Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس یازدهم گفت: حرف ما این است که آمریکا در منطقه دخالت نکند. چرا آمریکا باید خود را ارباب منطقه بداند؟ اگر آمریکا این رفتارها را اصلاح کند، ما با او دشمنی نداریم اما این کشور هر روز روند خیانت را سنگین‌تر می‌کند.

محمد رشیدی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد چگونگی تأثیرگذاری انتخابات آمریکا بر اقتصاد ایران گفت: تجربه ۴۲ ساله ما می‌گوید که جمهوری خواهان و دموکرات‌ها با ما در حالتی از صلح و دوستی نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر دو گروه به ما خیانت کرده و چه بسا یکی از دیگری خیانت‌کار تر بودند. جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در دشمنی با ملت ایران مسابقه گذاشتند اما روش دشمنی‌شان با یکدیگر تفاوت دارد.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار کرد: ما سابقه بدی از آمریکا داریم. ایالت متحده در مقطعی از تاریخ کشور ما را اشغال کرد، لانه جاسوسی آمریکا خانه فسادی بود که اسنادش موجود است. حمایت از صدام و منافقین و بعدها ایجاد داعش، خاطرات بدی از آمریکا در ذهن ما ساخته است. دخالت‌های ایالت متحده در افغانستان، پاکستان، عراق و یمن نشان می‌دهد که خیانت‌های این کشور یکی و دوتا نیست.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با بیان اینکه «مشکل ما با آمریکا ایدئولوژیک است» گفت: مشکل ما با آمریکا اقتصادی نیست. مشکل ما حل نخواهد شد، مگر اینکه رویکردی کاملا متفاوت بر آمریکا حاکم شود. آمریکا این روزها در فلسطین کودک‌کشی کرده و با اسرائیل دوستی می‌کند. آیا اعتقادات ما اجازه می‌دهد که با چنین موجودی دست دوستی بدهیم؟

رشیدی افزود: سیاست ما نسبت به آمریکا و سیاست آمریکا نسبت به منطقه و مسلمانان ثابت بوده و هست. آیا ما واقعا آنقدر ناتوانیم که باید اقتصاد کشور و مشکلاتمان را به رابطه با آمریکا گره بزنیم؟ ما منابع عظیم خدادادی فراوان و نیروی انسانی کارآمد داریم، اگر بر این امکانات سرمایه‌گذاری کنیم، بی‌شک وضعیت بهتری خواهیم داشت.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس معتقد است: ما همه چیز را به برجام گره زدیم و آن گاه که برجام نافرجام شد، دچار توقفی شدیم که شرایط ما را سخت کرده است. ما باید اقتصاد مقاومتی را تحقق ببخشیم. نگاه اقتصاد مقاومتی به داخل است و در عین حال به معنی قطع ارتباط با دنیا نیست.

رشیدی تأکید کرد: برای ما فرقی نمی‌کند که ترامپ یا بایدن رئیس جمهور شود. وقتی با افزایش احتمال رئیس جمهور شدن یکی از نامزدها، دلار بالا و پایین می‌شود، یعنی ما اقتصاد خوبی را تجربه نمی‌کنیم. این شرایط یعنی هنوز چشمان ما به خارج از مرزها است.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پاسخ به این پرسش که اگر رفتار دولت جدید آمریکا تغییر کند، ایران نیز در سیاست های خود تجدید نظر می کند گفت: ما سیاست‌های کلی باثباتی داشتیم. ما هیچ گاه تزلزل سیاسی نداشتیم. حرف ما این است که آمریکا در منطقه دخالت نکند. چرا آمریکا باید خود را ارباب منطقه بداند؟ اگر آمریکا این رفتارها را اصلاح کند، ما با او دشمنی نداریم. ما با دشمنی‌ها و خیانت‌های آمریکا دشمن هستیم، نه با نام آمریکا.

رشیدی در پایان تأکید کرد: آمریکا هر روز روند خیانت را سنگین‌تر می‌کند. ایالت متحده، هم‌پیمان خود، عربستان سعودی را گاو شیرده نام گذاری کرده است. نگاه آمریکا یک نگاه بالا به پایین استکباری است. این در حالی است که ما ضد استکبار هستیم. وگرنه امضاء سند برجام به این معنا بود که دنبال جنگ نیستیم اما به شرط و شروط ها. شرط‌هایی که آمریکا تا کنون به هیچ کدام از آن پایبند نبوده است. دلیلی ندارد به چنین کشوری دوباره اعتماد کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد رشیدی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۷۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌هایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.  

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد: تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت است
  • کنعانی تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند