Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره کل مدیریت بحران خوزستان با هشدار سطح زرد در خصوص فعالیت سامانه بارشی، به دستگاه‌های متولی و شهروندان جهت پیشگیری از حوادث و خسارات احتمالی هشدار داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، اداره کل مدیریت بحران استان خوزستان با توجه به گزارش هواشناسی، روز (پنج‌شنبه ۱۵ آبان) هشدار سطح زرد شماره ۲ را در خصوص فعالیت سامانه‌های بارشی در هفته آینده صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این هشدار اعلام شده یک سامانه بارشی طی روزهای (شنبه و یکشنبه ۱۷ و ۱۸ آبان) فعالیت خود را در استان آغاز می‌کند که رگبار و رعد و برق، وزش باد موقت و کاهش دما از مخاطرات این سامانه به شمار می‌رود.

 

فعالیت این سامانه احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر، برخورد صاعقه و لغزندگی جاده‌ها را با خود به دنبال دارد از این رو به عدم اتراق در کناره مسیل‌ها، احتیاط  در صعود به ارتفاعات و تردد جاده‌ای توصیه شده است.

 

اداره کل مدیریت بحران استان ضمن اعلام تداوم آماده باش، برقراری کشیک شبانه‌روزی و حضور بخش‌های مورد نیاز در محل فعالیت دستور داده صدور هشدار، اتخاذ تمهیدات لازم و ابلاغ جهت انجام اقدامات پیشگیرانه، اطلاع‌رسانی مستمر و ارائه توصیه‌های ایمنی مانند عدم تردد غیرضروری، عدم تردد و توقف در مجاورت رودخانه‌ها، مسیل‌ها، دره‌ها، کانال‌ها، مناطق مرتفع ومناطق با احتمال وقوع صاعقه و سقوط اجسام و درختان به شهروندان به ویژه روستائیان، عشایر و ساکنان مناطق در معرض خطر و سایر حوادث احتمالی و اتخاذ سایر تدابیر لازم برای پیشگیری یا کاهش آثار حوادث احتمالی را در دستور کار قرار دهند.

 

در این هشدار بر اتخاذ تمهیدات لازم جهت دفع سریع فاضلاب و آب‌های سطحی، پایداری شبکه برق‌رسانی، مسدود کردن جاده‌های حادثه‌خیز در صورت ضرورت، اتخاذ تدابیر لازم جهت پیشگیری از وارد آمدن خسارت به کشت‌های زراعی، باغی و سایر بخش‌ها و ... توسط دستگاه‌های مرتبط تاکید شده است.

 

توصیه به رانندگان جهت احتیاط در رانندگی، اتخاذ تمهیدات لازم درخصوص درختان، سازه‌های موقت و اجسام با احتمال سقوط، مدیریت سوخت مصرفی شرکت‌ها، کارخانجات و مراکزصنعتی به منظور کاهش آلاینده‌ها و اتخاذ سایر تدابیر لازم جهت پیشگیری یا کاهش آثارحوادث احتمالی از دیگر موارد اشاره شده در این هشدار است.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: هشدار سطح زرد سامانه بارشی مدیریت بحران مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۴۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • هشدار به رانندگان در پی ورود سامانه بارشی به ایلام
  • صدور هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • ۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • صدور ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی