Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سازمان تحقیق و توسعه پدافندی هندوستان اعلام کرد که این کشور روز چهارشنبه مدل پیشرفته سامانه پرتاب راکتی خود موسوم به «پیناکا» را با موفقیت آزمایش کرد.

سازمان تحقیق و توسعه پدافندی هند در یک پیام توئیتری نوشت: «نسخه توسعه یافته سامانه راکتی پیناکا که از سوی سازمان تحقیق و توسعه پدافندی هند تولید شده است، روز چهارشنبه چهارم نوامبر ۲۰۲۰ با موفقیت آزمایش شد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان نظامی در ادامه افزود که در این آزمایش، مجموعاً شش راکت پرتاب شد.

بنا به اعلام این سازمان، مدل پیشرفته راکت پیناکا جایگزین راکتهای پیناکای «ام کی- آی» می‌شوند که در حال حاضر در دست تولید هستند.

یک منبع آگاه در این سازمان به روزنامه هندوستان تایمز گفت که این موشک جدید قادر است مواضعی را در فاصله ۶۰ تا ۹۰ کیلومتر هدف قرار دهد.

کد خبر 5064148

منبع: مهر

کلیدواژه: هندوستان سامانه پدافند هوایی پرتاب راکت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 ایالات متحده امریکا عراق دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی فرانسه فلسطین جو بایدن توهین به پیامبر امانوئل ماکرون ویروس کرونا عادی سازی روابط با اسرائیل عربستان سعودی انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۶۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد

دولت هلند جمعه اعلام کرد، در صورتی که آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا پیشنهاد‌ها برای تقویت بی‌طرفی خود را اجرا کند، ازسرگیری کمک‌ها به این نهاد را بررسی می‌کند.

به گزارش رویترز، دولت هلند گفت که در ماه ژانویه کمک‌های سالانه خود را به آنروا داد و قصد ندارد در آینده نزدیک کمک‌های بیشتری ارائه کند.

در پی ادعا‌هایی که رژیم صهیونیستی اسرائیل در ژانویه مبنی بر احتمال مشارکت ۱۲ کارمند آنروا در حملات حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ مطرح کرد، یک گروه تحقیق ایجاد شد. در هفته‌های بعد، بسیاری از کشور‌های حامی مالی آنروا حدود ۴۵۰ میلیون دلار کمک‌های خود به این سازمان را تعلیق یا متوقف کردند.

از آن زمان بسیاری از این کشور‌ها از جمله سوئد، کانادا، ژاپن، اتحادیه اروپا و فرانسه کمک‌های مالی را از سر گرفته اند، اما کشورهایی، چون آمریکا و انگلیس این کار را نکرده‌اند.

نتایج تحقیق مستقل از آنروا که روز دوشنبه منتشر شد، نشان دهنده «بی طرفی» این نهاد بین المللی است و می‌گوید که [رژیم]اسرائیل مدرکی برای ادعا‌های خود در مورد برخی از کارکنان این آژانس ارائه نکرده است. این گزارش می‌افزاید: آنروا همچنان «غیر قابل جایگزین و اجتناب ناپذیر» است.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد به تازگی گفت که توقف این کمک‌ها به ارگان اصلی کمک‌رسانی در غزه در حالی صورت می‌گیرد که ماه‌ها عملیات نظامی اسرائیل این منطقه را به یک «جهنم بشردوستانه تبدیل کرده است» و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت آن به غذا، آب و خدمات پزشکی و سرپناه نیاز مبرم پیدا کرده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • حماس: فعالیت آنروا باید زیرنظر سازمان ملل ادامه یابد
  • کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • حمله راکتی حزب‌الله به مقر تیپ «حرمون» ارتش اسرائیل
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید
  • کره شمالی چند پرتابه راکتی آزمایش کرد
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره