Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمود نیلی احمد آبادی روز پنجشنبه در بیست و نهمین اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور در دانشگاه اصفهان، افزود: این موضوع و موفقیت‌ها در گزارش‌هایی که از دانشگاه‌های مختلف از جمله اصفهان در بخش‌های مختلف ارائه شده مشهود است.

وی با بیان اینکه موضوع های مورد بحث در بیست و نهمین اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور، کلان است، اظهار داشت: این مباحث درباره توجه بیشتر به جامعه محور بودن دانشگاه‌ها و مسوولیت اجتماعی آنها و ارائه پیشنهاد برای برنامه هفتم توسعه کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیلی احمدآبادی با اشاره به اینکه در این دوره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه‌ها برای اتخاذ سیاست‌هایی برای توسعه همکاری با جامعه تلاش کردند، تصریح کرد: نگاه دانشگاه‌ها و فعالیت‌های آنها به سمت جامعه محور بودن حرکت کرده است و در حوزه علم و فعالیت‌های بین المللی هیچ کاستی رخ نداده و شاهد توسعه بیشتر بودیم.

رییس دانشگاه تهران تاکید کرد: هرچه جامعه و بویژه مسوولان از این حرکت بیشتر استقبال کنند، دانشگاه‌ها در رسیدن به اهداف خود موفقتر خواهند بود و نتیجه آن عاید مردم می‌شود.

وی اضافه کرد: زمانیکه علم با سایر بخش‌ها متصل شود شاهد تحولات و توسعه پایدار به معنی واقعی خود خواهیم بود و امید است که مسوولان کشور در این زمینه کمک کرده و راه حل ارائه کنند تا شاهد موفقیت‌های بیشتر در دانشگاه‌ها باشیم.

نیلی احمدآبادی همچنین با تاکید بر اینکه اصفهان همواره در طول تاریخ در بخش علم و فناوری یکی از مهمترین مراکز کشور بوده است، اظهار امیدواری کرد که نشست امروز از موفق‌ترین جلسه های روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور باشد و جمع بندی خوبی حاصل شود.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان نیز در این نشست گفت: حرکت کلی دانشگاه‌ها باید به سمتی باشد که کرامت انسانی ارتقا یابد و خروجی آن دانشجویانی عدالت طلب، مجری عدالت، راستگو و دارای عِرق ملی و شَرف باشند.

حجت الاسلام میثم شریف اصفهانی افزود: نتیجه تربیت چنین دانشجویانی این خواهد شد که بسیاری از مشکلات حل و علمی تولید می‌شود که شایستگی لقب اسلامی بودن را دارد.

بیست و نهمین اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور روز پنجشنبه در دانشگاه اصفهان برگزار شد؛ در این اجلاس یک روزه رییسان دانشگاه‌های تهران، اصفهان و صنعتی اصفهان، استاندار اصفهان و معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بصورت حضوری و سایر رییسان دانشگاه‌های بزرگ کشور بصورت مجازی شرکت کردند.

موضوع محوری اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور در نشست امروز، پیشنهاد برای برنامه هفتم توسعه کشور و توجه بیشتر به جامعه محور بودن دانشگاه‌ها و مسوولیت اجتماعی آنهاست.

دانشگاه‌های بزرگ کشور در این اجلاس شامل اصفهان، صنعتی اصفهان، تهران، شهید بهشتی، صنعتی امیرکبیر، تبریز، علم و صنعت ایران، تربیت مدرس، فردوسی مشهد، خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی شریف، شیراز و علامه طباطبایی است.

برچسب‌ها دانشگاه اصفهان اصفهان دانشگاه تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان اصفهان دانشگاه تهران دانشگاه اصفهان اصفهان دانشگاه تهران اخبار کنکور اجلاس روسای دانشگاه های بزرگ کشور دانشگاه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۹۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه کشورمان در آیین گشایش مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در اصفهان گفت: پیش بردن اهداف اقتصادی در جهان به‌تن‌هایی نتیجه‌بخش نیست و به همکاری همه‌جانبه نیاز دارد، زیرا رشد اقتصادی در گیتی نیازمند برقراری رفاه و صلح است تا بتوان امکان همکاری‌های بین‌المللی را از طریق مبادی ذی‌صلاح فراهم ساخت.


علی چگنی افزود: هدف ایران در این اجلاس، جلب همکاری‌های همه‌جانبه برای رسیدن به اهداف نشست حاضر است افزود: 

او  با تاکید بر اهمیت تکوین چنین مجامعی گفت: قابلیت‌های زیادی وجود دارد که در این مجمع می‌توان به آنها پرداخت و ‍‍ هر کشور بر اساس توانایی‌های خاص خود در نیل به اهداف مجمع دخیل باشد.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اجلاس اصفهان می‌تواند به الگو‌های بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

چگنی ادامه داد: وزارت امور خارجه ایران آمادگی دارد تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و همکاری دیگر کشور‌های عضو مجمع، خود را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نخواهد بود و از طریق همکاری‌های متقابل بوجود می‌آید.

او گفت:ما باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه انجام دهند ضمن‌اینکه جلسات نشست بسیار مهم است و می‌تواند نقش مهمی را در ارتقای سطح ارتباطات فی‌مابین ایفا کند.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ایران افزود: کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، زیرا حضور آنها در این مجمع نشان می‌دهد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه‌ای را با یکدیگر داشته باشیم.

مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات عربی متحده نیز در این اجلاس گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دُبی برگزار و در آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد و بر همین اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی را در این زمینه بوجود آوریم.

عبدالله حسن محمد العامری افزود: بر همین اساس باید سرویس‌های جدیدی ایجاد شود و سپس ارتقاء یابد که در این راستا باید از هوش مصنوعی استفاده کنیم و بعنوان اتاق‌های بازرگانی این اطمینان را داشته باشیم که فعالیت‌ها بصورت پیوسته خواهد بود.


مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی با تاکید بر اینکه در مجمع اصفهان باید توانایی کشور‌ها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در اتاق بازرگانی کشورمان آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را بیاموزیم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم و تاکنون نیز روابط خوبی را با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم که بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای فعالی بخش‌های خصوصی نیز هموار سازیم.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم
  • اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود