Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به تغییر شکل تعاملات بین‌المللی با توجه به تحولات پرشتاب عصر کرونا گفت: مسلما کرونا بازتاب‌های منفی گسترده‌ای بر تبادلات علم و فناوری داشته است، ولی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی سازوکارهای جدیدی را برای انطباق با شرایط جدید یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر حسین سالار آملی در پنجمین جلسه کارگروه آئین نامه اجرائی بند (الف) ماده ۶۴ قانون برنامه ششم توسعه کشور که درخصوص تشکیل شعب مشترک دانشگاهی با حضور نمایندگانی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت امور اقتصادی و دارائی، وزارت کشور، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه تهران، سازمان منطقه آزاد کیش و مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سالن شهید مفتح این وزارت برگزار شد، اظهار کرد: گرایش به علم و دانش، ضامن ماندگاری مناطق آزاد است و باید این اتمسفر را در منطقه آزاد کیش ترویج کرد.

سالار آملی افزود: منطقه آزاد کیش باید حتماً با یک یا دو دانشگاه بین المللی تفاهم نامه و پیوند همکاری برای ایجاد شعب مشترک دانشگاهی داشته باشد تا امکان پیگیری اقدامات اداری و قانونی لازم در وزارت علوم وجود داشته باشد.

در ادامه این نشست، نمایندگان وزارت علوم، گزارشی از وضعیت دانشگاه‌ها و نهادهای پژوهشی و اقدامات وزارت علوم در عصر کرونا از جمله برگزاری یازدهمین نشست معاونان و مدیران بین‌الملل، ایجاد کارگروه مطالعات آموزش عالی در عصر کرونا و وضعیت آموزش و پژوهش و تبادلات علمی بین‌المللی در ۱۴ دانشگاه بزرگ کشور ارائه کردند.

نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با اشاره به تاثیر شیوع کرونا بر آموزش عالی پزشکی و پژوهش، چالش‌های مربوط به عصر کرونا در این حوزه را محدودیت‌های فیزیکی و اجتماعی، کاهش اعتبارات پژوهشی و کاهش دانشجویان خارجی برشمرد.

سپس مدیر عامل منطقه آزاد کیش به ظرفیت‌های این منطقه در زمینه ایجاد شعب مشترک دانشگاهی و دانشگاه‌های بین‌المللی از جمله وجود مرکز نوآوری، ۷ پردیس بین‌المللی دانشگاهی، شهرک دانشگاهی، دفتر منطقه‌ای اتحادیه بین‌المللی روسای دانشگاه‌های جهان و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد.

وی چالش‌های موجود در ایجاد دانشگاه‌های بین‌المللی را ایجاد کنسرسیوم چندجانبه برای ایجاد دانشگاه‌های بین‌المللی، تسهیل فرآیند ایجاد خدمات کنسولی در کیش، امکان پرداخت هزینه‌های ارزی، امکان جذب دانشجویان ایرانی در خارج از کشور و بازتعریف وظایف رایزنان فرهنگی به عنوان رایزنان اقتصادی و ترویج فرصت‌های مطالعاتی و برگزاری دوره‌های مشترک دانست.

نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه جلسه، با تاکید بر اینکه آینده کار و آینده مهارت در تغییرات است و مهارت‌های مورد نیاز برای جهان آینده متفاوت است، پیشنهاد تشکیل یک مرکز آموزش‌های مهارتی با تمرکز بر مهارت‌های تخصصی کوتاه مدت، نرم، فناوری ارتباطات، هوش مصنوعی، شغلی و زندگی نوین، مبتنی بر اقتصاد دیجیتال را ارائه داد.

بر اساس اعلام وزارت علوم، نماینده سازمان سرمایه‌گذاری نیز پیشنهاد تبدیل منطقه به هاب بین‌المللی در زمینه علم و فناوری و نماینده دانشگاه تهران نیز پیشنهاد برنامه‌ها و دوره‌های مشترک با دانشگاه‌های خارجی با میزبانی پردیس‌ها و دانشگاه‌های کیش را ارائه دادند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا وزارت علوم منطقه آزاد کیش دانشگاه ها وزارت علوم بین المللی عصر کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۹۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد
  • شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۵۶۸ نفر افزایش یافت
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد