Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علی کرانی شامگاه پنجشنبه در نشست بررسی راهکارهای حمایت از سازندگان تجهیزات نفت و گاز استان خوزستان در اتاق بازرگانی اهواز اظهارداشت: در استان خوزستان شرکت‌های بسیار بزرگی در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاه‌ها فعالیت دارند اما با این وجود بخش زیادی از واحدهای تولیدی صنعتی این استان در رکود به‌سر می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه همه امید این واحدها فعالیت در پروژه توسعه ۲۸ مخزن نفتی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بود، گفت: به‌دلیل شرایط مناقصات، هیچ کدام از شرکت‌های پیمانکاری خوزستان موفق نشدند که در اجرای طرح‌های توسعه‌ای مخازن این شرکت برنده شوند.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت و گاز خوزستان ادامه‌داد: شرکت‌هایی هم که موفق شدند به‌عنوان پیمانکاران این مخازن انتخاب شوند، سفارش ساخت تجهیزات مورد نیاز پروژه‌ها را به استان‌های دیگر منتقل کرده‌اند.

کرانی با تاکید بر اینکه استان خوزستان از ظرفیت لازم برای مشارکت در ساخت تجهیزات مورد نیاز این پروژه‌ها برخوردار است، اضافه‌کرد: انتظار می‌رود با پیگیری‌هایی که از سوی مجمع نمایندگان استان خوزستان و کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی انجام می‌شود، حداقل ۱۰ درصد از سفارشات ساخت تجهیزات مورد نیاز در توسعه ۲۸ مخزن نفتی شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب به صنایع کوچک خوزستان اختصاص یابد.

صنایع کوچک در خوزستان شرایط نگران کننده‌ای دارند

کرانی در بخش دیگری از این نشست با ابراز نگرانی از رکود پیش آمده در واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان، بیان‌داشت: با بررسی‌های اولیه‌ای که صورت گرفته، میزان اشتغال در این صنایع روبه کاهش است.

وی افزود: در دوره‌ای شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز با ۸۰ واحد صنعتی، بیش از ۲ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده بود اما در حال حاضر تعداد ۴۰۰ نفر در این شهرک مشغول فعالیت هستند.

به گفته رییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت و گاز خوزستان تعداد فعلی واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز حدود ۱۸۰ واحد هستند.

کرانی یادآورشد: با وجود افزایش تعداد واحدهای صنعتی، شاهد کاهش فرصت‌های شغلی در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز هستیم و این درحالی است که بخشی از این واحدها به دلیل رکود، فضای کارگاهی خود را به محلی برای انبار بنکداران تبدیل کرده‌اند.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت و گاز خوزستان دلیل این شرایط را توجیه نبودن صنایع بزرگ استان برای استفاده از ظرفیت تولیدکنندگان داخلی دانست و گفت: درصورتی که ظرفیت‌های موجود استان به خوبی بکارگیری شود، بخش قابل توجهی از مشکل بیکاری خوزستان رفع خواهد شد.

بر اساس این گزارش، تعداد ۴۰۰ واحد صنایع کوچک مستقر در ۷۲ شهرک صنعتی استان در حوزه ساخت تجهیزات نفت و گاز فعالیت دارند.

طرح نگهداشت و افزایش تولید ۲۸ مخزن به عنوان بزرگترین طرح توسعه ای بعد از انقلاب مناطق نفت خیز جنوب است که در پهنه پنج استان جنوب غرب کشور در دست اجرا است و وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران نیز اولویت ویژه‌ای برای آن قرار داده‌اند. هدف نخست این طرح افزایش ۳۴۱ هزار بشکه ای تولید نفت است.

برچسب‌ها وزارت نفت شهرک صنعتی خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت نفت شهرک صنعتی خوزستان وزارت نفت شهرک صنعتی خوزستان اخبار کنکور سازندگان تجهیزات نفت و گاز خوزستان استان خوزستان ساخت تجهیزات شهرک صنعتی ۲۸ مخزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۴۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی

در این مقاله با مسیر درستی در یادگیری کار با تجهیزات اتوماسیون صنعتی نظیر پی ال سی، درایو، HMI و ... می‌پردازیم.

اگر این مقاله را می‌خوانید، قطعا با اتوماسیون صنعتی آشنا هستید و علاقه‌مند به یادگیری آن هستید. اتوماسیون صنعتی یکی از رشته‌های برق است و مربوط به اتوماتیک کرند فرآیندهای صنعتی با انواع تجهیزات مختلف است. این تجهیزات شمال پی ال سی، اینورتر، HMI، سروو موتور، انواع سنسورها و ... می‌شود.

این رشته به دلیل ماهیتی که دارد، پروسه یادگیری دشوار تری دارد و افرادی که می‌خواهند آن را یاد بگیرند معمولا با دشواری‌های زیادی مواجه می‌شوند. اتوماسیون صنعتی یک رشته تخصصی و تجربی است، به این معناست که برای یادگیری این حرفه به بهترین شکل لازم است شما در محیط های صنعتی قرار بگیرید و مدام با این تجهیزات کار کنید، اما متاسفانه امکان قرار گرفتن در محیط صنعتی و کار با تجهیزات گران قیمت این رشته برای همه فراهم نیست.

در این مقاله یکی از بهترین روش‌های آموزش اتوماسیون صنعتی را به شما خواهم گفت تا به بهترین، کامل‌ترین و سریع‌تر شکل ممکن اتوماسیون صنعتی را یاد بگیرید.

یادگیری اتوماسیون صنعتی را از کجا شروع کنیم؟

اتوماسیون صنعتی یکی از رشته‌های مربوط به برق است، از این رو اگر شما قصد دارید اتوماسیون صنعتی را یاد بگیرید، لازم است ابتدا با مفاهیم برق آشنا باشید. این مطالب در دانشگاه رشته برق به صورت کامل آموزش داده می‌شود، با این حال اگر این امکان برای شما وجود ندارد، آموزش‌های پایه برق را می‌توانید به صورت رایگان در اینترنت دریابید و از آنها استفاده کنید.

پس از آشنایی با مفاهیم برق، شما آماده ورود به حوزه اتوماسیون صنعتی هستید. آموزش اتوماسیون صنعتی را با مطالب رایگان داخل اینترنت و یا کتاب‌های اتوماسیون صنعتی آغاز کنید. این مطالب به شما کمک می‌کند تا با اتوماسیون صنعتی بیشتر آشنا شوید، با مفاهیم پایه اتوماسیون صنعتی آشنا شوید و آنها را یاد بگیرید. علاوه بر آن، به شما کمک می‌کند تا قبل از سرمایه گزاری در وقت و هزینه از علاقه خود نسبت به این زمینه مطمئن شوید.

مطالب رایگان داخل اینترنت و کتاب‌های موجود در بازار، درحالی که اهمیت بالایی دارند، ولی تنها با خواندن یک کتاب نمی‌توانید یک اتوماسیون کار شوید و پروژه اتوماسیون صنعتی را به تنهایی انجام دهید و کسب درآمد کنید. برای این کار لازم است با تجهیزات به صورت عملی کار کرده باشید و این سیستم‌ها را حداقل به صورت دمو راه اندازی کرده باشید. در این مرحله است که توصیه می‌شود شما آموزش و یادگیری اتوماسیون صنعتی را به مرحله بعدی برسانید و در یکی از دوره اتوماسیون صنعتی شرکت کنید.

مزایای یادگیری اتوماسیون صنعتی به صورت حضوری و عملی

همانطور که قبل تر اشاره کردیم، بزرگ ترین مشکل یادگیری اتوماسیون صنعتی برای یک فرد معمولی محدودیت در کار با تجهیزات است. این تجهیزات و قطعات معمولا قیمت بالایی دارند و فرد معمولی نمی‌تواند آنها را صرفا جهت تمرین تهیه کند و از آنها استفاده کنید. بزرگ‌ترین مزیت آموزش اتوماسیون صنعتی به صورت حضوری و کلاس‌های عملی، مهیا کردن محیط مناسب یادگیری با انواع تجهیزات است که امکان تمرین به صورت عملی را فراهم می‌کند.

علاوه بر این، در دوره‌های حضوری شما با یک استاد خبره و باتجربه در ارتباط هستید که می‌تواند به سوالات شما پاسخ دهد. همچنین با آشنا شدن با سایر شرکت کنندگان شما شانس برقراری و ایجاد ارتباطی قوی کاری را نیز دارید که برای شروع می‌تواند خیلی اهمیت بالایی داشته باشد.

بهترین مکان برای یادگیری تخصصی اتوماسیون صنعتی

پیشنهاد من برای کسانی که می‌خواهند در دوره‌های حضوری اتوماسیون صنعتی شرکت کنند، دوره‌های شرکت نیک صنعت است. دوره‌هایی که در این شرکت برگزار می‌شود از ادوات و تجهیزات متنوع و کاملی برخوردار هستند و اساتید این دوره‌ها از نام‌های شناخته شده ایران هستند. همچنین پس از اتمام دوره به شما یک مدرک داده می‌شود که می‌تواند کمک بسیار زیادی در پیدا کردن اولین شغل شما در کند. دوره‌های برگذار شده در این دوره‌ها شامل گارانتی دائمی نیز می‌باشد، به این معنا که پس از اتمام دوره، هر جا اگر به مشکلی برخورد کردید و سوالی داشتید، می‌توانید آن را در پشتیبانی بپرسید و پاسخ بگیرید.

انجام پروژه و شروع کسب درآمد

بعد از اتمام دوره‌های حضوری اتوماسیون صنعتی و دریافت مدرک این دوره‌ها شما آماده برای کسب درآمد هستید. به صورت کلی در ابتدا شما به دو حالت می‌توانید از این طریق درآمد داشته باشید

روش اول از طریق استخدام شدن در یکی از شرکت‌های اتوماسیون صنعتی در ایران است. این روش معمولا راحت‌ترین و ایمن‌ترین روش شروع کسب درآمد است، چرا که با استخدام شدن دیگر لازم نیست به دنبال پروژه اتوماسیون صنعتی باشید، و همچنین می‌توانید از ترجبه و دانش مهندیس آن شرکت نیز استفاده کنید و از آن بهره ببرید.

روش دوم انجام پروژه به صورت فری لنس هستش، یعنی اینکه خودتان به دنبال پروژه بگردید و آنها را به صورت خود مختار انجام دهید. این روش کسب درآمد با اینکه انعطاف‌پذیری بالایی را در دست شما قرار می‌دهد، یافتن و گرفتن پروژه اتوماسیون صنعتی برای اتوماسیون کار صفری که تجربه کاری ندارد و نام او شناخته شده نیست می‌تواند بسیار دشوار باشد.

جمع بندی

به طور خلاصه، بهترین روش و مسیر یادگیری اتوماسیون صنعتی ابتدا آشنا شدن با مفاهیم برق است، سپس آشنا شدن و یادگیری اتوماسیون صنعتی با استفاده از مطالب رایگان داخل اینترنت و کتاب‌ها و در انتها، برای یادگیری تخصصی توصیه می‌شود در دوره حضوری اتوماسیون صنعتی شرکت کنید. بعد از سپری کردن این مراحل شما آماده کسب درآمد هستید و می‌توانید فعالیت خود را آغاز کنید.

از دیگر مزایای نیک صنعت می‌توان به سایر خدمات این مجموعه اشاره کرد. این خدمات شامل خدمات فروش، تعمیر درایو و نصب و راه اندازی تجهیزات و سیستم‌های صنعتی است. پک کامل خدمات نیک صنعت باعث شده شما تمام نیزهای اتوماسیون صنعتی خود را بتوانید در یک مکان دریافت کنید.

کد خبر 748424

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد