Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، رضا نائیج‌نوری عصر امروز در جلسه ستاد مدیریت و کنترل بحران اظهار کرد: همه دستگاه‌ها باید با برنامه ریزی و اقدامات مناسب، از بروز بحران و خسارات احتمالی پیشگیری کنند.

وی افزود: برخی پیش بینی‌ها حکایت از شدت بارندگی‌ها در نیمه دوم آبان ماه دارد بنابراین باید با برنامه ریزی، مدیریت و انجام اقداماتی چون لایروبی رودخانه‌ها، انهار و کانال‌های دفع آب سطحی از بروز سیل و خسارات احتمالی جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرماندار شهرستان نور، تصریح کرد: برای پیشگیری از بروز خسارت ناشی از سیل و آبگرفتگی، انجام لایروبی ضروری و موثر است و ادارات منابع طبیعی و امور آب باید در صدور مجوزها تسریع کنند.

این مسوول با اشاره به اهمیت زیاد خطوط شبکه برق به ویژه در این ایام که آموزش‌ها از راه فضای مجازی انجام می‌گیرد، گفت: قطع برق ارتباطات را هم قطع می‌کند که با توجه به قرار گرفتن شبکه برق در مسیر جنگلی و احتمال آسیب و قطع سیم بر اثر طوفان لازم است اداره منابع طبیعی با اداره برق همکاری، تا سرشاخه‌های مزاحم حذف و از خسارات پیشگیری شود.

نائیج‌نوری تامین سوخت به ویژه در مناطق بالادست کوهستانی که هنوز گاز کشی نشده را مهم دانست و افزود: باید سوخت مورد نیاز این مناطق از قبل  ذخیره و به راحتی در اختیار مردم قرار گیرد و سوخت گاز مایع برای این خانوارها تامین گردد.

وی ضمن تاکید مجدد بر لزوم دوگانه سوز کردن همه نانوایی‌ها خواستار تامین آرد نانوایی‌ها و خانه‌پزها به ویژه روستاهای بخش بلده شد و بیان کرد: البته تمهیدات انتقال مستقیم آرد به بلده پیش بینی و اجرایی شد اما با توجه به بسته شدن راه در ایام زمستان ذخیره آرد در منطقه ضروری است.

معاون عمرانی فرماندار شهرستان نورازامورمنابع آب خواست تا  در صدور مجوزها برای دستگاه‌های متقاضی تسهیل کند؛ آب و فاضلاب شهرستان نیز موظف شد تا برنامه ریزی لازم برای آماده بکاری ژنراتورهای چاه‌های آب و انتقال آب به مخازن برای جلوگیری از خارج شدن از مدار و پیشگیری از قطع آب در زمان قطع برق احتمالی شد.

این مسوول به راهداری تاکید کرد تا نسبت به ذخیره نمک در راهدارخانه بلده و آمادگی ماشین‌آلات راه سازی و راهداری در منطقه اقدام کند.

همچنین هلال احمر برای مقابله با بحران، مخابرات در جهت نگهداری شبکه برای دسترسی همه به اینترنت به ویژه دانش‌آموزان، راه‌سازی و راهداری برای اصلاح مسیرهای تخریبی ناشی از سیل‌های گذشته، امور آب نسبت به پاکسازی و باز کردن دهنه پل‌ها در مسیر رودخانه‌های با آبریز مناطق بالا دست، شناسایی و رفع خطر از نقاط حادثه خیز و پر خطر موظف شدند.

نائیج به حمله احتمالی مگس مدیترانه‌ای به باغات اشاره کرد و افزود: جهادکشاورزی با برگزاری کلاس‌های آموزشی، آمادگی لازم برای مقابله و دفع آفت جهت حفظ محصولات باغی را داشته باشد.

کارشناس و مسوول ماشین‌آلات راهداری در این جلسه، اظهار کرد: دو اکیپ راهداری در روستای کمربن و راهدار خانه بلده مستقر هستند، یکدستگاه نمک پاش هم قرار است از هراز اضافه شود و بخش خصوص نیز قول همکاری دادند.

محمدرضا یزدانی، افزود: یک دستگاه لودر، یکدستگاه بلدوزر و کامیون نیز در منطقه حضور دارند و قرار است یکدستگاه لودر و بلدوزر نیز اضافه شود البته این مقدار ماشین‌آلات جوابگو سطح حوزه نیست.

رئیس هلال احمر شهرستان نور نیز در این جلسه اظهار کرد: به دلیل نداشتن زمین و ساختمان، پایگاه امداد و نجات هلال احمر جاده‌ای که در محور اصلی مستقر است و در واقع  پایگاه ساحلی، جاده ای، جنگلی و کوهستانی محسوب می‌شود، حذف و مجوز آن به شهرستان دیگر واگذار می‌شود اما در صورت تامین زمین، خیران قول ساخت پایگاه را دادند بنابراین نیاز است تا منابع طبیعی و شهرداری همکاری کنند.

علی اصغر خاکپور، افزود: خانه‌های هلال روستایی نقش مدیریت بحران روستایی را دارند قرار است اقلامی مانند چادر، وا لور، بیل و کلنگ و ...( امکانات اولیه زندگی) به این خانه‌ها تحویل شود بنابراین نیاز است روستاها فردی را برای این منظور معرفی کنند.

وی خواستار معرفی مکان‌های مناسب جهت اسکان و انبار کالا  و نیز معرفی مسوول عملیات ادارات شد.

مدیر توزیع برق، شهرستان نور نیز در این جلسه، اظهار کرد: تمهیدات پیشگیرانه و انجام تعمیرات خط گرم از جمله شاخه زنی، تمرینات تعمیرات، تامین تدارکات و کالا، برای حداقل خاموشی ها در زمان بحران در حال انجام است.

علی اکبر ترخان، گفت: فیدر دو مداره برای تقویت و جلوگیری از قطع برق و پایداری شبکه نیز در حال اجرا است.

فرماندار شهرستان نور نیز در این جلسه، اظهار کرد: در فصل‌های پائیز و زمستان باید منتظر رانش، برف، سیل و ... باشیم و این نیاز به آمادگی و تجهیز دارد.

علی شادمان، گفت: پیشگیری از قطع احتمالی برق، تامین سوخت مورد نیاز بخش بلده و دیگر مناطق بالا دست چمستان و بخش مرکزی و نیز آرد این مناطق ضروری است و مسوولان مربوطه باید از هم اکنون برنامه ریزی و اقدام کنند.

انتهای پیام/86023/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون عمرانی فرمانداری نور مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان نور برنامه ریزی خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۲۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم

معاون مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از آماده‌باش همه دستگاه‌های اجرایی این استان برای خدمات‌رسانی به مردم در مناطق آسیب‌دیده از سیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران این استان، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ به ریاست علیرضا عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در مرکز استان برگزار شد و در این جلسه با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، در خصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

محمودرضا تیمورپور معاون مدیریت بحران استانداری در خصوص مصوبات این جلسه اظهار کرد: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

وی افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال‌احمر بین مردم آسیب‌دیده که در مناطق امن اسکان داده شده‌اند، توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین‌آلات سنگین در آماده‌باش است.

تیمورپور گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستاهای نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، شش رشته قنات تخریب و ۳۰۰ رأس دأم نیز تلف شده‌اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده است، اظهار کرد: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین‌آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند، از این رو بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آب‌نماها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی، مسیرهای اصلی و روستایی توسط نیروهای راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته برای آب‌رسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین‌آلات کمرشکن برای حمل خودروهای سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی، باوجود سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستاها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

به گزارش ایمنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و اعضای ستاد بحران استان بعد از این جلسه راهی شهرستان زیرکوه شدند.

کد خبر 747813

دیگر خبرها

  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • امسال هم صعود بازی دراز از راه رسید/ آمادگی دستگاه های اجرایی برای این صعود باشکوه
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم