Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) وقتی در کوچه‌ها و خیابان‌های شهرگذر می‌کنیم، با کمی دقت نکات جالب توجه زیادی به چشم می‌خورد؛ رفت و آمدها، سروصداها و …؛ در میان هیاهوی محله‌ها، تابلوهای بزرگ و کوچک، با رنگ و لعاب های متفاوت هر کدام نشان از کسب و کار و فعالیتی دارد، تابلوهایی که حکایت از تلاش صاحبانشان برای سعی و تلاش در کسب روزی حلال دارد تا سربلند باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابلوهای مختلف نشان از تلاش انسان‌ها برای آبادی دنیا و فرار از شرمندگی از روی زن و فرزند دارند ولی کسانی هم هستند که با تابلوهای کوچک برای آبادانی آخرت، در اندیشه فراری دادن دیگران از فقر و برای دور کردن آنها از فشار چرخ‌های ناجوانمردانه دنیا، با تابلوی "مرکز نیکوکاری" دستان خود را در دست نیازمندان گره زده‌اند.

تابلو مرکز نیکوکاری چند سالی است که در محله‌های مختلف سر برآورده و ناخواسته خودنمایی می‌کند تا گرمی دستان فعالان این مرکز مرهمی بر زخم کهنه جامعه باشد.

مراکز نیکوکاری شاید در سنوات گذشته برای مردم نام آشنا نبودند ولی امروز با ایجاد مراکز نیکوکاری در محله‌های مختلف، نام مرکز نیکوکاری برسر زبان‌ها جاری و در دل بسیاری از مردم نوعدوست جای گرفته و در چشمان منتظری آشنا شده است و ثابت کرده‌اند که از کمک غذایی تا کمک‌های بهداشتی که امروزه برای مردم ضرورت بیشتری یافته، پای ثابت همراهی با مردم برای خدمت به نیازمندان هستند.

مرکز نیکوکاری کارگاه آخرت سازی است که فعالان آن بی نام و نشان، بی پست و مقام، بی جاه و جلال درد دیگران را بر دردهای خود مقدم داشته‌اند، خالی بودن سفره دیگران را دغدغه خود دانسته و برای نوعروسان بدون جهیزیه همچون یکی از نزدیکان خودشان به تکاپو افتاده‌اند و صحنه‌های زیبای دیگری که کلام در به تصویر کشیدن آن گاه قاصر و گاه عاجز است.

سهم ۳۰ درصدی مراکز نیکوکاری در تواندهی و توانمند سازی نیازمندان

براساس اعلام معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قزوین در پایان سال ۹۸ تعداد مراکز نیکوکاری در این استان به عدد ۴۵ مرکز رسید و پیش بینی می‌شد تا پایان سال ۹۹ تعداد مرکز نیکوکاری یک و نیم برابر افزایش یابد.

فرزاد فرهادی می‌گوید: سهم این مراکز در جمع آوری مشارکت‌های مردمی برای کمک به نیازمندان قابل توجه بوده به طوری که سهم این مراکز در سال ۹۸ با بیش از ۱۴ میلیارد و ۲۰۷ میلیون تومان از مجموع بیش از ۷۶ میلیارد و ۴۸۷ میلیون تومان مشارکت مردمی، معادل ۳۰ درصد بوده است.

وی تصریح کرد: استان قزوین در ایجاد مراکز نیکوکاری اصل کیفیت را همواره مورد توجه قرار داده از این رو نخستین مرکز نیکوکاری در نیروهای مسلح کشور در لشگر ۱۶ زرهی قزوین و نخستین مرکز نیکوکاری دانش بنیان در پارک علم و فن آوری استان قزوین راه اندازی شد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قزوین اظهارکرد: توجه به مشارکت اقشار مختلف یکی دیگر از رویکردهای مورد توجه در ایجاد مراکز نیکوکاری است از این رو ایجاد مرکز نیکوکاری در میان فرهنگیان، کارگران، اصناف، حوزه‌های علمیه، دانشگاهیان و … منجر به ایجاد این چنین مراکزی شده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قزوین افزایش تعداد مراکز نیکوکاری را تابع شرایط و توانایی‌های منطقه‌ای و محلی دانسته و اظهارکرد: مرکز نیکوکاری با محوریت مساجد تشکیل می‌شود و در دستگاه‌ها و مؤسسات دیگر نیز با حضور افراد معتمد شکل می‌گیرد تا جریان امدادرسانی را ترویج و توسعه دهیم.

وی تصریح کرد: مراکز نیکوکاری مستقل هستند از این رو تمامی کمک‌های جمع آوری شده در مراکز نیکوکاری توسط اعضای این مراکز به نیازمندان همان محله یا منطقه اختصاص می‌یابد.

رشد ۷۸ درصدی مراکز نیکوکاری تازه تأسیس

فرهادی گفت: در پایان شش ماهه نخست سال جاری با رشد ۷۸ درصدی به ۸۰ مرکز رسیده است که از این تعداد هفت مرکز در مناطق روستایی ایجاد شده است.

وی عنوان کرد: بیشترین تعداد مراکز نیکوکاری به ترتیب در شهرستان‌های قزوین و البرز ایجاد شده است البته روند تأسیس مراکز نیکوکاری در سایر شهرستان‌های استان نیز سرعت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: جمع آوری بیش از ۱۷ میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان کمک مردمی طی شش ماهه نخست سال جاری از سوی مراکز نیکوکاری، رشد ۱۵۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته با بیش از ۱۰ میلیارد و ۷۰۴ میلیون تومان را نشان می‌دهد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قزوین گفت: البته در سنجش عملکرد مراکز نیکوکاری با توجه به تازه تأسیس بودن برخی از مراکز، عملکرد شش ماهه مربوط به عملکرد ۵۴ مرکز است که امیدواریم با فعال شدن مراکز جدید شاهد تعمیق هرچه بیشتر فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه باشیم.

وی توضیح داد: از مجموع کمک‌های جمع آوری شده طی شش ماهه نخست سال جاری، بیش از چهار میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان اطعام، بیش از پنج میلیارد و ۷۰ میلیون تومان سبد کالا، بیش از ۱۲۵ میلیون تومان کمک برای جهیزیه و بیش از ۱۴۱ میلیون تومان برای تهیه لوازم خانگی ضروری بوده است.

فرهادی یادآورشد: مابقی کمک‌ها در سرفصل‌هایی چون ایجاد اشتغال، ارائه کمک‌های بهداشتی و درمانی، تعمیر مسکن، ودیعه یا اجاره مسکن، آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، نذر و قربانی، صدقه، زکات، کفاره، کمک به ایتام، شوق زیارت و … بوده است.

کد خبر 5064569

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیته امداد استان قزوین مرکز نیکوکاری قزوین ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز توهین به پیامبر آمار کرونا یوم الله 13 آبان هفته وحدت بوشهر کرمانشاه گرگان محدودیت های کرونایی ستاد ملی مقابله با کرونا پدافند غیرعامل شهرکرد مراکز نیکوکاری مرکز نیکوکاری میلیون تومان جمع آوری شش ماهه کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۳۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند

روح الله مهری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در استان آماده فعالیت است که این رقم در سال گذشته ۹۴ مورد بود.

وی افزود: با برنامه ریزی های که در حال انجام است سعی داریم تا زمان برداشت محصول گندم تعداد مراکز خرید در استان را افزایش دهیم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان با اشاره به اینکه سال گذشته ۵۵۰ هزار تن گندم از طریق مراکز خرید اداره کل غله در استان خریداری شد، گفت: پیش بینی می‌شود این رقم امسال افزایش یابد.

وی یادآور شد: امسال حدود ۱۵۲ هزار هکتار کشت قراردادی گندم در استان انجام شد.

مهری اظهار کرد: طبق برآوردهای جهاد کشاورزی پیش بینی می‌شود امسال بیش از یک میلیون تن گندم از مزارع استان برداشت شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال مسؤولیت خرید دانه‌های روغنی با سازمان جهاد کشاورزی است.

کد خبر 6089913

دیگر خبرها

  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست