Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «حبیب‌الله خزایی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باتوجه به استمرار موج سوم کرونا و اعلام شرایط قرمز در استان و باتوجه به مصوبات ستاد کرونای استان و بخشنامه اخیر معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای حفاظت از سلامت دانشجویان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بندهای در خصوص ادامه دوره‌های دستیاری، کارآموزی و کارورزی در سطح دانشکده‌های دانشگاه در شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد مصوبات دانشکده پزشکی، گفت: در مورد دوره‌های کارورزی و دستیاری در زمان‌هایی که استان در شرایط قرمز است آموزش حضوری صرفا در ایام کشیک و آموزش مجازی کما فی السابق برقرار است.

وی اظهارداشت: در شرایط غیر قرمز حسب صلاحدید دانشکده پزشکی و گروه مربوطه آموزش به صورت حضوری در ایام هفته و در گروه‌های کوچک و باتقویت و استفاده حداکثری از آموزش مجازی انجام شود.

وی تاکید کرد؛ آموزش مجازی در تمام مراحل در اولویت است و گروه‌های آموزشی موظف هستند شرایط آموزش مجازی را فراهم نمایند.

وی اضافه کرد: در مورد دوره کارآموزی از روز چهارشنبه (۱۴ آبان) به مدت ۱۰ روز  دانشجویان از حضور در بخش‌ها معاف می‌گردند و آموزش به شکل مجازی ادامه پیدا خواهد کرد و بخش مربوطه در دوره آموزشی لحاظ می‌گردد.

وی افزود: نحوه ادامه آموزش دوره کارآموزی پس از تعطیلی مورد اشاره متعاقبا اعلام می‌شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه در مورد برگزاری دوره‌های دانشکده داروسازی نیز گفت: کارآموزی عرصه داروخانه شهری یک و کارآموزی داروسازی بیمارستان تا پایان آبان تعطیل می‌شود.

خزایی در مورد فعالیت دانشکده‌های دندانپزشکی، پرستاری و مامایی کرمانشاه، پرستاری سنقر، پیراپزشکی، تغذیه و صنایع غذایی و بهداشت نیز افزود: تمام کارآموزی‌ها و کارورزی‌ها از روز چهارشنبه ۱۴ آبان به مدت ۱۰ روز تعطیل می‌گردد و در تمام این مدت آموزش مجازی کماکان ادامه خواهد داشت.

به گفته او، در تمام موارد فوق پس از مدت مشخص شده دوباره تصمیم شورای آموزشی دانشگاه به اطلاع دانشکده‌ها و دانشجویان خواهد رسید.

استان کرمانشاه از نظر کرونا در وضعیت قرمز قرار دارد و اکنون هزار و ۹۹ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند و تاکنون نیز ۹۲۰ نفر براثر ابتلای قطعی به این بیماری جان خود را از دست دادند.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیش از ۵۰ سال قدمت دارای ۹ دانشکده، ۵۲۴ هیات علمی، ۳۱ نفر استاد تمام، ۱۳۴ دانشیار، ۳۲۸ استادیار، پنج هزار و ۷۵۵ دانشجو و حدود ۴۰۰ دانشجو خارجی است.

همچنین ۲ پژوهشکده سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعال است که دریافت مجوز پژوهشکده سوم نیز در حال پیگیری است که وجود سه پژوهشکده با یک دانشگاه برابری می‌کند.

۱۳ مرکز تحقیقاتی، ۶ مرکز مصوب قطعی، ۱۸بیمارستان، هفت ‌مرکز آموزشی در سطح استان با سه هزار و ۸۹ تخت ثابت و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تخت فعال، ۱۳۷ دیالیز، ۱۱ سی تی اسکن با ۴۸ فوق تخصص، ۴۱۶ متخصص، ۵۲۵ پزشک عمومی در این دانشگاه فعال است.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه کرمانشاه آموزش مجازی داروسازی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه کرمانشاه آموزش مجازی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه کرمانشاه آموزش مجازی داروسازی اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۷۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: استقلال مالی دانشکده علوم پزشکی چابهار پس از ۶ ماه تلاش بی وقفه و توجه ویژه دولت سیزدهم محقق شد و این نوید دهنده حل مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص های سلامت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان است.

منصور نعیم آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.

وی گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.

وی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از ‌حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.

نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان خیلی زیاد و محرومیت ها فراوان است مثلا در شاخص‌های بهداشتی، چابهار تنها منطقه‌ای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد هست، افزود: شما در هیچ کجای کشور همچنین موردی را نخواهید دید، در همین استان سیستان و بلوچستان سراوان و زابل شاخص بهداشتی ۱۰۰ درصد است.

وی بیان کرد: سرانه‌ی تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یک‌هزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۹ دهم، جنوب بلوچستان  ۶ دهم و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران)  ۴ دهم است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.

به گزارش ایسنا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.

دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیک‌شهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد