Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@16:39:05 GMT

به سمت استفاده از آب دریا گام خواهیم برداشت

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۷۳۶۹۳

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، قاسم تقی‌زاده خامسی، صبح امروز در آئین افتتاح طرح انتقال آب به فلات مرکزی و بهره‌برداری از بزرگترین آب‌شیرین‌کن کشور که در قالب هفته بیست و هفتم پویش #هرهفتهالفب_ایران با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور برگزار شد، با ذکر این نکته که 97 درصد از منابع آبی در دریا قرار دارند، اظهار کرد: با توجه به کمبود آب شیرین، کشورها با تکنولوژی مدرن برای استفاده بهینه از آب دریا اقدام می‌کنند؛ حتی کشورهایی که به اندازه کافی آب شیرین دارند به آب دریا به عنوان یک منبع نگاه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استفاده از آب دریا را یک الزام دانست و عنوان کرد: با توجه به رشد مصرف آب در حوزه صنعت به سمت استفاده از آب دریا گام خواهیم برداشت.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهار کرد: آب‌شیرین‌کن «بندرعباس» هفتاد و دومین واحد نمک‌زدایی است که در ادامه پویش #هرهفته_الف_ب_ایران به بهره‌برداری می‌رسد.

تقی‌زاده خامسی با بیان اینکه 54 واحد آب‌شیرین‌کن در دولت تدبیر و امید به بهره‌برداری رسید؛ تصریح کرد: 23 واحد دیگر نیز تا پایان این دولت به نتیجه خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران افزود: در سال 1392 کشور تنها 17 آب‌شیرین‌کن داشت که با اقدامات انجام شده در حال حاضر این تعداد به 72 مورد رسیده است.

وی با اشاره به جمعیت 800 هزار نفری بندرعباس و خمیر، گفت: آب‌شیرین‌کن «بندرعباس»، 15 میلیون متر مکعب از نیاز آب شرب شهر بندرعباس و خمیر را تامین خواهد کرد. این 15 میلیون متر مکعب به همراه بخشی از آب‌شیرین‌کن 100 هزار متر مکعبی، نیمی از نیاز آبی این دو منطقه را تامین می‌کند.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا خاطرنشان کرد: در سال 92 تمام ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌های هرمزگان تنها هشت میلیون متر مکعب بود که تا پایان امسال این رقم به 90 میلیون متر مکعب خواهد رسید.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: میلیون متر مکعب آب شیرین کن آب دریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۳۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی

علیرضا نصرآبادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از باران‌هایی که در اردیبهشت ماه در خراسان جنوبی باریدن گرفت و در برخی مناطق منجر به سیلاب شد، یکی از سوالات دغدغه مندان حوزه منابع طبیعی بحث مهار رواناب‌ها بوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیان کرد: طبق آخرین آمار و بررسی‌ها با توجه به سیلاب در اردیبهشت ماه تا به امروز ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه‌های آبخیز داری خراسان جنوبی مهار شده است.

نصرآبادی ادامه داد: از این میزان یک میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری شهرستان بیرجند ذخیره شده است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع در سال آبی جاری که از مهرماه ۱۴۰۲ شروع شده است تاکنون حدود ۲۵ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی مهار شده است، گفت: بی شک این باران‌ها برای خراسان جنوبی برکت و رحمت به همراه خواهد داشت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در پاسخ به این سوال که آیا سیلاب به سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی خسارت وارد کرده است یا خیر اظهار کرد: این سیلاب به سازه‌ها آبخیزداری و مناطقی که برنامه‌های آبخیزداری اجرا می‌شود خسارت وارد نکرده است ولی به مناطق دیگر خسارت‌هایی را به وجود آورده است.

کد خبر 6090532

دیگر خبرها

  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • (تصاویر) آتش‌سوزی در بازار مرکزی بندرعباس
  • استحصال ۴۸۷ میلیون متر مکعب آب با اجرای عملیات آبخیزداری در کرمانشاه
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • ذخیره ۲و نیم میلیون متر مکعب آب در پشت سد‌های خاکی زرند
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد