Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- تعداد نشریات علمی در دانشگاههای کشور افزایش یافته است و شاهد افزایش تعداد مقالات از سوی پژوهشگران در دانشگاه های مختلف هستیم.
به گزارش خبرگزاری آریا، غلامحسین رحیمی افزود : نخستین بار در کشور رتبه کیفی و کمی مقالات ما در بین الملل یکسان شده و تاکنون رتبه کیفی از رتبه کمی عقب تر بوده اما هم اکنون هم رتبه کیفی و هم رتبه کمی مقالات در بین الملل به 15 رسیده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : تعداد مقالاتی که در مجلات بین المللی در سال 2019 چاپ شده حدود 62 تا 65 هزار عدد بوده است و همین تعداد هم مقالات داخلی در مجلات داخلی به چاپ رسیده است .
رحیمی با بیان اینکه هم اکنون 1360 مجله معتبر علمی در دانشگاههای کشور داریم گفت : مجوز تمام این مجلات توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری اخذ شده و از این تعداد 260 مجله علمی، ترویجی و بقیه علمی پژوهشی است . وی گفت : یکی از سیاست های مهم وزارت علوم تحقیقات و فناوری گسترش نشریات داخلی است که در این راستا سعی شده که مقالات خود را هم به زبان های انگلیسی و هم به زبان های عربی به چاپ برسانیم تا در عرصه بین الملل نیز قابل عرضه باشد و در بستر های بین المللی نیز چاپ شود.
رحیمی تاکید کرد : بیش از 50 مجله داخلی در پایگاههای بین المللی نمایه شده و این رشد خیلی خوبی را نشان می دهد البته وزارت علوم برنامه های تشویقی برای توسعه مجلات معتبر و نمایه شدن این مجلات در عرصه بین الملل دارد .
معاون پژوهشی وزیر علوم با بیان اینکه هم اکنون 13 هزار آزمایشگاه فعال در دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور وجود دارد گفت : حدود 130 آزمایشگاه از این تعداد آزمایشگاه مرکزی محسوب می شود البته میزان تخصصی بودن تجهیزات این آزمایشگاه ها در هر دانشگاه متفاوت است اما یک سرمایه عظیم تحقیقاتی کشور است .
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی تاکید کرد: باید به پژوهش در عرصه علوم انسانی توجه شود و باید استادان ومحققات در حوزه علوم انسانی بتوانند مقالات معتبر خود را در مجلات معتبر علوم انسانی به چاپ برسانند .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: افزایش نشریات علمی بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۶۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد

معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری از رتبه هفدهم ایران در زمینه هوش مصنوعی در جهان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دکتر دهقانی در ابتدای این نشست خبری اظهار کرد: سال گذشته یک گفتگوها و تعاملات زیادی انجام شد تا یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و شورای راهبری هوش مصنوعی تشکیل شود.  ما مدل های مختلفی را از کشورهای دیگر بررسی کردیم و با ده‌ها ساعت جلسه توسط متخصصان حوزه هوش مصنوعی به این نتیجه رسیدیم که مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم که شامل نظارت،‌ تنظیم‌گری و ... است.

وی گفت: در اسفندماه سال گذشته مرکز ملی هوش مصنوعی تأسیس شد و اعضای شورای ملی راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند. و جلسات متعددی با سرمایه‌گذاران دولتی و صندوق های بزرگ کشور انجام شد و یک صندوق توسعه هوش مصنوعی تشکیل شد و این صندوق با سرمایه‌گذاری 10 هزار میلیاردی برنامه‌ریزی شد.

دهقانی ادامه داد: کارهای عملیاتی زیادی انجام شده و یک مرکز ملی در نخستین گام یک اپراتور هوش مصنوعی بالا بیاورد که خدمات مختلفی از جمله دیتاسنتر بزرگ و کتابخانه‌های زبان تصویری ارایه می‌کند.

معاون علمی رییس جمهور گفت: ما از نظر دانش فنی و تولید مقالات علمی رتبه 17 را داریم اما در حوزه کاربردها رتبه 70 یا 80 را دارد که به خاطر نبود زیرساخت‌ها است.

وی ادامه داد: این مرکز زیر نظر ریاست جمهوری تشکیل می‌شود. معاونت علمی وظیفه حمایت از توسعه فناوری را دار. ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی وظیفه حمایت از هوش مصنوعی را دارد.

نقش‌آفرینی "مراکز نوآوری" در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان

دهقانی گفت: امسال تا آخر سال به چندصد GPU دسترسی پیدا می‌کنیم البته بحث های تحریمی شدیدی در این موضوع وجود دارد و ما نیز از همه دانشگاه‌ها و اساتید دعوت می‌کنیم تا در اینجا شرکت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد