Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: یکی از علل فوت زودهنگام برخی بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌ها مراجعه دیرهنگام برای درمان بیماری است.
به گزارش رکنا ،  سعیدرضا جمالی مقدم، درخصوص بیماران بدحال مبتلا به کرونا گفت: برخی از بیماران کرونا در کمتر از ۲۴ ساعت از مراجعه به بیمارستان فوت می‌کنند که نشان می‌دهد بسیار بدحال بوده‌اند و دیر مراجعه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: دیر مراجعه کردن بیماران کرونا به بیمارستان باعث می‌شود نتوانیم خیلی در روند معالجه دخالت کنیم.

دلیل فوت زودهنگام برخی بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها چیست؟

این متخصص بیماری‌های عفونی، ادامه داد: بیمارانی که در بخش ICU بستری می‌شوند کسانی هستند که درگیری ریه در آن‌ها بسیار شدید است و اکسیژن خون این بیماران به کمتر از ۸۶ درصد رسیده است و با اکسیژن معمولی سطح اکسیژن بدن آن‌ها بالا نمی‌آید.

جمالی مقدم در ارتباط با ماسک‌هایی که کادر درمان در بیمارستان‌ها استفاده می‌کنند، تاکید کرد: استفاده از ماسک N۹۵ زمانی که قرار است بیمار را «اینتوبه» و یا «ساکشن» کنیم، لازم است و در غیر این صورت زدن ماسک جراحی کفایت می‌کند.

وی افزود: شروع زودهنگام درمان کرونا از عوارض آن جلوگیری می‌کند.

این متخصص بیماری‌های عفونی، اظهار داشت: هماهنگی و همکاری بین کارکنان و پزشکان در جنگ با کرونا بسیار کمک کننده است.

جمالی مقدم تاکید کرد: علت خیلی از موفقیت‌های ما، پای کار بودن مسئولان بیمارستان‌ها بود.

این متخصص بیماری‌های عفونی، گفت: دیر مراجعه کردن بیماران کرونایی به بیمارستان‌ها یکی از علل شیوع بیشتر این ویروس در جامعه است.

منبع: رکنا

کلیدواژه: رکنا کرونا درگیری اخبار حوادث ایران بیمارستان مرگ ویروس بیماران کرونا سهام عدالت قیمت خودرو کرونا عکس ترامپ جرم ایران ماه انتخابات آمریکا جو بایدن دختر کرونا معلم متخصص بیماری های عفونی بیمارستان ها بیماران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد

سیدحیدر محمدی با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشورهای دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آن‌ها امکان پذیر نیست، افزود: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ داروهای موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین داروها، گفت: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود؛ اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی با بیان اینکه در تامین دارو های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، اظهار امیدواری کرد: در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت های بیشتری صورت داد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند