Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا امسال نیز مانند دوره‌های گذشته در انحصار دو حزب سرخ و آبی جمهوریخواه و دموکرات بود و نامزدهای دو حزب آزادیخواه و سبز آمریکا امسال نیز همانند دوره‌های گذشته اقبالی در تغییر چرخه سنتی تعیین رئیس‌جمهوری نداشته و در برابر «سرخابی ها» عملا هیچ حرفی برای گفتن نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر جو بایدن و دونالد ترامپ که به ترتیب احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه را در انتخابات ۱۳ آبان نمایندگی کردند، جو جورگنسن (Jo Jorgensen) و هاوی هاوکینز (Howie Hawkins) نیز از سوی احزاب آزادیخواه و سبز در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شرکت کردند.

گر چه تمامی توجهات عمومی و رسانه‌ای به رقابت سرخابی‌ها معطوف شده، با این حال سبزها و آزادیخواهان نیز توانسته‌اند تاکنون و پس از شمارش حدود ۸۵ درصد آراء ریخته شده، سهمی هرچند ناچیز را به خود اختصاص دهند.

جورگنسن و معاونش اسپایک کوهن تاکنون نزدیک به یک‌میلیون و ۶۰۰ هزار رأی یعنی ۱.۱ آراء شمارش شده در انتخابات ریاست جمهوری را به دست آورند. شایان ذکر است که حزب آزادیخواه از لحاظ فکری به حزب جمهوری‌خواه نزدیک بوده، بر اولویت آزادی‌های فردی تأکید می‌کند و در این دوره برای نخستین بار، یک نامزد زن را برای تصدی پست ریاست جمهوری وارد گود کرده است.

ران پاول نماینده پیشین مجلس آمریکا و پسرش رند پاول سناتور کنونی ایالت کنتاکی با وجود عضویت در حزب جمهوری‌خواه از چهره‌های شاخص این جریان فکری به شمار می‌روند.

جورگنسن پیش‌تر در جمع هواداران خود گفته بود: شما ترامپ، بایدن و افراد مشابهی را که در هر چهار سال دروغی مشابه بگویند، نمی‌خواهید.

گری جانسون در دوره پیش توانست نزدیک به چهار و نیم میلیون رأی (۳.۳% آراء) را برای حزب خود کسب کند.

هاوکینز و معاونش آنجلا نیکول واکر اقبال کمتری داشته و سهمشان از آراء آمریکایی‌ها، کمی بیش از ۳۱۵ هزار رأی بوده است.

نامزد حزب سبز که در طیف لیبرال بر مسائل محیط زیستی تأثیرگذار است، چندی پیش احزاب عمده این کشور را متهم کرد که از پایان دادن به جنگ‌های بی‌پایان امتناع می‌کنند.

هاوکینز در توییت هایی جنگ‌های بی‌پایان را برآمده از ساختار اقتصاد رقابتی سرمایه‌داری دانست و نوشت: لازمه صلح دائمی، جایگزینی سرمایه‌داری با اکوسوسیالیسم است.

به نوشته این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۳ آبان، ایالات‌متحده می‌تواند با استفاده از ثروت خود به جای دشمن ساختن کشورهای دیگر، بر دوستان خود بیفزاید و به جای آنکه ابرقدرت امپریالیست باشد، ابرقدرت بشردوست جهان شود.

در دوره پیش جیل استاین نامزد حزب سبز شده بود و توانست پس از خاتمه شمارش آراء بیش از یک‌میلیون و ۴۵۰ هزار رأی (۱.۱% آراء) به دست آورد.

منبع: الف

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۱۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند

کمتر از ۱۰ روز به انتخاب نماینده مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، خوسف و درمیان مانده است، در این گزارش بر آن شدیم تا به معرفی نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، قطار انتخابات مجلس شورای اسلامی در ایستگاه دوازدهم دوباره از فردا در استان خراسان جنوبی به راه می‌افتد تا منتخبان حوزه بیرجند، دریمان و خوسف در این استان برای نشستن روی کرسی‌های بهارستان شناسایی شوند.

حوزه بیرجند، درمیان و خوسف در خراسان جنوبی تنها حوزه بدون نماینده است که تکلیف آن در بیست‌ویکم اردیبهشت مشخص می‌شود.

از مجموع ۳۳ نفر کاندیدا و ۱۴۳ هزار و ۴۳۰ رای صحیح، «علی مولوی حقیقی» با ۲۴ هزار و ۲۰۲ رأی و «سیدحسن هاشمی» نیز با ۲۶ هزار و ۸۰۹ رای، دو نامزدی هستند که برای انتخاب کرسی نمایندگی مجلس مجددا خود را در معرض انتخاب مردم قرار می دهند.

علی مولوی حقیقی:سردار مولوی متولد ۱۳۲۷، ۶۵ ساله، بازنشسته سپاه و ساکن مشهد است، وی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مسئولیت بسیج شهرستان بیرجند، قائن و سپس فردوس را بر عهده داشت و در دوران دفاع مقدس در عملیات‌های بسیاری شرکت کرد و پس از آن به عنوان فرمانده منطقه مقاومت بسیج کردستان (تا سال ۷۶) فرمانده منطقه مقاومت بسیج شرق تهران( تا سال ۷۸) فرمانده منطقه مقاومت بسیج سیستان و بلوچستان (تا سال ۸۵) و معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی، مدیر کل بنیاد شهید خراسان رضوی، نماینده استاندار خراسان رضوی در امور ایثارگران بود.

مولوی تحصیلات دانشگاهی خود را در مقطع کارشناسی مدیریت و تکمیلی مدیریت علوم دفاعی از دانشگاه امام حسین(ع) به پایان رساند و در سطح دانشگاهی مشغول به تدریس است.

سید حسن هاشمی:هاشمی متولد ۱۳۵۱ و دارای مدرک دکترای تخصصی حوزه جرم و جزا و جرم شناس است،وی از سال ۱۳۷۸ تاکنون عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند است.

هاشمی، مسئولیت‌هایی همچون مدیرگروه حقوق قضائی دانشگاه بیرجند، معاونت آموزشی دانشگاه بیرجند و سال ۹۲ و ۹۳ ریاست دانشگاه بیرجند را برعهده داشته است،وی دبیر هیئت امنای دانشگاه استان و بیرجند نیز بوده و همچنین وکیل پایه یک دادگستری است و به عنوان مشاور حقوق استانداری خراسان جنوبی نیز فعالیت کرده است.

به گزارش ایمنا، خراسان جنوبی با حدود ۱۵۲ هزار کیلومتر مربع وسعت سومین استان پهناور کشور است که دارای چهار حوزه انتخابیه بیرجند،خوسف،درمیان _ فردوس،سرایان،بشرویه و طبس _ قاینات _ نهبندان و سربیشه است.

در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۶۷ شعبه ثابت و ۱۲۰ شعبه سیار اخذ رای در روز بیست‌ویکم اردیبهشت برای حوزه انتخابیه بیرجند،خوسف و درمیان پیش‌بینی شده است، ۶۰۸ هزار و ۵۵۸ نفر واجد شرایط رای دادن در خراسان جنوبی‌ بوده که از این تعداد، ۳۴هزار و ۵۳۱ نفر رای اولی هستند.

تبلیغات این دوره از انتخابات از ساعت هشت صبح سیزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود و تا یک روز قبل از برگزاری انتخابات ادامه دارد.

کد خبر 749509

دیگر خبرها

  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از امشب آغاز می‌شود
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در میانه و شبستر
  • کدام نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه تهران سابقه‌ نمایندگی دارند؟+ جدول
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی