Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، کامبیز بازرگان معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی که به منظور بازدید از توانمندی‌ها و فعالیت‌های مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان سمنان در شاهرود و بزرگترین مرزعه کشت زعفران کشور در این مرکز به شاهرود سفر کرده بود گفت: هدف از اجرای این طرح‌ها تشویق سرمایه گذاران برای رودد به سرمایه به بخش کشاورزی و ایجاد انگیزه برای ارتقای کشاورزی هدفمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این طرح‌ها در قالب قرارداد ۱۰ ساله با بخش خصوصی بدون انتقال مالکیت، اراضی، ساختمان ها، آب، زمین و آزمایشگاه‌ها برای اجرای طرح‌های فناورانه بخش کشاورزی در اختیار سرمایه گذاران قرار گرفته است.

به گفته بازرگان، عمده این طرح‌ها در بخش‌های تولید بذر، نهال، محصول زعفران، ظرفیت‌های جنگل‌ها و مراتع، تولید گیاهان سالم و اکوتوریسم است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی مهمترین عامل محدود کننده بخش کشاورزی را ضعف دانش در بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: با نفوذ دانش می‌توان محدودیت منابع و سرمایه در گردش را کمتر کرد و اجرای طرح‌های مشارکتی با سرمایه گذاران در مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی با همین هدف انجام می‌شود.

او با بیان اینکه ماموریت اصلی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان سمنان خلق دانش، دستیابی به دانش و توسعه و ترویج دانش نوین است گفت: این مرکز در تولید ارقام جدید میوه‌های زردآلو و انگور مقاوم در برابر سرمازدگی، روش‌های مقابله با سرمازدگی، فناوری‌های جدید مقابله با خسارت‌های سرمازدگی و تگرگ و محصولات چغندرقند و سیب زمینی افتخارات خوبی داشته است.

بازرگان افزود: بزرگترین مزرعه کشت مکانیزه زعفران کشور در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان سمنان در شاهرود با هدف توسعه کشاورزی دانش بنیان و کارآفرینی با مشارکت بخش خصوصی ایجاد شده است.

مرحله اول این طرح کشت ۱۰۰ هکتار زعفران است که امسال کشت ۶۲ هکتار محقق شده است و ۲۰ درصد از این طرح کشت زعفران است و ۸۰ درصد امور مربوط به بسته بندی و فرآوری زعفران است به طوری که هیچ گلی به صورت خام فروشی خارج نشود.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی دانش بنیان خسارت سرمازدگی تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش کشاورزی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان

احمد محمدی زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاورد‌های خوبی در حوزه دانش بنیان‌ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص‌های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک‌های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص‌های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک‌های علم و فناوری و هیئت‌های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان‌های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه‌های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید