Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@12:44:54 GMT

قوانین شستن صورت برای سالم ماندن پوست

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۶۰۱۷۲

قوانین شستن صورت برای سالم ماندن پوست

به گزارش افکارنیوز،

مدیر تحقیقات آرایشی و بالینی در بخش پوست می گوید: شستن صحیح صورت فواید زیادی دارد. با پاک کردن آلودگی‌ها از روی پوست صورت، می‌توانید از بروز آکنه جلوگیری کنید. همچنین این شست و شوی صحیح مانع از تلاش رادیکال‌های آزاد ناشی از ذرات معلق در هوا که پیری زودرس را همراه دارند، می‌شود.علاوه بر اینکه، با شستن صورت، سلول‌های مرده‌ای که باعث تیرگی پوست می‌شوند، از بین می‌روند و شما پوست سالم‌تر و درخشان‌تری خواهید داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر پوستی سالم می‌خواهید، این چند قانون ساده را هنگام شست‌وشو، رعایت کنید.

۱- پاک‌کننده مناسب خود را انتخاب کنید

پاک‌کننده مناسب برای پوست شما ممکن است با آنچه خواهر یا دوستتان استفاده می‌کند، فرق داشته باشد. اگر پوست خشک یا حساسی دارید، از پاک‌کننده‌های مرطوب‌کننده و بدون کف استفاده کنید زیرا مواد کف‌کننده‌ای که در این پاک‌کننده‌ها استفاده می‌شود، پوست را خشک‌تر می‌کند. اما اگر پوستی چرب یا مستعد آکنه دارید، ممکن است یک پاک‌کننده کف‌دار یا اسید سالیسیلیک برای شما بهترین انتخاب باشد چرا که پوست شما نیاز به یک تمیزکننده عمیق‌تر دارد و سالیسیلیک اسید نیز به حذف چربی کمک می‌کند.

۲- صورت خود را با آب داغ نشویید

صورت خود را با آب خنک یا ولرم بشویید، به خصوص اگر پوست حساس یا خشکی دارید. آب گرم منجر به برافروختگی صورت و شعله ور شدن آن می شود. همچنین چربی لازم برای پوست را به طور کامل پاک می‌کند و این کار باعث خشک‌تر شدن پوست شما می‌شود.

۳- صورت خود را دو بار در روز بشویید

صورت خود را دو بار در روز، پس از بیدار شدن و قبل از خواب بشویید. حتی اگر در شستن صورت در ابتدای صبح تنبلی می‌کنید، باید بدانید که رفتن به رختخواب با پوست تمیز یک امر ضروری است. اگر قرار است صورت خود را فقط یک بار بشویید، عصر پس از آمدن به خانه زمان مناسبی است تا آلودگی‌ها از پوستتان پاک شود.

۴- تصور نکنید باید از تونر استفاده کنید

پاک‌کننده‌های امروزی بسیار موثرتر از گذشته هستند، بنابراین برای تمیز کردن آلودگی‌ها و چربی از روی پوست لازم نیست از تونر استفاده کنید. زمانی نیاز به تونر دارید که احساس کنید شوینده شما به تنهایی کارایی لازم را ندارد.

۵- پوست خود را ماساژ دهید

بهترین زمان برای یک ماساز سبک صورت، وقت شستن آن است. انگشتان‌تان را به آرامی روی پوست حرکت دهید و اجازه دهید تا گردش خون در زیر پوست انجام شود و آلودگی‌ها از میان منافذ پوست خارج شوند.

۶- از حوله تمیز مخصوص صورت استفاده کنید

پاکسازی فراتر از شستن صرف است! قبل از شروع به شستن صورت، دستان خود را کاملا بشویید. از حوله دست یا حوله دیگران برای خشک کردن صورت استفاده نکنید و هنگام خشک کردن صورت، به جای مالیدن حوله بر پوست، حوله را به آرامی روی صورت بگذارید و بردارید.

۷- پس از پاکسازی از مرطوب کننده استفاده کنید

پوست شما قرار است تمیز شود اما لازم نیست تمام چربی‌های ضروری برای پوست هم از بین برود. پس از شست و شو، از یک مرطوب‌کننده آبرسان سبک استفاده کنید. اگر از داروهای آکنه یا محصولات ضد پیری مانند رتینول استفاده می‌کنید، توصیه می‌شود داروها را بعد از مرطوب‌کننده، استفاده کنید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پوست صورت پوست خواب شستن صورت استفاده کنید مرطوب کننده صورت خود آلودگی ها شستن صورت پاک کننده پوست شما اگر پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۰۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کبد چرب و دردسرهایش

آفتاب‌‌نیوز :

«امروزه در جهان کبد چرب به یک بیماری اپیدمی و همه‌گیر تبدیل شده به طوری که از هر ۱۰ نفر در جهان یک نفربه آن بیماری مبتلاست. در ادامه به بررسی این بیماری خواهیم پرداخت.

کبد چرب چیست؟

بیماری کبد چرب به دلیل تجمع چربی مازاد در کبد ایجاد و اغلب در افرادی دیده می‌شود که اضافه وزن دارند یا چاق هستند. کبد چرب معمولاً در مراحل اولیه آسیبی ایجاد نمی‌کند و علایمی ندارد، اما در صورت بدتر شدن می‌تواند منجر به آسیب جدی به کبد شود.

علت بیماری کبد چرب

کبد چرب می‌تواند ناشی از مصرف زیاد الکل باشد، اما بیشتر افراد مبتلا به این بیماری دچار بیماری نوع غیرالکلی هستند که ناشی از مصرف الکل نیست. عواملی که در ایجاد این بیماری نقش دارد، عبارت‌اند از:

فشار خون بالا

افزایش کلسترول و تری گلیسیرید خون

ابتلا به دیابت نوع ۲

اضافه وزن و چاقی به‌خصوص در اطراف شکم

برخی افراد به دلایل دیگری مثل سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، هپاتیت B مزمن، هپاتیت C مزمن، بیماری هموکروماتوز و عوارض جانبی برخی دارو‌ها به کبد چرب مبتلا می‌شوند.

انواع کبد چرب غیر الکلی

کبد چرب ساده یا استئاتوز (کبد چرب گرید یک): در این مرحله سلول‌های چربی شروع به رسوب در کبد می‌کنند. در کبد چرب گرید یک هیچ التهاب یا زخمی وجود ندارد.

استئاتوهپاتیت غیر الکلی (کبد چرب گرید۲): این مرحله زمانی رخ می‌دهد که تجمع چربی در سلول‌های کبد با التهاب همراه باشد.

فیبروز (کبد چرب گرید۳): این مرحله زمانی اتفاق می‌افتد که بافت اسکار پایدار در کبد و در رگ‌های خونی اطراف کبد وجود داشته باشد. در کبد چرب گرید ۳ کبد می‌تواند به درستی عمل کند.

سیروز کبدی (کبد چرب گرید۴): در این مرحله کبد به درستی کار نمی‌کند و علایمی مانند زرد شدن پوست و سفیدی چشم‌ها و درد مبهم در سمت راست پایین دنده‌ها شروع می‌شود.

علایم کبد چرب

کبد چرب دارای این علایم است:

درد شکم

از دست دادن اشتها

کاهش وزن

ضعف یا خستگی

حالت تهوع

خارش پوست

زردی پوست و چشم

کبودی پوست و خون ریزی آسان

ادرار تیره‌رنگ

تغییر رنگ مدفوع

تجمع مایع در شکم (آسیت)

تورم پا‌ها

خوشه‌های قابل مشاهده از رگ‌های خونی زیر پوست

بزرگ شدن سینه در مردان

سرگیجه

درمان و پیشگیری

درمان کبد چرب بستگی به علت آن دارد، بعضی از انواع آن ممکن است نیازی به درمان نداشته باشد. اصلاح سبک زندگی علاوه بر درمان می‌تواند باعث پیشگیری از این بیماری شود.

اجتناب از مصرف الکل و دیگر مواد سمی: پرهیز از مصرف الکل، ضروری‌ترین بخش کنترل کبد چرب الکلی است. همچنین بیماران باید از مصرف دارو‌هایی مثل کورتیکواستروئید‌ها که باعث آسیب به کبد می‌شود، اجتناب کنند.

رژیم غذایی: رژیمی با چربی تعدیل شده برای پیشگیری از کبد چرب توصیه می‌شود.

کاهش وزن: کاهش وزن می‌تواند باعث کاهش مقدار چربی جمع شده در کبد شود.

ورزش: ورزش منظم برای بهبود این بیماری، مفید و روشی مناسب برای کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون است.

دارودرمانی تحت نظر پزشک: دارو‌هایی که برای درمان مقاومت انسولین استفاده می‌شود، می‌تواند مفید باشد.

گیاه خار مریم (Milk Thistle): خار مریم گیاهی است که برای درمان بیماری‌های کبدی استفاده و باعث افزایش تولید آنزیم‌های آنتی اکسیدانت می‌شود که به کبد برای شکستن و دفع مواد سمی کمک می‌کند. همچنین این گیاه ممکن است باعث افزایش تولید سلول‌های کبدی جدید شود. البته مصرف آن باید تحت نظر پزشک باشد.

برای بیمارانی به بیماری کبد چرب گرید ۲ مبتلا هستند، بهترین راه درمان، تغییر سبک زندگی است. با خوردن غذا‌های کم چرب و افزایش فعالیت بدنی می‌توانید بیماری خود را درمان و هر چند وقت یک بار با پزشک متخصص مشورت کنید.»

منبع: روزنامه خراسان

دیگر خبرها

  • تمایل ماتیاس سوله به ماندن در یوونتوس و فعالیت زیر نظر تیاگو موتا
  • ببینید | لحظه در هوا ماندن کامیون حین تخلیه بار!
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • مرگ به دلیل شستن دست با تینر
  • شستن دست با تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • شستن دست با ماده مشتعل تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • بهره مندی روستای سَبزکان ریگان ازآب سالم