Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمود نظری خادم الشریعه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هشتمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی دهه غدیر و دهکده جهانی معرفت و دومین همایش بین المللی غدیر با تاکید بر غدیر و حکمرانی شایسته، ۱۸ آبان به صورت مجازی برگزار می‌شود، افزود: به دلیل شرایط خاص کرونایی که در کشور وجود دارد، این اجلاس همانند سال‌های گذشته برگزار نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افتتاح این اجلاس بین المللی روز یک شنبه، هجدهم آبان ماه به صورت کاملاً محدود و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در دانشگاه مازندران برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام نظری خادم الشریعه از سخنرانی آیت الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه و عضو فقهای شورای نگهبان به صورت ویدئو کنفرانس در این همایش خبر داد و خاطرنشان کرد: در بخش حضوری این اجلاس بین المللی، نمایندگان ولی فقیه در مازندران و کاشان سخنرانی خواهند کرد.

دبیر این اجلاس همچنین افزود: آقای صهیب حبلی، عضو تجمع علمای لبنان، حجت الاسلام دکتر سید سلمان نقوی، رئیس بنیاد حکمت پاکستان و دکتر رشا روابح، استاد دانشگاه الجزایر از دیگر سخنرانان این اجلاس بین المللی هستند که به صورت ویدئو کنفرانس سخنرانی خواهند کرد.

وی با بیان اینکه علاقه مندان می‌توانند از طریق فضای مجازی این رویداد مهم علمی را دنبال کنند، بیان داشت: این اجلاس بین المللی به صورت زنده از طریق آپارات و اینستاگرام قابل دریافت است.

حجت الاسلام نظری خادم الشریعه از مشارکت بیش از سی مرکز دانشگاهی و حوزوی داخلی و خارجی در برگزاری این اجلاس بین المللی خبر داد و خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰ مرکز دانشگاهی خارجی حامیان علمی این همایش هستند.

رئیس ستاد دهه غدیر کشور در ادامه سخنان خود با اشاره به ارسال بیش از ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش علمی، تصریح کرد: پس از انجام مراحل داوری ۳۹ مقاله به عنوان سخنرانی و همچنین ۸۱ مقاله در قالب پوستر مورد پذیرش کمیته داوران قرار گرفت.

وی از چاپ مجموعه مقالات سخنرانی این همایش با عنوان غدیر و حکمرانی شایسته خبر داد و خاطرنشان کرد: این مجموعه نفیس نیز در روز همایش رونمایی خواهد شد.

حجت الاسلام نظری خادم الشریعه با اشاره به اینکه کلیه مقالات پذیرش شده در این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نمایه سازی خواهد شد، تصریح کرد: علاوه بر این ده مقاله برگزیده این همایش در یکی از مجلات علمی به چاپ خواهد رسید.

کد خبر 5064678

منبع: مهر

کلیدواژه: غدیر خم همایش ملی ساری ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز توهین به پیامبر آمار کرونا یوم الله 13 آبان هفته وحدت بوشهر کرمانشاه محدودیت های کرونایی گرگان ستاد ملی مقابله با کرونا ایلام پدافند غیرعامل اجلاس بین المللی نظری خادم الشریعه حجت الاسلام خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی چگنی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوش‌آمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی‌صلاح انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند.

وی اضافه کرد: جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر،مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092258

دیگر خبرها

  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • نور میزبان بزرگترین رزمایش جهاد دامپزشکی در مازندران 
  • بلده نور میزبان بزرگترین رزمایش جهاد دامپزشکی در مازندران
  • دبی میزبان بزرگ‌ترین فرودگاه جهان می‌شود
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین انصاریان در حسینیه اعظم زنجان