Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@03:07:03 GMT

دکل‌های مخابراتی مزاحم در شیراز جابه‌جا می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۶۴۳۱۷

دکل‌های مخابراتی مزاحم در شیراز جابه‌جا می‌شوند

گروه استانها- رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری گفت: دکل‌های مخابراتی مزاحم در شیراز جابه‌جا می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، در ادامه سلسله نشست خبری فصلی رؤسای کمیسیون‌های شورای اسلامی شهر شیراز امروز خبرنگاران میهمان مجازی، علی ناصری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری  و  لیلا دودمان رئیس کمیسیون هوشمندسازی و فناوری اطلاعات  بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی ناصری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری ابتدا جهت تببین بهتر این کمیسیون به شرح چارت سازمانی و وظایف آن پرداخته و خطاب به خبرنگاران اظهار داشت: مبحث سلامت در این کمیسیون به سه حیطه سلامت زیستی، سلامت روان و سلامت اجتماعی تقسیم می‌شود که در بعد سلامت زیستی بیشترین تعامل ما به ویژه در برهه کنونی با دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشتی درمانی بوده و دغدغه اصلی ما نیز اکنون پیشگیری و مهار کرونا است.

وی گفت: در بعد سلامت روانی تعامل خوبی با جامعه روان‌شناسی جهت کاهش آسیب‌های روانی و ارتقای سطح سلامت روان داریم. در بعد اجتماعی هم پیگیری مسائل جامعه مثل کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سلامت اجتماعی از  جمله ساماندهی معتادان متجاهر، متکدیان و کودکان کار و ساماندهی گرمخانه‌ها  در دستور کار این کمیسیون است.

خروج کارخانه‌های آلاینده و رفع بوی بد ورودی جنوب شرق شیراز

ناصری افزود: کمیسیون در بعد محیط زیستی در سه حیطه آب، خاک و هوا مسائل و مخاطرات زیست محیطی را بررسی می‌کند که در بخش خاک سال قبل اولین شهر در کشور بودیم که طرح تفصیلی مدیریت پسماند را تصویب کردیم؛ در بعد آب، نظارت و پیگیری در جهت احیای چاه‌های جذبی، نظارت و پیگیری احیا و ثبت قنات‌های 17 گانه ، نظارت و پیگیری رینگ و یکدست کردن چاه‌های شهری به ویژه مناطق 6 و 10 که به صورت پایلوت انجام خواهند شد و طرح جامع مدیریت آب شهری را به همراه طرح‌های آبخیزداری و آبخوان داری در دست اجرا داریم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری بیان کرد: در بعد آلودگی‌ها نیز پیگیر رفع آلودگی‌های رودخانه خشک و رودخانه چنارراهدار هستیم که منشا آنها به ویژه کارخانه نشاسته‌سازی را شناسایی کردیم. تصفیه خانه شهر صدرا هم در حال ساماندهی است. در بعد آلودگی زیست محیطی از منظر هوا  نیز در حال پیگیری خروج کارخانه‌های آلاینده از سطح شیراز به کمک دیگر ادارات و ارگان‌ها هستیم. نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی با هدف کاهش آلایندگی هوا نیز در دست پیگیری است.

از گوشه و کنار خراسان رضوی|نخستین دکل مخابراتی درختی کشور در مشهد بهره‌برداری شدسقوط دکل مخابراتی بر روی کابل و تیر برق + تصاویر

وی در مورد بوی تعفن فاضلاب پل فسا در جنوب شرقی شیراز و کمربندی شیراز که جان و سلامت و آرامش همه مردم را تهدید می‌کند  و حس بدی به مسافران و ساکنان نواحی اطراف می‌دهد نیز گفت: منشا  اولیه آن، آلودگی‌های زیست محیطی از نوع آب است و دلیل اصلی این بوی بد وجود دو فاضلاب در دو رودخانه مهم شیراز یعنی رودخانه خشک و رودخانه چنار راهدار است و با ورود فاضلاب به رودخانه به دلیل اجرای ناقص شبکه فاضلاب در شهرک‌های بالادست و مجاور رودخانه و اجرایی نشدن رینگ فاضلاب شهری،  همچنین به سبب ورود پساب‌های شهرک صنعتی شیراز به درون  رودخانه،  تخلیه فاضلاب خام از پایگاه هوایی به رودخانه چنار راهدار  و نهایتا تخلیه فاضلاب‌های خانگی مجاور  این بو پدید آمده است و ریشه همه اینها به این مسئله بر می‌گردد که رینگ فاضلاب شهری در این مناطق به خوبی تکمیل نشده و از 3200 کیلومتر، حدود1100 کیلومتر  آن باقی مانده که در حوزه کاری اداره آبفا هست. البته علاوه بر این باید تصفیه خانه شرق صدرا نیز  توسط آبفا نهایی شود  و کلنگ تصفیه خانه شماره 3 و تصفیه خانه غرب صدرا هم زده شود تا این مشکلات برطرف شود.

سرعت‌بخشی به خدمات‌رسانی به شهروندان

ناصری در تشریح دیگر رکن این کمیسیون یعنی بعد خدمات شهری نیز گفت: در بعد خدمات شهری نیز این کمیسیون در تعامل با معاونت خدمات شهری شهرداری که بالغ بر7 هزار نیرو در آن مشغول انجام وظیفه هستند بر عملکرد 2 اداره کل و 5 اداره و همچنین 5 سازمان شامل آتش نشانی نشانی و خدمات ایمنی، سیما منظر و فضای سبز، سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی، سازمان مدیریت پسماند و سازمان مدیریت آرامستان‌ها نظارت می‌کند.

قطعه هنرمندان  ساخته می‌شود

ناصری خبر از بررسی و یا اجرای طرح‌هایی چون راه‌اندازی دو بازارچه در هرمنطقه برای حمایت از کشاورزان، نهضت درختکاری و بهسازی، نهضت مبلمان شهری، نهضت نورپردازی و نشاط بخشی به محیط شهر داد و گفت: در سازمان آرامستان‌ها  نیز پیگیر طرح ساماندهی آرامستان‌های شیراز و افتتاح آرامستان بهشت احمدی به عنوان آرامستان اصلی شیراز برای 300 سال اینده با خدمات متنوع مثل پزشک قانونی و ثبت احوال، تخصیص قطعه هنرمندان  و قطعه سربازوطن و ارائه خدماتی به پرسنل شهرداری و نهایتا پیگیری احیای آرامستان دارالسلام  هستیم.

دکل‌های مخابراتی مزاحم جابه‌جا می‌شوند

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری درباره جابه‌جایی دکل‌های مخابراتی که می‌تواند سبب افزایش رضایت‌مندی شهروندان شود به خبرنگاران حاضر در جلسه گفت: از سال 96 در کمیسیون، پیگیری ساماندهی دکل‌های مخابراتی بودیم و پیگیری‌هایمان دوسال طول کشید.  جلسات زیادی در استانداری فرمانداری و سایر نهادهای مرتبط با حضور مخابرات و اپراتورها گذاشتیم و مصوبه ساماندهی و تجمیع دکل‌های مخابراتی در جلسه کمیسیون سلامت به امضای حاضرین جلسه از جمله اپراتورها رسید و نهایتا طرح به فرمانداری ارسال شد و طبق مصوبه‌ای که به صورت دستور العمل لازم الاجرا هست یک کارگروه متشکل از نمایندگان اپراتورها، شهرداری، مخابرات و دیگر قسمت‌ها وجود دارد و بر اساس آن مصوبه که بندهای گوناگون سلامت محور، آراستگی فضای شهری  و غیره دارد مقرر شد نگرانی‌های به جای شهروندان دریافت شده و به معاونت خدمات شهری ارسال شود و اگر نیاز به جابه‌جایی دکل‌ها باشد دستورات لازم داده شود و این مساله صرفا منوط به درخواست شهروندان است؛ که مخصوصا در مناطق 9 و 10 درخواست‌های مکرر داشتیم که به معاونت خدمات شهری ارجاع دادیم تا طبق مصوبه‌ای که لازم الاجرا است کارها انجام شود.

شورای شهر اهتمام جدی به رفع آسیب‌های اجتماعی  دارد

ناصری همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده در مبارزه با کرونا در شهرداری و شورای شهر گفت: در این باره فعالیت‌های ما ذیل ستاد مبارزه با کرونا است اما شهرداری و شورا پیگیری‌های خود را به صورت زیست محیطی نیز انجام می‌دهند و در حوزه این کمیسیون سه سازمان و یک اداره  از جمله سازمان مدیریت آتش نشانی نشانی و خدمات ایمنی، سازمان مدیریت پسماند و اداره موتوری، شبانه‌روز فعالیت می‌کنند و اماکن و معابری که بیشتر در معرض الودگی هستند را گندزدایی و ضدعفونی می‌کنند.  برای مهار کرونا پیش‌بینی بودجه 9 میلیاردی کرده بودیم که با توجه به افزایش تورمی که اخیرا در کشور بود این رقم افزایش یافت. همچنین به سبب در معرض بیشتر بودن پرسنل شهرداری، قرار شد اقلام بهداشتی در اختیار پرسنل شهرداری و مردم قرار بگیرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه امسال رسیدگی به گرمخانه‌ها به سبب وجود چالش کرونا با مخاطرات و ملاحظاتی خاص همراه است گفت: در این چالش با عزیزانی مواجه هستیم  که سرپناهی ندارند اما همزمان شاید ناقل کرونا هم باشند و به همین سبب جلساتی با دیگر نهادهای مرتبط گذاشتیم تا مشکل اسکان و ساماندهی این عزیزان با تصویب بودجه برطرف شود.

این عضو شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص رفع آسیب‌های اجتماعی به ویژه ساماندهی کودکان کار، متکدیان، معتادان متجاهر نیز گفت: این قبیل امور نیازمند همکاری بین چند دستگاه از جمله بهزیستی، شورای مبارزه با مواد مخدر، حوزه اجتماعی استانداری و حتی اداره کل اتباع و نیروی انتظامی و حتی ادارات مرتبط با مهارت آموزی و ایجاد اشتغال برای آنها و غیره هست چرا که اغلب معتادان این شهر که 10 درصد آنها بانوان هستند یا کودکان کار یا زباله گردهای این شهر بومی شیراز نیستند .کودکان کار نیز حدود700 نفر هستند که دنبال ساماندهی آنها با کمک دیگر دستگاه‌ها هستیم.

با تعطیلی ناوگان حمل و نقل عمومی دردی دوا نمی‌شود

ناصری درباره حواشی جلسه اخیر شورای شهر  و نامه اعضا به استاندار گفت: ما در صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز،  نامه‌ای سرگشاده به استاندار نوشتیم که در آن از استاندار خواستار تعطیلی یک هفته‌ای شیراز شدیم؛ هر چند درباره اینکه تعطیلی ناوگان حمل و نقل عمومی تا چه زمانی ادامه یابد نظر اغلب اعضای شورا این است که صِرف تعطیلی مترو و اتوبوس‌ها مشکلی را حل نمی‌کند چرا که در این اقدام، راه حلی برای رفع مشکلات معیشتی مردمی که اغلب از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند، در نظر گرفته نشده است.

انتهای پیام/424/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محیط زیست و خدمات شهری ناوگان حمل و نقل عمومی رئیس کمیسیون سلامت دکل های مخابراتی سازمان مدیریت تصفیه خانه کودکان کار زیست محیطی دکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۴۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: حل گره‌های ترافیکی شهرکرد یکی از دغدغه‌های شورای ششم است و باید اجازه دهیم طلسم کار شکسته و کلنگ یکی از پروژه‌های تقاطع‌های غیر هم‌سطح شهری به زمین زده شود تا مرحله به مرحله سایر پروژه‌ها اجرا و گره ترافیکی شهر باز شود.

مصطفی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، با بیان این‌که شورا نهادی مردمی و مستقل است که بر اساس اصل هفتم قانون اساسی وظیفه تصمیم‌گیری و اداره امور محلی را بر عهده دارد، اظهار کرد: در طول ۳۳ ماهی که از آغاز کار شورای ششم شهرکرد می‌گذرد، تعداد ۲۷۰ جلسه علنی و غیرعلنی شورای شهر تشکیل شده و بیش از ۱۲۰۰ مصوبه برای رفع مشکلات شهروندان از تصویب بودجه و بهای خدمات، تعرفه و نرخ ناوگان حمل‌ونقل گرفته تا مصوبات شهرداری، شهروندان، پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری به تصویب رسیده است.

وی افزود: هفت کمیسیون تخصصی در شورای شهر شهرکرد وجود دارد که شامل کمیسیون حقوقی و نظارت، کمیسیون شهرسازی، حمل‌ونقل و ترافیک، کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی ایثارگران و بانوان، کمیسیون املاک و امور اداری، کمیسیون خدمات شهری، فضای‏‬ سبز و بهداشت عمومی، کمیسیون بودجه، مالی و برنامه‌ریزی، کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری، کمیسیون عمران و امور زیربنایی هستند تا به امروز هر کمیسیون بیش از ۶۰ جلسه با افراد متخصص، فرهیخته و صاحب نظر تشکیل داده است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد ادامه داد: در عمر دوره ششم تاکنون به بیش از هفت هزار نامه واصله به شورا و بیش از شش هزار نامه پاسخ داده شده است، همچنین حضور در بیش از هزار جلسه خارج از مجموعه شورای اسلامی شهر، دیدارهای مردمی و بازدید و نظارت بر پروژه‌ها در این مدت صورت گرفته است.

حیدری گفت: هر هفته یکی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان برای پاسخگویی به اعضای شورای اسلامی شهرکرد در خصوص مشکلات شهروندان در جلسات علنی شورا حضور پیدا می‌کند.

آغاز نهضت آسفالت در شهرکرد

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته توسط شورای ششم تصریح کرد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام به ویژه بازگشایی کمربندی جنوب، جاده نمایشگاه از میدان دفاع مقدس تا کمربندی شمالی، ادامه بلوار فرهنگ و بلوار کاشانی شرقی، انجام پیاده‌روسازی و سنگ فرش و جداول، تعیین تکلیف و پرداخت بخش عمده بدهی‌های شهرداری، پیگیری و تصویب مصوبات توسعه و تقویت فضای سبز و امکانات تفریحی و گردشگری از جمله پیگیری‌هایی است که در شورای ششم صورت گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: تقویت سرمایه‌گذاری و پیشرفت چشمگیر مشارکت و همراهی مردم و بخش خصوصی می‌توان از جمله اقدامات مهم این دوره شورای دانست.

حیدری اضافه کرد: بودجه شهرداری شهرکرد و ۹ سازمان تابعه در سه سال اخیر با رشد ۴۰ درصدی همراه بوده و بودجه عمرانی نسبت به هزینه‌های جاری افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه امیدآفرینی بین شهروندان و توجه به پتانسیل‌های موجود در شهرکرد باید با تسریع در روند توسعه و آبادانی صورت بگیرد، ادامه داد: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و خرید بیش از ۳۵ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی و رفاه شهروندان، خرید ماشین‌آلات عمرانی و خدمات شهری، خرید دستگاه تولید قطعات بتنی و پیگیری برای دریافت قیر دولتی به میزان قابل توجه و شکستن طلسم چند ساله و آغاز نهضت آسفالت را می‌توان از اقدامات امیدآفرین شورای ششم نام برد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: تصویب فروش برج دوقلو بعد از چندین سال، پیگیری برگشت تعدادی از املاک با ارزش شهرداری از تصرف برخی ادارات مانند خانه‌های سازمانی روبه‌روی حسینیه اعظم از اقدامات مهمی بود که صورت پذیرفت.

حیدری گفت: ترافیک از دغدغه‌های مهم شهرکرد به‌ویژه در بخش مرکزی شهر است و شهرداری توجه ویژه‌ای برای حل این معضل شهری دارد، استفاده و توجه به حمل‌ونقل عمومی به‌عنوان یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای حل معضل ترافیک در شهرکرد است و در این راستا نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرکرد در دستور کار شهرداری قرار دارد، پیگیری و تصویب مشاور طرح ترافیک به منظور ارائه راهکارهای ترافیکی شهر و پیگیری و تلاش برای اجرای کمربند جنوبی شهر بعد از گذشت چندین سال هم در این راستا صورت گرفت.

کاهش بروکراسی اداری در شهرداری شهرکرد

وی ادامه داد: تصمیم جدی شورای شهر برای باز کردن گره‌های ترافیکی شهرکرد با اشاره به ضرورت اجرای پروژه‌های تقاطع‌های غیر هم‌سطح شهری، در شورای دوره پنجم و توافقات با قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) در راستای اجرای پروژه‌های تقاطع‌های غیرهمسطح درون‌شهری در شهرکرد انجام و مطالعات پیشنهادی غیر هم‌سطح میدان معلم، تقاطع غیر هم‌سطح خیابان‌های آیت‌الله طالقانی به آیت‌الله کاشانی، اتصال غیر هم‌سطح خیابان بوعلی سینا جنوبی به کمربندی شهید حسینعلی ترکی آغاز شد، اما امروز باید اجرای پروژه را عملیاتی شود و واحد مدیریت ترافیک شهرداری هرچه سریع‌تر نسبت به تکمیل طرح مطالعاتی دو پروژه تقاطع‌های غیر همسطح درون‌شهری بر اساس اولویت انجام و در اسرع وقت مصوبات شورای ترافیک استان و شهرستان را اخذ کند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد، افزود: تکمیل طرح‌های اولویت‌دار و انجام مطالبات مردم برای مدیریت شهری ضروری است و باید اجازه دهیم طلسم کار شکسته و کلنگ یکی از پروژه‌های تقاطع‌های غیر همسطح شهری به زمین زده شود تا مرحله به مرحله سایر پروژه‌ها اجرا و گره ترافیکی شهر باز شود.

حیدری گفت: پروژه انتقال پساب از تصفیه‌خانه فاضلاب شهرکرد جهت تأمین آب صنعت و فضای سبز به‌طور مشترک توسط شرکت شهرک‌های صنعتی و شهرداری شهرکرد انجام شود. این خط لوله برای شهرداری ۱۵۰ لیتر بر ثانیه و برای شرکت شهرک‌های صنعتی ۱۷۰ لیتر در ثانیه ظرفیت پیش‌بینی شده است.

وی با بیان این‌که روزانه مسافران زیادی از منطقه جنوب‌شرقی شهرکرد در نقاط مختلف شهر تردد می‌کنند، افزود: این منطقه هنوز پایانه مسافربری مناسبی برای مسافران ندارد و احداث پایانه مسافربری جنوب شرقی در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد، با اشاره به چابک‌سازی شهرداری شهرکرد در دوره ششم شورای اسلامی شهرکرد، خاطر نشان کرد: واگذاری اختیارات کامل به مدیران مناطق دوگانه و سازمان‌های وابسته برای چابک‌سازی سیستم مدیریت شهری و کاهش بروکراسی اداری که لازمه آن در ابتدا مستقل‌سازی مناطق یک و دو شهرداری و سازمان‌های وابسته بود، در این دوره شورای صورت گرفت.

وی با بیان اینکه شهرکرد به‌عنوان شهر ملی نمد شناخته می‌شود، تصریح کرد: طرح هر خانه یک کارگاه تولید صنایع‌دستی در شهرکرد اجرایی می‌شود، قول این وعده را از معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گرفته شده و در شهرکرد به صورت آزمایشی اجرایی می‌شود.

کد خبر 748045

دیگر خبرها

  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • تدابیر لازم نسبت به بارندگی‌های پایان هفته در شیراز
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • اجرای برنامه‌های نکوداشت هفته شیراز از ۱۲ اردیبهشت
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز