Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:59:48 GMT

نقاهتگاه بیماران کرونایی ساوه به چرخه خدمات برگشت

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۷۰۴۴۹

نقاهتگاه بیماران کرونایی ساوه به چرخه خدمات برگشت

ایسنا/مرکزی با تشدید شیوع بیماری کروناویروس و افزایش میزان مراجعان به مراکز درمانی، فعالیت نقاهتگاه بیماران کرونایی در شهرستان ساوه با حضور رئیس و معاونین دانشکده علوم پزشکی ساوه از سر گرفته شد و آماده ارائه خدمات به مبتلایان این بیماری است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر گفت: با توجه به روند صعودی ابتلا به کرونا در ساوه و مشکی شدن وضعیت این شهرستان  از نظر شیوع بیماری کووید ۱۹ ، به منظور کنترل و پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری، نقاهتگاه افراد مبتلا به ویروس کرونا از امروز پانزدهم آبان ماه ۱۳۹۹ در حوزه عملیه امام صادق(ع) دایر شده و به چرخه خدمات درمانی بازگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر رضا نظری، با اشاره به تجربه موفق راه‌اندازی دو نقاهتگاه در پیک اول شیوع بیماری در سالن ورزشی ولیعصر(عج) و هلال احمر ساوه اظهار کرد: جداسازی و اطمینان از سلامتی مبتلایان به کرونا تا زمانی که احتمال انتقال بیماری به افراد دیگر به صفر برسد مهمترین هدف از نگهداری بیماران در نقاهتگاه است.

وی با اشاره به فعالیت این نقاهتگاه در فاز نخست با ظرفیت 40 تخت بستری گفت: این نقاهتگاه از ظرفیت استقرار تا 80 تخت بستری در دو بخش مردان و زنان برخوردار است و آمادگی لازم برای ارائه خدمات درمانی دارد. در صورت استقبال مردم از نقاهتگاه، آمادگی برای راه اندازی در نقاط دیگر شهر نیز وجود دارد.

وی با اشاره به تعریف دو کاربری برای پذیرش بیماران کرونایی در این نقاهتگاه اظهار کرد: در این نقاهتگاه بیماران کرونایی با علائم ظاهری خفیف که نیاز به بستری در بخش‌های ویژه بیمارستان ندارند پذیرش و خدمات درمانی به آنها ارائه می شود تا پس از منفی شدن تست آنها از قرنطینه خارج و به منزل برگردند.

دکتر نظری افزود: آن دسته از بیمارانی که به دلیل وخامت ناشی از درگیری بیشتر با کروناویروس در بیمارستان بستری شده و حال عمومی آنها رو  به بهبودی باشد نیز با تشخیص پزشک از بیمارستان ترخیص و برای بهبودی صددرصدی به نقاهتگاه معرفی خواهند شد.

وی افزود: متاسفانه شدت درگیری این بیماری به گونه‌ای است که با ابتلای یکی از اعضای خانواده سایر اعضا نیز مبتلا یا ناقل می‌شوند لذا به آن دسته از بیمارانی که تست کرونای آنها مثبت شده توصیه می‌شود به جای قرنطینه خانگی و احتمال ابتلای خانواده یا همسایگان، با بستری شدن در این نقاهتگاه که با پروتکل‌های بهداشتی راه‌اندازی شده ضمن تسریع در بهبودی خویش از ابتلا و شیوع بیشتر جلوگیری کنند.

وی همچنین گفت: به بیمارانی که مبتلا به کروناویروس شدند توصیه می‌شود که اگر در مراجعه به بیمارستان ترس و نگرانی دارند می‌توانند به مراکز درمانگاهی و ۱۶ ساعته بهداشت شهرستان مراجعه کنند تا روند درمان آنان تسریع یافته و آمار تلفات جانی کاهش یابد.

وی تاکید کرد: در صورت داشتن علائم خفیف، بهترین راهکار، قرنطینه و دوری از سایر اعضای خانواده و استفاده از تغذیه مناسب، میوه و سبزیجات، مایعات و سوپ‌های گرم به منظور تقویت سیستم ایمنی است و در صورت ادامه‌دار شدن یا بدتر شدن علائم مانند تب شدید، تنگی نفس و سرفه‌های خشک در اسرع وقت به مراکز ۱۶ یا ۲۴ ساعته مراجعه کنید. با توجه به اینکه مرکز ۱۶ ساعته کروناویروس صبح ها از ساعت ۸ تا ۱۴ و عصرها از ساعت ۱۶ تا ۲۱ فعال هستند، به منظور جلوگیری از تجمع در مرکز، از مراجعه صرفا در ساعات صبح خودداری و جهت ویزیت و نوبت گیری انجام تست کرونا در ساعات عصر نیز می‌توانید مراجعه کنید.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به بحرانی بودن وضعیت ابتلا به کرونا در این شهرستان گفت: کادر درمانی و بیمارستانی با تمام ظرفیت و توان خود به بیماران خدمات درمانی ارائه می‌دهند. گرچه با اعلام فوق بحرانی شدن ساوه و قرار گرفتن در وضعیت مشکی برخی محدودیت های نسبی اعمال شده است که انتظار می رود محدودیت ها متناسب با وضعیت مشکی به صورت صحیح اجرایی شود و نتیجه هرگونه اعمال محدودیت و رعایت پروتکل های بهداشتی حداقل دو هفته آینده مشخص خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس نقاهتگاه بیماران کرونایی درمان ساوه همه باهم علیه کرونا استانی اجتماعی استانی شهرستانها بیماران کرونایی خدمات درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۰۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات خدمات دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه نویسی الکترونیکی را تشریح کرد.

  مهدی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ارایه خدمات در زمان قطعی سامانه نسخه نویسی الکترونیکی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند. همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیمه شده می‌تواند از طریق سامانه شهروندی اقدام به پرینت نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن پرینت نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می باشد؛ بنابراین در صورتی که وجود نسخه الکترونیک و عدم دریافت خدمت از مراکز دیگر، برای کارشناسان اداره کل محرز شود، می بایست همکاری لازم را برای اطمینان بخشی به مراکز و پذیرش نسخه انجام دهد.

وی با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت کلیه اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می نماید. لذا در این موارد ضروری است قیمت گذاری نسخه کاغذی انجام و نسخ کاغذی در انتهای دوره به اداره کل ارسال شود.

رضایی با اشاره به اینکه ضروری است ادارات کل استانی با استقرار موقت کارشناسان و یا افزایش تعداد کارشناسان در داروخانه‌های منتخب و ویژه (در کلیه ساعت فعالیت داروخانه – اداری و غیر اداری)، از ارائه خدمت به بیمه شدگان اطمینان حاصل نمایند، اظهار داشت: در ارسال لیست نسخ داروئی و ثبت متمم در سامانه لزومی به تفکیک سهم یارانه ارزی از سهم سازمان نمی باشد و مبالغ بصورت یکجا قابل ثبت است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است.

وی ادامه داد: ادارات کل استانی ترتیبی اتخاذ نمایند تا ارائه داروهای اسپینرازا، ریسدیپلام و امیسیزوماب به بیمه شدگان هدف برابر فهرست ارسال شده و سهمیه داروئی، در زمان دریافت دارو، دچار اختلال نشود. بگونه‌ای که در صورت قطع سامانه، پس از برقراری ارتباط نسبت به ثبت اطلاعات نسخ مذکور در سامانه توسط پزشکان و مراکز ذیربط اقدامات لازم صورت پذیرد.

رضایی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی داروهایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: محدودیت پذیرش نسخ کاغذی به میزان ۲۰ درصد نسخ در زمان اختلال سامانه لحاظ نخواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت