Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از بیزینس اینسایدر نوشت: اندرو پولارد (Andrew Pollard)، سرپرست آزمایش‌های بالینی واکسن کووید-۱۹ دانشگاه آکسفورد روز چهارشنبه گفت که احتمال کمی وجود دارد که واکسن آنها قبل از ۲۵ دسامبر آماده شود.

این واکسن توسط دانشگاه آکسفورد و آسترازنکا تولید شده است. پولارد گفت: من خوشبین هستم که می‌توانیم قبل از پایان سال جاری آخرین مرحله از آزمایش‌ها را انجام دهیم، اما احتمال کمی وجود دارد که واکسن تا کریسمس آماده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاسکال سوریوت (Pascal Soriot) مدیرعامل آسترازنکا در ماه سپتامبر گفت که این شرکت ممکن است تا پایان سال جاری واکسن را عرضه کند.

هنوز هیچ واکسن کووید-۱۹ در انگلیس تایید نشده است، اما دو واکسن در مراحل آخر آزمایش بالینی قرار دارند: واکسن دانشگاه آکسفورد و دیگری واکسن شرکت آلمانی بایوان تک و شرکت دارویی پی فایزر در ایالات متحده. چندی پیش واکسن دانشگاه آکسفورد سبب ایجاد بیماری در دو فرد شده بود.

شرکت آسترازنکا چندی پیش گفت که آزمایش‌های جهانی از جمله آزمایش‌های بزرگ مرحله آخر این شرکت برای آزمایش واکسنی که توسعه داده به دلیل بیمار شدن غیرقابل توجیه یک شرکت کننده در مطالعه، متوقف شده است. آزمایش‌های واکسن آکسفورد پس از آنکه دو شرکت کننده (دو خانم انگلیسی) به طور متوالی "علائم عصبی غیرقابل توضیح" در آنها ایجاد شد، دو بار متوقف شد.

در دومین فردی که عوارض جانبی در آن ظاهر شد، گزارش شده بود که این بیماری میلیت عرضی است. میلیت عرضی یک سندرم التهابی است که بر نخاع تأثیر می‌گذارد و اغلب به دلیل عفونت‌های ویروسی ایجاد می‌شود و می تواند باعث فلج شدن شود. اولین توقف، در ماه جولای، به طور علنی اعلام نشد و پس از مشخص شدن اینکه داوطلب مبتلا به ام.اس است (بیماری ای که می‌تواند همان واکنش عصبی را ایجاد کند) آزمایش مجدداً آغاز شد.

کد خبر 562713 برچسب‌ها كروناويروس آكسفورد واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس آكسفورد واکسن دانشگاه آکسفورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۰۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن