Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عبدالرضا چراغعلی» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی سه دهه گذشته به خاطر جاذبه‌های استان تهران و تمایل سایر هموطنان برای خانه دار شدن در این استان، معماری شهری و شهرنشینی مورد هجوم قرار گرفته‌است.

وی یادآورشد: این مساله به ویژه طی یک‌سال گذشته با افزایش قیمت مسکن و مصالح ساختمانی شدت بیشتری پیدا کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چراغعلی به تعداد احکام صادر شده طی هفت سال گذشته برای تخریب و رفع تصرف ساخت و سازهای غیر مجاز در استان تهران اشاره کرد و اظهار داشت: پنج دستگاه منابع طبیعی و آبخیزداری، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست، جهاد کشاورزی و آب منطقه ای در استان، ۱۹ هزار و ۱۳۴ حکم در این زمینه صادر کرده‌اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: از این تعداد حکم صادر شده، ۱۸ هزار و ۳۸۹ مورد اجرا شده که از این میان ۱۳ هزار و ۲۲۰ مورد منتج به تخریب بنای غیر مجاز شده‌است.

وی خاطرنشان کرد: با تخریب این میزان بنا و ساخت و ساز غیر مجاز، ۶۵ میلیون و ۳۰۰ هزار متر مربع از زمین های استان تهران آزاد شد.

چراغعلی اعلام کرد: بیشترین میزان ساخت و سازهای غیر مجاز در محدوده و حریم شهرها در سال ۱۳۹۸،  به ترتیب در شهرستان های ملارد، دماوند و شهریار بود.

این مقام مسئول با بیان اینکه این وضعیت ساخت و ساز غیر مجاز در روستاها متفاوت از شهرهای استان تهران است،  اضافه کرد: در سال گذشته، روستاهای شهرستان های دماوند، فیروزکوه، ملارد،  پردیس، قرچک و ری به ترتیب شاهد بیشترین میزان ساخت و ساز غیر مجاز در داخل بافت روستایی بودند.

وی به اقدامات انجام شده طی ۶ ماهه نخست سال جاری اشاره و بیان کرد: شناسایی ۱۲ هزار و ۸۱۸ مورد تخلف انجام شده از قبیل تصرف، دیوار کشی، احداث بنا، فنس کشی، حصار کشی و تغییر کاربری، توقف هشت هزار و ۵۹۸ مورد تخلف ساخت و ساز غیر مجاز و اقدام قانونی و صدور ۲ هزار و ۴۲۰ حکم قضایی با پیگیری منابع طبیعی و آبخیزداری، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست، جهاد کشاورزی و آب منطقه ای استان از جمله این اقدامات محسوب می‌شود.

چراغعلی ادامه داد: اجرای ۲ هزار و ۱۳۶ مورد از احکام قضایی با محوریت فرمانداری‌ها و مشارکت همه دستگاه‌های ذیربط و آزاد سازی هفت میلیون و ۳۸۵ هزار متر مربع از اراضی تغییر کاربری یافته از دیگر اقدامات انجام شده طی ۶ ماهه نخست سال ۱۳۹۹ به شمار می آید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با بیان اینکه نظارت ها بیش از پیش بر روند ساخت و ساز در حریم شهرها و روستاهای این استان ادامه دارد، گفت: باید با جدیت با متخلفان برخورد کرد تا مانع از تداوم روند این تصرف‌ها و به‌هم ریختن هویت معماری شهری و روستایی تهران شد.

ساخت و ساز غیر مجاز در استان تهران یکی از ۱۸ معضل بزرگ شناسایی شده در این استان محسوب می شود و در اسناد توسعه ای نیز بر لزوم مدیریت و مقابله با آن تاکید شده‌است.

برچسب‌ها شهر تهران استان تهران اختصاصی ایرنا تغییر کاربری اراضی تصرف اراضی اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران استان تهران اختصاصی ایرنا تغییر کاربری اراضی تصرف اراضی اراضی کشاورزی شهر تهران استان تهران اختصاصی ایرنا تغییر کاربری اراضی تصرف اراضی اراضی کشاورزی اخبار کنکور ساخت و ساز غیر مجاز استان تهران غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: ۱۷ بوستان جدید به مساحت ۶۹۲ هزار و ۶۲۱ مترمربع با اعتبار ۷۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ احداث شد.

مهدی اصفهانیان‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم، اظهار کرد: اجرای پروژه‌های استفاده از پساب تصفیه شده در راستای توسعه و نگهداری از فضای سبز با رویکرد توسعه پایدار در سطح بوستان‌های جنگلی و فرا شهری انجام می‌شود.

وی افزود: این پروژه در سال ۱۴۰۲ با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در حوزه معاونت خدمات شهری و در سطح مناطق هشتگانه پیش‌بینی شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز بیش از ۶۰ میلیارد تومان برای این حوزه در نظر گرفته شده است تا از پساب‌های تصفیه شده در بوستان‌های جنگلی استفاده شود.

اصفهانیان‌مقدم ادامه داد: مکانیزاسیون شبکه آبیاری فضای سبز و حذف آبیاری تانکری اقدام مهم دیگری در سال گذشته بوده است که سال ۱۴۰۲ در این خصوص ۹۰ میلیارد تومان هزینه شد.

وی اضافه کرد: این موضوع نقش مهمی در افزایش بهره‌وری و کاهش میزان مصرف آب دارد تا جایی که در سطح مناطق هشت‌گانه هیچ‌گونه آبیاری با تانکر مگر در مواقع حادثه یا قطعی آب، وجود ندارد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: به منظور توسعه شبکه‌ها و خطوط انتقال آب خام در سال ۱۴۰۲، ۱۲ هزار و ۲۳۵ متر طول با هزینه بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان توسعه شبکه انجام شد.

اصفهانیان مقدم با اشاره به اینکه مساحت آبیاری تحت فشار ۳۰ هزار مترمربع و آبیاری قطره‌ای ۲۵۰ هزار مترمربع است، افزود: سال ۱۴۰۲ حدود ۱۶۰۰ مترمکعب حجم مخزن برای شبکه‌های آبیاری فضای سبز احداث شد.

کد خبر 748148

دیگر خبرها

  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • ضرورت حفظ یکپارچگی شهر ری در تقسیمات کشوری
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • واژگونی خودرو بر اثر سرعت غیر مجاز در بزرگراه تهران
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • برخورد با ساخت و ساز غیر مجاز در غرب تهران
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد