Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایده راه‌اندازی بازار متشکل بیمه‌ای متعلق به هیچکس نیست و کسی ادعایی در این خصوص ندارد و نخواهد داشت.

 

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، غلامعلی جهانگیری -معاون اتکایی بیمه مرکزی- ضمن برشمردن مزایای راه‌اندازی بازار متشکل بیمه‌ای در کشور، اظهار داشت: هر مدیر اتکایی که با بازارهای جهانی بیمه آشنا باشد، به خوبی آگاه است که شرکت‌ها و سندیکاهایی نظیر لویدز لندن با چه روش‌هایی نرخ و شرایط بیمه‌نامه‌ها را اعلام می‌کنند و بازار متشکل بیمه‌ای نیز در همین چارچوب حرکت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در شرایط تحریم صنعت بیمه می‌تواند با تجزیه و تحلیل فنی، به نرخ و شرایط نزدیک به استانداردهای بین المللی دست پیدا کند، هم بیمه‌گر موفق است و هم بیمه‌گذاران منتفع خواهند شد.

جهانگیری تصریح کرد: در صورت راه‌اندازی بازار متشکل بیمه‌ای، تمامی بیمه‌گران اتکایی می‌توانند از نرخ و شرایط اعلام شده تبعیت کنند تا اختلالی در امر بیمه‌گری رخ ندهد.

عضو هیات عامل بیمه مرکزی، آینده صنعت بیمه را در گرو حرفه‌ای‌گری و تخصص‌گرایی دانست و اعلام کرد: بنابراین بازار متشکل بیمه‌ای باید به گونه‌ای بومی‌سازی شود که بتواند نیازهای مشترک بیمه‌گران و بیمه‌گذاران را با بهترین کیفیت ممکن پوشش دهد.

وی نامگذاری این بازار را متأثر از محتوای فعالیت آن ارزیابی کرد و گفت: در این بازار خریدار و فروشنده، نرخی را با شرایط خاصی تعیین و توافق می کنند و شاید در آینده نام تازه ای داشته باشد و حتی در بستر دیجیتال شکل بگیرد.

جهانگیری اضافه کرد: منظور از این بازار فضایی است که بازیگران آن با تکیه بر اصول بیمه ای و قواعد بیمه گری، مناسب ترین نرخ و شرایط را کشف می کنند که این موضوع هیچ ربطی به تعرفه‌گذاری ندارد.

این مقام مسئول با تاکید بر این نکته که بیمه مرکزی از تاسیس این بازار استقبال می کند اما هیچ نقشی را در اداره آن بر عهده نخواهد گرفت، خاطرنشان کرد: شرکت های بیمه با پایبندی بر اصول بیمه ای نرخ و شرایط را ارائه می کنند و بیمه مرکزی تنها به ایفای تعهدات اتکایی خود خواهد پرداخت.

معاون اتکایی بیمه مرکزی حوزه عملکردی این بازار را معطوف به بیمه‌نامه‌های متوسط به بالا دانست و گفت: بیمه‌نامه‌های اشخاص، مسئولیت، درمان، زندگی و نظایر آن در این بازار عرضه نمی‌شوند و فقط نرخ و شرایط بیمه‌نامه‌هایی احصا می‌شود که از حجم و ریسک بزرگی برخوردارند که کمتر از ده درصد بازار بیمه (از نظر حجم حق بیمه تولیدی) کشور را تشکیل می دهند.

وی نابسامانی در نرخ و شرایط ریسک‌های متوسط به بالا را از انگیزه‌های اصلی راه‌اندازی بازار متشکل بیمه‌ای عنوان کرد و گفت: ان‌شاء‌الله بعد از رفع تحریم‌ها، صنعت بیمه کشور به بازارهای جهانی برمی‌گردد و به همین خاطر باید استانداردهای بین‌المللی را در رفتار این بازار نهادینه کنیم تا از بازارهای جهانی عقب نمانیم.

جهانگیری از کارگزاران بیمه‌ای و شرکت‌های بیمه به عنوان بازیگران اصلی این بازار نام برد و تصریح کرد: شرکت‌هایی که نرخ و شرایط را عرضه می‌کنند لیدرهای اصلی بازار متشکل بیمه‌ای به شمار می‌روند.

این کارشناس حوزه اتکایی صنعت بیمه ابراز امیدواری کرد با تأسیس بازار متشکل بیمه‌ای شکاف زمانی بین صدور بیمه‌نامه و پوشش اتکایی برطرف شود.

جهانگیری در همین راستا افزود: هیچ ریسکی نباید حتی برای چند ساعت بدون پوشش اتکایی باقی بماند و اگر این بازار نرخ و شرایط را به شکل حرفه‌ای تعیین کند، این فاصله زمانی خطرناک بین صدور و پوشش اتکایی برداشته خواهد شد.

وی اظهار داشت: بازار متشکل بیمه ای در چند فاز راه‌اندازی خواهد شد و نهادهایی نظیر سندیکای بیمه‌گران ایران در انسجام آن نقشی اساسی را بر عهده خواهند داشت.

وی در پاسخ این پرسش که آیا راه‌اندازی این بازار با اصل چابک‌سازی در صنعت بیمه منافاتی ندارد، تصریح کرد: با ساماندهی نرخ و شرایط در این بازار می‌توان به چابک‌سازی صنعت بیمه و تربیت و تامین نیروی انسانی متخصص، امیدوار بود.

غلامعلی جهانگیری در پایان این گفتگو ضمن تاکید بر اهمیت مدیریت صحیح ریسک در تعیین فنی نرخ و شرایط بیمه، افزود: این ایده خوب باید یک اجرای مناسب را نیز به همراه داشته باشد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که تاسیس این بازار علاوه بر کمک به رشد و شکوفایی صنعت بیمه، راه ورود بیمه گران را به بازارهای بین المللی هموارتر کند.

شایان ذکر است ایده تشکیل بازار متشکل بیمه ای از سوی تنی چند از کارشناسان و فعالان صنعت بیمه مطرح شده که چگونگی راه اندازی و فعالیت آن در کمیته های تخصصی و کارگروه های فنی در دست بررسی و امکان‌سنجی است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی بیمه مرکزی پول نیوز بیمه اتکایی صنعت بیمه بیمه گذاران نرخ و شرایط بیمه مرکزی بیمه نامه صنعت بیمه بیمه گران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۷۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون مددجویان این نهاد تعداد ۲۹۷ تخته فرش به متراژ هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش ۴۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی است افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد طرح راه اندازی می‌شود.

نخعی فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت را این طور توضیح داد: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می شود.

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و اظهار کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل توجهی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان‬ جنوبی‬ با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نخعی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

کد خبر 6093726

دیگر خبرها

  • تشکیل تعاونی تامین مسکن برای کارگران گلستانی
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • شجاعی در برابر شهری که او را بزرگ کرد!
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند