.

ضمن اینکه در فهرست منتشرشده، فیلمی که برای پخش در باکس جمعه ساعت ۱۴ شبکه کودک برنامه‌ریزی شده، معرفی نشده است.

در میان این ۴۶ فیلم، دو فیلم «نامیرا» و «گریز از مرگ» جدید به شمار می‌روند. یکی از این دو اثر، تله‌فیلم «نامیرا» به کارگردانی محمد کرمانشاهی است که جمعه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۴:۳۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود. این فیلم در سال ۹۵ ساخته شده، ولی تاکنون در تلویزیون نمایش داده نشده و پس از حدود هشت سال به پخش می‌رسد. علت پخش نشدن این فیلم که سال ۹۶ حتی از جشنواره فیلم‌ها و سریال‌های پلیسی مسکو نیز جایزه گرفت، روشن نیست. علاوه بر امین زندگانی، شهرزاد کمال‌زاده، رامین راستاد و آیدین ختایی، پرستو صالحی هنرپیشه سابق تلویزیون در این اثر نقش دارد.

دومین فیلم جدید این آخر هفته، «گریز از مرگ» به کارگردانی مایک برنز است که جمعه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۳:۳۰ روی آنتن شبکه تهران خواهد رفت. این فیلم از آن جهت اهمیت دارد که یکی از آخرین پروژه‌های سینمایی بروس ویلیس به شمار می‌آید. این هنرپیشه ۶۹ ساله هالیوود که بازیگری را به ناچار کنار گذاشته، در همان ایام که عوامل فیلم‌ها مجبور بودند دیالوگ‌ها را از طریق گوشی برایش بخوانند و توانایی حفظ کردن نداشت، به تدریج متوجه شد به بیماری زوال عقل مبتلا شده است.

جالب آن که فیلم «گریز از مرگ» به علت محدودیت‌های کرونایی، تنها در ۹ روز فیلمبرداری شده و تمام سکانس‌های این بازیگر نیز تنها در یک روز ضبط شده است! در سال ۲۰۲۱ جوایز تمشک طلایی نیز که به بدترین‌های هالیوود اهدا می‌شود، یک رشته ویژه با عنوان «بدترین بازی بروس ویلیس» اضافه کرد که ۷ فیلم این بازیگر در آن سال، ۷ نامزد آن را تشکیل می‌داد و فیلم «گریز از مرگ» هم یکی از آن آثار بود. بعد‌ها وقتی خانواده بروس ویلیس رسما خبر بیماری او را به اطلاع عموم رساندند، این جایزه لغو شد.

از میان آثار تکراری این ایام نیز فیلم «هویت» اثر جالب توجهی محسوب می‌شود. این فیلم که برای پخش در روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۲۱ از شبکه نمایش برنامه‌ریزی شده است، نخستین فیلم بلند ابراهیم حاتمی‌کیا به شمار می‌آید که بسیاری مهجورترین فیلم این کارگردان می‌دانند. «هویت» در سال ۱۳۶۵ با سرمایه شبکه دو سیما و به عنوان فیلمی سینمایی ساخته شد، ولی هیچ‌گاه روی پرده سینما نمایش داده نشد و مستقیما در تلویزیون به پخش رسید.

گفته می‌شود به خلاف خاستگاه فکری ابراهیم حاتمی‌کیا که پیش از فیلمسازی، پاسدار و هنرمندی از جریان انقلاب بود، خسرو دهقان منتقد جریان عرفی نقد سینما، اولین منتقدی است که این فیلمساز را اصطلاحا کشف کرد و با نقدی که بر فیلم «هویت» نوشت، از فیلمساز خوش‌قریحه‌ای خبر داد که وارد سینما می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • «هفت» از امشب روی آنتن می رود /موضوع سینمای‌ جنایی
  • سری جدید برنامه «هفت» از امشب در قاب تلویزیون
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • ویژه برنامه‌های شبکه دو به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • «هفت» از امشب راهی آنتن می‌شود/ بررسی موضوع جنایی
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟