Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی گفت: فعالیت بدنی، مصرف دارو و جراحی روش‌های درمان چاقی هستند و برای درمان چاقی ابتدا از افزایش فعالیت بدنی استفاده می‌شود و اگر تاثیر مطلوب را نداشت دارو هم به آن اضافه می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید کیانبخت متخصص فارماکولوژی در وبینار علمی فرآورده‌های گیاهی موثر در چاقی که توسط پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: چاقی در گذشته بعنوان علامت رفاه یا سلامتی تلقی می‌شد، اما امروزه چاقی خود بیماری است که موجب بسیاری از بیماری‌های دیگر مانند بیماری قلبی، دیابت، انواع سرطان و آرتروز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چاقی با خوردن غذا به میزان بیشتر از نیاز بدن ایجاد می شود که در آن انرژی اضافه دریافتی به صورت چربی در قسمت‌های مختلف بدن تجمع و موجب بیماری‌های مختلف می شود.

متخصص فارماکولوژی و عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی بیان کرد: فعالیت بدنی، مصرف دارو و جراحی روش‌های درمان چاقی هستند و برای درمان چاقی ابتدا از افزایش فعالیت بدنی استفاده می‌شود و اگر تاثیر مطلوب را نداشت دارو هم به آن اضافه می‌شود.

وی گفت: داروهای کاهش وزن در کنار فعالیت بدنی حدود ۵ تا ۱۰ درصد وزن را  طی چند ماه کاهش می‌دهند و همین میزان و حتی کاهش وزن حدود ۲ تا ۳ کیلو هم تاثیر زیادی بر شاخص‌های قلبی و متابولیک مانند کاهش فشار و گلوکز و چربی خون و کاهش بیماری‌های ناشی از چاقی دارد.

وبینار علمی فرآورده‌های گیاهی موثر در چاقی دارای امتیاز بازآموزی بوده و با مجوز اداره کل آموزش مداوم جامعه پزشکی کشور از زیر مجموعه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد. مخاطبان این دوره پزشکان عمومی، داروسازان و متخصصان طب سنتی بودند که به صورت مجازی و آنلاین بر بستر آموزش‌های مجازی جهاددانشگاهی (امجد) برگزار  شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، در پایان به شرکت کنندگان دوره به مدت ۴۸ ساعت فرصت داده شد تا در آزمون آنلاین پایان دوره شرکت کرده و با پاسخ صحیح به ۷۰ درصد سوالات بتوانند امتیاز بازآموزی دوره را کسب کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی فرآورده گیاهی چاقی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی فعالیت بدنی درمان چاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۷۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند

هانیه شهرابی فراهانی٬ روانشناس بالینی با اشاره به شرم ناشی از اضافه وزن در زندگی گفت: هر چند که اضافه وزن به خودی خود، مشکلات سلامتی زیادی به همراه دارد؛ اما مسائل روانشناختی ناشی از چاقی و اضافه وزن بیشترین آسیب را به زندگی اجتماعی یک نفر وارد می‌کنند. افرادی که اضافه وزن دارند، به خصوص کسانی که از کودکی دچار این مشکل شده اند، به جز بیماری‌های جسمی مثل دیابت و فشار خون بالا، متاسفانه در معرض مشکلات روانشناختی مثل مشکلات عزت نفس، احساس نقص و شرم، احساس بی کفایتی و بی ارزشی هم قرار می گیرند. 

او در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود همه آسیب‌هایی که اضافه وزن برای افراد دارد، خیلی‌ها در کاهش وزن موفق نیستند، بیان کرد: بررسی‌های زیادی نشان می‌دهند افرادی که دچار اضافه وزن هستند، به شکل متفاوتی فکر می‌کنند و وقتی مدل ذهنی و روش فکر کردن این افراد تغییر می‌کند، می‌توانند به شکل باثباتی وزنشان را کم کنند.

شهرابی افزود: این افراد معمولاً از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی خودشان را خیلی چاق تصور می‌کرده اند و تصویری که از خودشان دارند تقریبا تناسبی با واقعیت ندارد. خیلی از افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از خوردن به عنوان روش اصلی تنظیم هیجان استفاده می‌کنند. مثلاً وقتی مضطرب هستند بیشتر غذا می خورند یا وقتی خسته هستند سعی می کنند با غذا خوردن خستگی را از تن به در کنند. 

او گفت: خیلی‌ها، شب‌ها بیشتر سراغ خوردن می‌روند. تفاوت خوردنِ هیجانی با خوردن از سر گرسنگی این است که در خوردن هیجانی موضوع برطرف شدن میلِ گرسنگی نیست. خیلی وقت‌ها حتی فرد از غذا خوردن لذت نمی‌برد؛ بلکه صرفا غذا یا خوراکی می خورد تا هیجانش را تنظیم کند. انگار غم، خشم و اضطرابش با خوردن برطرف می‌شود. نه تنها خوردن کمکی به تنظیم هیجان نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود فرد احساس گناه زیادی نسبت به رفتارش و خشم زیادی از خودش که پرخوری کرده تجربه کند.

شهرابی اظهار کرد: از بین تمام هیجان ها، شرم هم به دفعات بیشتر و هم با شدت بیشتری در افراد مبتلا به چاقی تجربه می‌شود. فردی که با چاقی دست و پنجه نرم می‌کند ناخواسته بیشتر اتفاقات بد و خنثی در زندگی را به چاقی ربط می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟