Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بی توجهی و ساده انگاری مردم عامل افزایش شیوع کرونا در دنا است و تنها با همکاری مردم می توان این زنجیره را قطع کرد.

"حسین کلانتری" در نشست اضطراری ستاد کرونا شهرستان دنا که با هدف بررسی علل افزایش رشد آمار ۱۳ برابری کرونا در شهر سی سخت برگزار شد، با اشاره به آمار ارائه شده توسط فرماندار دنا، افزود: بخشی از این مسئله نگران کننده است که باید برطرف شود و بخشی نیز جای امیدواری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بخش امیدواری این است که وضعیت شیوع کرونا در شهرستان دنا هنوز به مرحله قرمز نرسیده است، عنوان کرد: باید با  پیش بینی تدابیر ویژه و رعایت پروتکل های بهداشتی مراقب باشیم که از این وضعیت خارج شویم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:  آمار رشد بیش از حد و ۱۳ برابری ابتلا به کرونا در شهرستان دنا نگران کننده است که از عوامل تشدید آمار مبتلایان، عدم استفاده از ماسک، برگزاری مراسم های ترحیم، تشییع جنازه ها و دورهمی های شبانه است.
کلانتری این حرکات را ظلم و خیانت به کل جامعه و مردم شهرستان دانست و اظهار کرد: مردم نباید بی خیال باشند باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و با حفظ فاصله اجتماعی حافظ جان خود و عزیزانشان باشند.
وی تاکید کرد: از مردم فرهیخته شهر سی سخت انتظار می رود با توجه به اینکه مهد فرهنگ، علم و ادب هستند بیش از گذشته نسبت به کرونا حساس بوده و با بی تفاوت در مقابل این ویروس منحوس جان خود را به خطر نیندازند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه تشکیل ستادهای کرونایی باید خروجی داشته باشد، خاطرنشان کرد: مردم بدانند ما قصد برخورد با هیچ شخص و مغازه داری را نداریم  و نمی خواهیم کار و کاسبی آنها را کساد کنیم اما در این شرایط هر شخص و مغازه داری که بخواهد به هر نحوی سلامت عمومی مردم و جامعه را به خطر بیاندازد قطعا با آن برخورد خواهیم کرد.
کلانتری ادامه داد: سرعت افزایش ۱۳برابری آمار مبتلایان به کرونا در دنا زنگ خطر بسیار جدی برای شهروندان سی سخت است که اگر همت به خرج ندهند و زودتر با همدلی و همکاری نسبت به این موضوع تدبیری نیندیشند وضعیت اسفناکی در انتظار شهرستان دنا و شهر سی سخت خواهد بود.
وی خطاب به اعضای شورای تامین شهرستان دنا و مسؤلان گفت: این شهرستان وضعیت خوبی ندارد و باید تدبیری اندیشیده شود و مردم بیشترین کنم را می توانند در این خصوص داشته باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: می طلبد بزرگان و افراد متنفذ را دور هم جمع کرده و از ظرفیت آنها برای مهار کرونا استفاده کنید.
کلانتری بیان کرد: باید با کمک این افراد برگزاری هرگونه تشیع جنازه، عروسی و دورهمی ها تا اطلاع ثانوی را به صفر برسانید.
وی خاطرنشان کرد: به طور قطع با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی شاهد کاهش آمار مبتلایان وقطع زنجیره این ویروس منحوس خواهیم شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: دنا نخستین شهرستانی بود که با متخلفین برخورد قاطع داشته و نسبت به برپایی ایستگاه غربالگیری اقدام کرده است.
کلانتری عنوان کرد: مردم دنا در ماه های گذشته به صورت خود جوش همکاری کردند و سطح شهر را بارها ضدعفونی کرده اما اکنون وضعیت کرونا در شهر سی سخت افسار گسیخته شده و دلیلش نیز ساده انگاری و بی خیالی مردم به این ویروس است که با همدلی که باهم دارید امید است بتوانیم آمار را به کمترین نرخ ممکن برسانیم.
وی در مورد موضوع بیمارستان های سی سخت و پاتاوه نیز، گفت: در بحث بیمارستان پاتاوه از ریش سفیدان محلی و افراد متنفذ می خواهیم جهت واگذاری زمین به دانشگاه اقدام کنند تا در اسرع وقت عملیات ساخت بیمارستان آغاز شود.
به گزارش ایسنا، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص بیمارستان دنا نیز افزود: عملیات خاکبرداری بیمارستان سی سخت شروع شده است و در روزهای آینده عملیات ساخت آن نیز آغاز خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا شهرستان دنا استاندار کهگیلویه و بویراحمد كهگيلويه و بويراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد کرونا در شهر شهرستان دنا شهر سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۳۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آبرسانی به ۹۰ روستای استان خبر داد و گفت: این اقدام با کار جهادی و مشترک دولت و بسیج سازندگی به سرانجام رسید. - اخبار استانها -

سیدعلی احمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: آبرسانی به 90 روستای کهگیلویه و بویراحمد در مدت زمان کمتر از دو سال با کار جهادی و مشترک دولت و بسیج سازندگی کلنگ‌زنی، اجرا، تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم در حوزه راهسازی به‌ویژه احداث و اصلاح راه‌های روستایی اقدامات چشمگیری شده است، عنوان کرد: در گذشته بسیاری از روستاهای استان با اولین بارش برای چندین ماه ارتباط آن‌ها با مرکز شهرستان و استان قطع می‌شد، ولی در این دولت مشکلات به حداقل ممکن رسیده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: با پیگیری‌های انجام شده مسئولان استانی و همچنین با نگاه ویژه دولت و مجموعه وزارت راه و شهرسازی به مناطق روستایی و کمتربرخوردار، پروژه‌های راه روستایی زیادی در استان اجرا و به سرانجام رسیده است تا جایی که روستاهایی در شهرستان مارگون  بویژه بخش زیلایی شامل سادات، پوله، موشمی و مورد زرد هم اکنون مشکلات آنها به حداقل رسیده است. همچنین در زمینه روکش آسفالت جاده‌های اصلی، فرعی و روستایی نیز کارهای بزرگی انجام شده که به نوعی رضایت نسبی مردم را به همراه داشته است. برای جاده دشت‌روم_سرفاریاب معروف به باغچه سادات که از منطقه سادات امامزاده علی(ع) می‌گذرد اعتبارات در نظر گرفتیم و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی همچنین از ابلاغ 14 هزار میلیارد اعتبارات تخصیصی از سفر دوم رئیس‌جمهور خبر داد و افزود: واقعیت امر در تمامی استان‌ها تخصیص‌های سفر دوم رئیس‌جمهور شروع شده و پول زیادی به استان سرازیر خواهد شد و تمام وعده‌هایی که به مردم دادیم را دوباره آغاز می‌کنیم، مردم تصور نکنند که به آن‌ها تعهد و قول داده‌ایم و آن را ر‌ها کردیم، بلکه منتظر تخصیصات ریالی بودیم و ان‌شاء‌الله این قول‌ها به سرانجام می‌رسند. پیش‌بینی می‌کنیم به زودی در چند شاخص از محرومیت جاده‌های روستایی خارج می‌شویم و این در این دولت انجام می‌شود.

احمدزاده با اشاره به اینکه در بسیاری از روستا‌ها تنش آب آشامیدنی داریم، ادامه داد: با بودجه 14 هزار میلیاردی بسیاری از تنش‌ها مرتفع و برداشته می‌شود و البته بیش از 400 میلیارد تومان تعهد دولت برای تأمین آب شرب است. بسیاری از مناطق شهر یاسوج کمبود آب آشامیدنی داشت که بخش زیادی از مشکلات بخش فرسوده شهر بازسازی و لوله‌گذاری شد و بخش دیگر در حال اجرا بوده و در واقع پروژه‌های نیمه‌تمام شهر گچساران و دهدشت که ر‌ها شده بود دوباره از سرگرفته خواهد شد و دولت همه‌ این پروژه‌های مهم را دیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان
  • بایدبه بهترین شکل لیگ رابه اتمام برسانیم/دیدار با پیکان دشوار است
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • پیام قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • پلمب رستوران و تالار پذیرایی به علت تیراندازی عروسی در خرم‌آباد
  • عبدالفتاح البرهان برای تشییع جنازه پسرش به آنکارا رفت
  • آخرین وضعیت کهگیلویه و بویراحمد طی بارش‌های اخیر