Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان عینک مشهد گفت: در فروشگاهها ی عینک سازی بدلیل تجربه و آموزش های لازم تقریبا ۹۰ درصد فریمهای آفتابی دارای استاندارد لازم هستند اما در خرازی ها بوتیک ها و... و. صرفا بر اساس قیمت کالا و درخواست مشتری نسبت به خرید و فروش اقدام میکنند که به صراحت میتوانم بگویم ۹۰ درصد آنها غیر استاندارد هستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین- تکتم بهاردوست: رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان عینک مشهد ضمن اشاره به صنعت اپتیک و عینک سازی بیان کرد: متاسفانه صنعت عینک سازی تقریبا صد در صد یک صنعت وابسته است و فقط در بخش عدسی های نسخه ای ۴ کارگاه فعال در داخل کشور وجود دارد که بر روی عدسی های خام که فقط مختص دودیدها، و چند دید ها است و از کشور هایی چون فرانسه، ایتالیا، آلمان، ژاپن و چین وارد شده اند شماره گذاری می کنند.

وی توضیح داد: البته این عدسی های نسخه ای هم به لحاظ تکنولوژی و مواد اولیه و دستگاه ها و قطعات یدکی وابسته به کشورهای پیشرفته در صنعت اپتیک است. در نتیجه این صنف وابستگی شدید به قیمت ارز دارد و طبیعتا هر چقدر نرخ ارز افزایش پیدا کند نرخ کالاها ی اپتیکی نیز افزایش خواهد داشت. ناگفته نماند که این افزایش در حد عرف و توان خرید مشتری افزایش پیدا می‌کند نه به میزان افزایش نرخ ارز که در این چند ماه بسیار مشکلات فراوانی ایجاد کرده است.

سعید اسدی در توضیح وضعیت بازار بعد از شیوع بیماری کرونا و حمایت های این صنف از فروشندگان عینک افزود: صنف فروشندگان عینک هم به مانند اکثر اصناف بازار در ابتدای شیوع بیماری کرونا با رکود عجیب و مضاعفی مواجه شدند که تنها کاری که برای این افراد انجام شد فقط همان تسهیلات دوازده میلیون تومان وام بانکی بود که با توجه به شرایط و قوانین بانکها شامل بیشتر همکاران نشد.

وی در پاسخ به این سئوال که چند درصد از عینکهای آفتابی موجود در بازار استاندارد میباشد گفت: استاندارد یک تعریف عامیانه و رایج در بازار و در میان اکثر مردم دارد که همانا داشتن پوشش یووی و دفع کننده اشعه های مضر خورشید میباشد ولی در واقع عینک آفتابی یک تعریف علمی و متمایز از مسئله یووی دارد که همانا اپتیکی بودن عدسی آفتابی است به نظرمردم باید با مطالعه بیشترنسبت به عینکهای استاندارد آشنایی بیشتر ی پیدا کنند و آگاهانه نسبت به خرید خود اقدام نمایند. به هر شکل باید بگویم که در فروشگاههای عینک سازی بدلیل تجربه و آموزش های لازم تقریبا ۹۰ درصد فریمهای آفتابی دارای استاندارد لازم هستند اما در خرازی ها بوتیک ها و... و. صرفا بر اساس قیمت کالا و درخواست مشتری نسبت به خرید و فروش اقدام میکنند که به صراحت میتوانم بگویم ۹۰ درصد آنها غیر استاندارد هستند.

وی در توضیح وجود برخی کالاهای قاچاق در بازار عینک بیان کرد: متاسفانه وجود برخی فریم ها و عدسی های بی کیفیت که در بازار وجود دارد از کانال های قاچاق وارد شبکه توزیع شده و عمدتا این توزیع فاقد پروانه اتحادیه و یا اصولا دفتر و محل کار هستند.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان عینک مشهد در پاسخ به این سئوال که آیا الان کمبودی در بازار از نظر فریم و عدسی وجود دارد یا نه گفت: قطعا بدلیل مقررات جدید ارزی و گمرکی و بحث قیمت ارز و تحریمها هم در زمینه فریم های طبی و آفتابی و هم مواد اولیه عدسی ها کمبود قابل توجه ای وجود دارد.

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سعید اسدی فروشندگان عینک عینک سازی ۹۰ درصد عدسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۷۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی

مدیرکل کسب‌وکار سازمانی همراه اول «عدم وجود نهاد مستقل و متشکل از همه بازیگران در حوزه‌های تصمیم‌گیری و اجرا» را حلقه مفقوده در مقوله هوشمندسازی انرژی است. - اخبار بازار -

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، «بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق» از 11 تا 13 اردیبهشت 1403به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان و با حمایت همراه اول در دانشگاه زنجان برگزار شد.

 

در حالیکه امید می رود برگزاری چنین رویدادهایی فراهم کننده بستری مناسب برای تبادل دانش و تجربیات خبرگان علمی و صنعتی باشد، «معرفی اهمیت هوشمندسازی در حوزه توزیع نیروی برق» و «توسعه همکاری های علمی و صنعتی با سایر مراکز علمی جهان» از جمله برخی اهداف مهم آن بود.

 

در همین راستا و طی آخرین روز برگزاری رویداد، پنل «مدیریت مصرف هوشمند» با حضور مصطفی درجزی مدیرکل کسب و کار سازمانی همراه اول و نمایندگانی از توانیر و دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی و شهید باهنر برگزار شد.

 

درجزی در این نشست، ارائه خود را با محوریت سه موضوع «ضرورت حضور اپراتورهای تلفن همراه در حوزه انرژی»، «جزییات همکاری همراه اول در پروژه فهام و هوشمندسازی موتورهای کشاورزی و صنعتی» و «ایجاد راهکارهای متنوع برای مدیریت مصرف بخش خانگی و تجاری» داشت و به جایگاه رقابتی همراه اول در منطقه پرداخت.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 57 درصد از سهم درآمدی بازار ارتباطات سیار در اختیار همراه اول است، اظهار کرد: 53 درصد سهم بازار مشترکان فعال نیز در اختیار اپراتور اول تلفن همراه است کما اینکه بیش از 80 درصد کانال ارتباطی مشترکان با صنعت برق از طریق سیمکارت های همراه اول است.

 

مدیرکل کسب و کار سازمانی همراه اول با اشاره به سه لایه کسب و کاری این اپراتور عنوان کرد: طی سالیان اخیر با توجه به ترسیم ماموریت «تحقق رویای دیجیتال» با چشم انداز تبدیل شدن به یکی از رهبران بازار ICT منطقه با ارائه خدمات و راهکارهای هوشمند، اقدام به سرمایه گذاری های هوشمندانه مطابق با این رسالت خطیر در سه لایه کسب و کاری خود اعم از Core به عنوان کسب و کار اصلی،Near core به عنوان نزدیک به کسب و کار اصلی و Beyond core به عنوان فراتر از لایه اصلی کرده ایم.

 

درجزی ورود همراه اول به حوزه های «سلامت»، «انرژی»، «کشاورزی»، «خدمات عمومی و شهری»، «لجستیک و حمل و نقل» و «سبک زندگی» را نیز در قالب مگاپروژه های سازمانی تشریح کرد و گفت: به عنوان مثال در مگاپروژه انرژی با هدف پیاده سازی ساختار «انرژی هوشمند»، در بخش های هوشمندسازی کنتورهای برق و گاز به عنوان اپراتور انرژی شناخته می شویم، ضمن اینکه تفکیک هوشمند مصرف انرژی اعم از آب، برق و گاز را نیز به سرانجام رسانده ایم.

 

وی ادامه داد: ما پیش از هر چیز، مکلف به انجام و آزمون پروژه ها در شبکه گسترده ارتباطی خودمان هستیم و در این راستا به «هوشمندسازی کنتور برق سایت های همراه اول» اقدام کرده ایم.

 

مدیرکل کسب و کار سازمانی شرکت ارتباطات سیار ایران اشاره ای به بنچمارک کردن بازارهای آمریکا و آسیا در حوزه انرژی، اذعان کرد: مطابق تحلیل و پیش بینی های Researchandmarkets «بازار جهانی انرژی» با نرخ رشد سالیانه 6.8 درصد، از 6416 به 8315 میلیارد دلار در سال 2027 خواهد رسید و ارزش «بازار جهانی کنتورهای هوشمند» تا سال 2030 با نرخ رشد سالیانه 7.7 درصد به 25.3 میلیارد دلار دست خواهد یافت.

 

درجزی در میان صحبت های خود گزارشی از GSMA در سال 2021 نیز ارائه کرد که در آن پر درآمدترین حوزه های خدماتی در سبد درآمدی اپراتورهای بین المللی مشخص و گفته شده که به ترتیب سهم تولید 56 درصد، مالی 31 درصد، تجارت الکترونیکی 27 درصد، سلامت الکترونیکی 22 درصد، انرژی 14 درصد و کشاورزی نیز 14 درصد است.

 

وی بازیگران اصلی حوزه هوشمندسازی انرژی در کشور را «مجلس»، «دولت»، «تأمین کنندگان اتصال نظیر اپراتورهای تلفن همراه» و «تأمین کنندگان بخش خصوصی» دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر حلقه مفقوده در مقوله هوشمندسازی، عدم وجود نهاد مستقل و متشکل از همه بازیگران در حوزه های تصمیم گیری و اجرا است.

دیگر خبرها

  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • زمان اوج بیت کوین مشخص شد
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • هوای صاف و آفتابی در مازندران
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • ببینید | آب مروارید چیست؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • آب مروارید چیست؟ فیلم
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام