Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر جواد باذلی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا همزمانی مراحل برداشت و پَرکردن گل زعفران با شیوع ویروس کرونا را یادآور شد و افزود: با عنایت به گروهی و جمعی بودن این اقدامات و با توجه به آن که گل زعفران از مبداء تا مقصد به دست چند نفر می چرخد و عامل مهمی برای انتقال ویروس همه گیر کرونا محسوب می شود اگر یک نفر در این فرآیند، آلوده به بیماری کووید ۱۹ باشد افراد زیادی را درگیر این بیماری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر این اساس، کارگران و کشاورزان و تولید کنندگان باید تا جایی که امکان دارد با رعایت پروتکلهای بهداشتی در این زمینه از چرخه انتقال و شیوع این بیماری جلوگیری کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به بحرانی بودن وضعیت این شهرستان از نظر شیوع ویروس همه گیر کرونا کمبود دستگاه اکسیژن ساز و  نیروی انسانی را از مشکلات این بخش ذکر کرد و توجه بیشتر مسوولان ذیربط را به این مهم خواستار شد.

باذلی افزود: دو دستگاه اکسیژن ساز از سالیان گذشته در بیمارستان علامه بهلول گنابادی فعال بود و یک دستگاه هم به تازگی خریداری شده و مراحل نصب آن در دست انجام است ولی با توجه به تعداد زیاد بیماران و حجم زیاد مصرف اکسیژن، این تعداد دستگاه اکسیژن ساز جوابگوی نیاز بیماران نیست.

وی اضافه کرد: با توجه به افزایش آمار مبتلایان و به تبع، افزایش آمار بستری‌های کرونایی تمامی اعمال جراحی غیر ضروری در بیمارستان علامه بهلول گنابادی تعطیل شده و بخش اعظم خدمات به بیماران کرونایی اختصاص یافته و احداث بیمارستان دوم هم برای بستری این مبتلایان در گناباد با جدیت در دست انجام است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد مهمترین دستاوردهای سفر اخیر معاون درمان وزیر بهداشت و درمان و آموزش پرشکی به گناباد طی پنج روز گذشته را  تخصیص اعتبار برای تجهیز بخش داخلی در حال احداث بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، افزایش تخت‌های مراقبتهای ویژه برای بیمارستان گناباد و بجستان، اختصاص سه دستگاه اکسیژن ساز برای این بیمارستانها و همچنین بیمارستان دوم بستری بیماران کرونایی در گناباد ذکر کرد.

باذلی با اشاره به این که در این سفر، اعتباری برای تکمیل بخش جدید مراقبتهای ویژه بیمارستان علامه بهلول گنابادی تخصیص یافت گفت: فضایی با وسعت ۷۰۰ متر مربع در طبقه پنجم بیمارستان به این بخش اختصاص یافت و در دست احداث است و تا اواسط آذرماه به بهره برداری می رسد.

سه بخش با گنجایش ۱۷۰ تخت و یک بخش مراقبت‌های ویژه با ظرفیت ۲۳ تخت برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان علامه بهلول گنابادی فعال است.

مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گناباد زعفران پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گناباد زعفران ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گناباد زعفران اخبار کنکور بیمارستان علامه بهلول گنابادی دانشگاه علوم پزشکی دستگاه اکسیژن ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۵۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان

 حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با راه‌اندازی دستگاه جدید رادیولوژی در این مرکز و با توجه به حجم مراجعات روزانه به اورژانس بیمارستان و بیماران بستری، سرعت خدمت رسانی به مراجعین افزایش می‌یابد.

 غزنوی ادامه داد: ارزش تقریبی این دستگاه رادیولوژی پیشرفته که از بهترین برندهای اروپایی است بیش از 45 میلیارد ریال است

 رئیس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان نیز گفت: گرفتن رادیو گرافی های دیجیتالی، کیفیت بالای تصاویر، دریافت دوز پایین اشعه توسط بیماران، امکان مشاهده گرافی تهیه شده توسط پزشک معالج در سراسر کشور از طریق اینترنت، حذف فیلم و داروی ظهور و در نتیجه کاهش هزینه  از مزایای این دستگاه است

 فریبا کوشا گفت: این پروژه بهمراه بهسازی ،زیباسازی و استاندارد سازی فضای فیزیکی مجموعه صورت گرفت و کلیه تست های دزیمتری با استانداردهای روز دنیا انجام شد.

وی ادامه داد: بیمارستان خاتم الانبیا (ص) تنها بیمارستان استان است که مجهز به دو دستگاه رادیولوژی است

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه