Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@03:03:16 GMT

جداسازی آب شرب از آب خام در فضای سبز گلپایگان

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۶۶۵۳۰

جداسازی آب شرب از آب خام در فضای سبز گلپایگان

شهردار گلپایگان گفت: احداث مخزن یک هزار متر مکعبی ذخیره آب در بالادست مسکن مهر اقدامی ماندگار و زیر ساختی برای توسعه فضای سبز شهر است که در فاز نخست با اعتبار ۱.۵ میلیارد تومان لوله‌گذاری شد.

پیمان شکرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه امسال با اجرای ۱۵ کیلومتر لوله‌گذاری در سطح شهر آب شرب از آب خام جدا سازی شد، اظهار کرد: در دو میدان عملیات جداسازی آب انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: احداث مخزن یک هزار متر مکعبی ذخیره آب در بالادست مسکن مهر اقدامی ماندگار و زیرساختی برای توسعه فضای سبز شهر است که در فاز نخست با اعتبار ۱.۵ میلیارد تومان لوله‌گذاری شد، اما با توجه به اهمیت آن برای توسعه فضای سبز شهری عملیات اتمام این پروژه ادامه دارد.

شهردار گلپایگان افزود: پس از اتمام اجرای ادامه عملیات انتقال آب به طول پنج کیلومتر به مخزن یک هزار متر مکعبی ذخیره آب بالادست مسکن مهر، فرایند جداسازی آب شرب از آب خام انجام و سپس به طور ثقلی توزیع آب برای آبیاری فضای سبز و زمینه‌ای برای احداث پارک در حاشیه و شمال شهر که مطالبات مردم آن محلات است انجام خواهد شد.

شکرزاده افزود: اکنون آبیاری فضای سبز شهر گلپایگان از چاه‌های واقع در بلوار امام رضا (ع)، کمربندی شهر، پارک شهر و بلوار نماز و چاه آب گلخانه شهرداری و چاه پارک بانوان تأمین می‌شود.

وی ادامه داد: با اجرای کامل عملیات لوله‌گذاری مخزن بالادست مسکن مهر آب تمام چاه‌ها به صورت مستقیم به مخزن یک‌هزار متر مکعبی انتقال داده می‌شود تا برای آبیاری فضای سبز شهری توزیع شود.

کد خبر 453446

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گلپایگان شهرداری طرح انتقال آب فضاي سبز شهري آبیاری نوین شهرهاي ايران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فضای سبز شهر لوله گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور آب تربت حیدریه روز چهارشنبه گفت: بحرانی ترین کسری مخزن آبهای زیرزمینی این منطقه مربوط به دشت رخ تربت حیدریه بوده، به طوریکه میزان برداشت آب از این دشت ۵۲ میلیون متر مکعب بیشتر از تغذیه آن است.

مهدی طلعتی افزود: بحرانی ترین کسری مخزن آبهای زیرزمینی این منطقه مربوط به دشت «رخ» تربت حیدریه بوده، به طوریکه میزان برداشت آب از این دشت ۵۲ میلیون متر مکعب بیشتر از تغذیه آن است.

وی گفت: در شرایط کنونی کسری مخزن دشت «زاوه» تربت حیدریه ۴۷ میلیون متر مکعب و دشت «رشتخوار» ۳۰ میلیون متر مکعب است.

مدیر امور آب تربت حیدریه افزود: هرچه برداشت بیشتر باشد، حجم آبخوان کوچکتر می شود و به عبارتی این وضعیت موجب بحرانی شدن مخازن آبهای زیرزمینی شده است.

طلعتی با تایید اینکه اگر این روند ادامه یابد و نتوان مدیریت کرد شرایط برای زندگی انسان و حیات وحش سخت خواهد شد گفت: مدیریت آب صرفا به یک اداره مربوط نمی شود و موضوعی فرابخشی است، باید سایر نهادها مانند جهادکشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و نهادهای اجتماعی و غیره کمک کنند.

او افزود: نمی‌توان گفت از فردا برداشت آبی از دشت رخ صورت نگیرد؛ چون معیشت و زندگی مردم به کشاورزی و آب وابسته است.

تربت حیدریه با جمعیت حدود ۲۲۵ هزار نفر، در جنوب خراسان رضوی و در فاصله ۱۵۰ کیلومتری از مشهد واقع شده است.

دیگر خبرها

  • اتصال خط انتقال مخزن و ایستگاه پمپاژ مجتمع ارسی خوی
  • شستشوی مخزن زمینی ۱۰۰ مترمکعبی روستای عسگرآباد ارومیه
  • آموزش گلاب گیری + فیلم
  • سخنگوی دولت: مشکلی در تامین منابع ارزی نداریم
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • اتصال خط ۵۰۰ مخزن عباس آباد به خط اصلی آبرسانی منطقه ۹ پله ارومیه
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار