Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@23:41:15 GMT

دانشگاه، بهترین مکان برای گفت و گوهای تقریبی است

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۶۰۹۲۸

دانشگاه، بهترین مکان برای گفت و گوهای تقریبی است

حجت الاسلام سیدحامد علم الهدی روز چهارشنبه در جلسه هم‌اندیشی راهکارهای تقریب وحدت اسلامی از نگاه امامین انقلاب که با حضور علما و صاحب‌نظران شیعه و اهل سنت استان گلستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس برگزار شد، گفت: شیعه و اهل سنت اشتراکات دینی فراوانی دارند که می‌توانند درخصوص مباحث تقریبی و نیز برخی اختلافات فقهی و کلامی خود طی نشست‌های تخصصی و البته در محیط‌های دانشگاهی یا حوزوی با یکدیگر گفت و گو نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، تاکید بر مشترکات را شاه کلید شکل‌گیری امت واحده اسلام مدنظر مقام معظم رهبری دانست و اضافه کرد: این مهم تنها در سایه تقویت همکاری ارکان نظام و اندیشمندان حوزه و دانشگاه با مجمع تقریب مذاهب اسلامی محقق می‌شود.

حجت الاسلام علم الهدی، خلاء معنوی درجوامع غربی را عاملی برای افزایش گرایش مردم کشورهای اروپایی و آمریکایی به اسلام دانست و افزود: دشمن در این سال‌ها با نشان دادن صحنه‌های قمه‌زنی و یا جنایات داعش به عنوان گروه تکفیری دست نشانده خود از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی تلاش کرده چهره اسلام را خشن نشان دهد تا افراد کمتری به سمت آن گرایش یابند اما تمام این اقدامات نتیجه معکوس داشته است.

مسوول دفتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: توهین به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) از دیگر توطئه‌های دشمنان است که رییس جمهوری فرانسه محوریت آن را برعهده گرفته اما از نظر مسلمانان این اقدام سخیف، محکوم است.

حجت الاسلام علم‌ الهدی با بیان اینکه اگر مسلمانان متحد بودند، امروز دشمن به خود اجازه توهین به نبی مکرم اسلام (ص) را نمی‌داد، افزود: به سبب توطئه‌های دشمنان، کشورهای اسلامی هنوز مرزهای جغرافیایی را برای شکل گیری امت واحده پشت سرنگذاشتند.

وی تصریح کرد: بیشترین تمرکز مجمع تقریب مذاهب درسال‌های گذشته، برگزاری جلسات تخصصی تقریبی در فضای حوزوی بود اما با توجه به ظرفیت خوب فضای علمی دانشگاه‌ها برای طرح اینگونه مسائل، در یک سال اخیر هشت دفتر تقریب مذاهب در دانشگاه‌ آزاد استان‌های مرزی و تلفیقی مانند سیستان و بلوچستان، کردستان، آذربایجان غربی، گلستان، خراسان‌های شمالی و جنوبی فعال شده است.

 حجت الاسلام سیدعلی طاهری رییس دانشگاه‌ آزاد اسلامی گلستان نیز در این نشست با محکوم کردن اهانت دشمنان با محوریت رییس جمهوری فرانسه به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام (ص) در آستانه هفته وحدت، گفت: برپایی تجمعات و راهپیمایی‌ها توسط مسلمانان کشورهای اسلامی در محکومیت این حرکت مذبوحانه باعث تقویت اتحاد و برادری در جهان اسلام شد.

نایب رییس اول فراکسیون تقریب و وحدت، مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با قدردانی از اتحاد و همدلی حاکم بر ایران اسلامی به ویژه در استان گلستان، گفت: توجه به مشترکات دینی و ظرفیت‌های آن در کنار شناخت دشمن، مهمترین راهکار تقویت تقریب مذاهب اسلامی است.

امان قلیچ شادمهر، درد امروز جامعه اسلامی را دین گریزی جوانان و ضعف اعتقادات دینی در میان آنان دانست و افزود: ارشاد خردمندانه با نگاهی مهربانانه مهمترین راه درمان این درد است مضاف براینکه ایجاد دیپلماسی فعال در بحث تقریب مذاهب در دستورکار مجلس قرار دارد.

امام جمعه اهل سنت نگین‌شهر از توابع شهرستان آزادشهر نیز در این نشست، دعوت به وحدت را مهمترین عامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام راحل(ره) دانست و گفت: اگر امروز تک تک مسلمانان با اولویت قراردادن مشترکات دینی خود را فرزند اسلام بدانند، مشکلات جامعه اسلامی حل می‌شود.   

آخوند ابوبکر خوجملی با تاکید برضرورت پرهیز مردم از قبول موضوعات اختلافی که توسط برخی افراد ناشناس به نام شیعه و اهل سنت بیان می‌شود، افزود: این افراد عوامل استکبار جهانی ‌هستند که تلاش دارند با تفرقه افکنی میان قومیت‌ها و مذاهب ایران اسلامی،  در کشور آشوب و ناامنی ایجاد کنند.

امام خمینی (ره) به منظور تحکیم اخوت اسلامی با تکیه بر مشترکات مسلمانان و خنثی کردن اقدامات تفرقه افکنانه دشمنان، فاصله میان ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول که مطابق روایات اهل سنت و شیعه سالروز ولادت پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد(ص) است را به عنوان هفته وحدت نامگذاری کردند.

شهرستان گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب اسلامی درشرق استان گلستان واقع است.

برچسب‌ها مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گنبدکاووس دانشگاه آزاد اسلامی هفته وحدت گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گنبدکاووس دانشگاه آزاد اسلامی هفته وحدت گلستان مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گنبدکاووس دانشگاه آزاد اسلامی هفته وحدت گلستان اخبار کنکور تقریب مذاهب اسلامی حجت الاسلام آزاد اسلامی اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۰۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حامد افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت در حاشیه مراسم تجلیل از مقام معلم که در محل دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزار شد به خبرنگار آنا گفت: اخلاق یک استاد می‌تواند موجب تحول در یک دانشجو شود و در نخستین گام خدمت‌رسانی، انسان‌ها می‌توانند دنبال یکسری الگو‌ها باشند.

وی افزود: هدف علم تفکر است تا به ثبات برسیم و باید قدرت تفکر و تحلیل را بالا ببریم و هدف از این علم‌آموزی و تفکر را بدانیم و اگر فضای آموزشی را پویا کنیم دانشجو پویا می‌شود و دانشجوی پویا فضای آموزشی را پویاتر خواهد کرد و رفتار استادان می‌تواند موجب نشاط و پویایی شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت با اشاره به تأکید دکتر طهرانچی درباره نسل چهارم دانشگاه‌ها و اجرای برنامه علمی صنعت افزود: یک استاد هیئت علمی و یک دانشجوی دکتری تخصصی باید سرشار از خلّاقیت، عشق به تحقیق و همچنین ویژگی‌های فرهنگی و پژوهشی با شرایط مطلوب خدمت به جامعه بوده و همواره نوآوری و فناوری را در دستورکار‌ خود داشته و در مواجهه با بحران‌های اقتصادی دچار تنش اضطراب و افسردگی نباشد.

افشاری با بیان اینکه برنامه سند تحول دانشگاه آزاد در دستورکار قرار گرفته است، اشاره کرد: در مسیر دانشگاه سند تحولی نوشته شده که در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و فناوری کاربرد دارد؛ بنابراین باید همدیگر را مجاب کنیم که با تفکر و هم‌اندیشی در تیم‌های دانشجویی و با هم‌افزایی موفقیت را به‌دست آوریم؛ چراکه وقتی رکود در انسان وجود داشته باشد موفقیت حاصل نمی‌شود، وقتی که انسان بخواهد از حالت سکون خارج شود ابتدا باید اراده داشته باشد و لازم است بدانیم نخستین چیزی که موجب رشد می‌شود فعل خواستن است و اگر تیم، ایده یا انگیزه خوب وجود داشته باشد نیروی انسانی خوب به‌عنوان یک سرمایه انسانی موجب موفقیت می‌شود و شرط اول موفقیت فعل خواستن است.

وی یادآور شد: در دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات خوبی در زمینه اجرای برنامه علمی صنعت و تجارت گرفته و مأموریت واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی به تناسب شرایط بومی و منطقه‌ای در راستای رفع معضلات آن منطقه همواره در دستورکار و برنامه‌های ما بوده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت متذکر شد: درباره ورود به بخش صنعت و جامعه وقتی کار یا مهارتی یاد بگیریم، تجربیات موجب کارآفرینی و پویایی‌ می‌شود؛ به عنوان مثال اگر دانشجویان حوزه کامپیوتر، حسابداری مالی، مدیریت بازرگانی و بازاریابی یا سایر رشته‌ها تیم تشکیل دهند با تشکیل تیم‌ می‌توانند هم‌افزایی ایجاد کرده و با ارائه راهکار کارآفرینی و اشتغالزایی کنند.

افشاری درباره جذب نیروی جوان دانشجو در بازار کار با صنایع هم گفت: در شهرک زاگرس تمامی واحد‌های صنعتی برای جذب نیروی مهارتی دانشجو اعلام نیاز می‌کنند و با وجود امکانات و زیرساخت‌های موجود دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس می‌تواند برای افزایش تعامل با صنایع منطقه‌ای از برپایی رویداد صدرا با اقدامات عملیاتی فرصت‌هایی را ایجاد کند.

وی با اشاره به نمایشگاه صدرا تصریح کرد: هفته نخست خرداد نمایشگاهی با عنوان «صدرا» برگزار می‌کنیم و از تمامی صنایع دعوت کردیم که در این رویداد حضور داشته باشند و تا پایان هفته در نمایشگاه دانشجویان و صاحبان صنعت در یک رویارویی مستقیم قرار می‌گیرند و استادان هم کنار صنایع می‌توانند طرح و فضای پویا ایجاد کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت در ادامه توضیح داد: دانشجویان دانشگاه هم با رشته‌های مختلف و اندیشه‌های متفاوت و تیم‌سازی می‌توانند به موفقیت برسند و بهترین دوران تلاش و موفقیت دانشجویی دوره کارشناسی است.

افشاری با اشاره به نقش‌آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و استادان هیئت علمی، استفاده از تجارب علمی و استخراج دانش از مسیر هم‌افزایی تحقیقات گفت: دستیابی به غرور ملی مدنظر مقام معظم رهبری است؛ بنابراین یک استاد و مدرس دانشگاه باید با مفاخر ملی و افتخارات علمی کشور خود آشنا شود.

در پایان این مراسم از استادان برگزیده با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت الله رمضانی: علمای مسلمان باید صلح عادلانه را در جهان اسلام تبیین کنند
  • هر اندازه بتوان صهیونیست‌ها را از جنایات بازداشت، امکان آزادی قدس وجود دارد
  • دکتر شهریاری: امروز تمام کفر در مقابل تمام اسلام ایستاده است
  • مردم فلسطین در برابر دیدگان جهانیان از نقض حقوق بشر رنج می‌برند
  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • دانشگاه ادیان و مذاهب با ۳۲۳عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا