Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حمید سیاسی نژاد روز جمعه درگفت گو با ایرنا، افزود: خانمی با ملیت افغانستان ۱۲آبان ماه در حالی به بیمارستان مهر برای زایمان مراجعه کرد که از هفته بارداری او گذشته و در زمان استاندارد مراجعه نکرده بود و کادر درمان تصمیم به بستری و کمک به بیمار جهت طی نمودن روند زایمان طبیعی کردند که بدلیل خونریزی شدید و تهدید جان مادر به اتاق عمل منتقل شده و تحت عمل سزارین قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآورشد: با توجه به شرایط خاص بیمار و برای حفظ جان مادر  در عمل جراحی ضمن انجام کارهای درمانی مورد نظر طبق پروتکل استاندارد پزشکی، کادر درمان مجبور به خارج نمودن رحم مادر می شوند.

رییس بیمارستان مهر برازجان اظهارداشت: وی پس از اقدامات درمانی صحیح و لازم به صورت اورژانسی به یک مرکز درمانی دیگر اعزام شده و در حال حاضر با وضعیت جسمی خوب در حال ترخیص است.

سیاسی نژاد با بیان اینکه نجات جان مادر اولویت ارایه خدامات پزشکی به مادران باردار استتصریح کرد:باتوجه به شرایط مادر و عدم مراجعه به موقع، نوزاد وی با تمام تلاش و رعایت همه پروتکل های درمانی و مراقبت های ویژه  جان خود را از دست داد.

وی گفت:  طرح موضوعاتی مبنی بر جا گذاشتن عمدی گاز استریل در شکم مادر  در فضای مجازی و برخی سایت های خبری  اصلا صحت ندارد.

وی ادامه داد: در حوزه کار درمان و در طول زایمان طبیعی بیمار دچار خونریزی شدید شد و نیاز به سزارین پیدا کرد و پزشک جراح وقتی تنها راه نجات بیمار و مسیر علمی را برداشته شدن رحم وی دانست اقدام به این کار کرد.

سیاسی نژاد اضافه کرد: موضوع دیگر گذاشتن گاز جهت جلوگیری از خونریزی شدید بوده که این روش علمی و در همه سزارین های اینچنیی مرسوم است که مقداری از آن همان موقع و مقداری  پس از عمل و با بازگشتن بیمار به روال عادی از طریق مجرای خروج نوزاد در زایمان طبیعی خارج می شود.  

وی اظهارداشت: از رسانه ها می خواهم باتوجه به شرایط خاص کرونایی با مسائل پزشکی با حساسیت بیشتر و دقیقتر و علمی تر برخورد کرده تا بتوانیم در کنار همدیگر به اهداف مشترک که خدمت به مردم است نائل شویم.

   

برچسب‌ها بوشهر افغانستان دشتستان برازجان نوزاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر افغانستان دشتستان برازجان نوزاد بوشهر افغانستان دشتستان برازجان نوزاد اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۵۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان