Web Analytics Made Easy - Statcounter

صف‌های به هم فشرده برای خرید مرغ در باشت زنگ خطری جدی برای شیوع کرونا در این شهر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس کمبود و گرانی  گوشت مرغ در سطح شهرستان باشت باعث تجمع قشرهای مختلف مردم در مرکز شهر شد. کمیاب شدن مرغ در چند روز گذشته در باشت، اتفاقی که مردم نیازمند را بدون ترس از کرونا به خیابان ها کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این روزها که برخی از اقلام اساسی مردم از جمله  گوشت مرغ کمیاب شده بود، در چند روز اخیر یکی از فروشگاه‌های عمده مرغ در سطح شهر باشت اقدام به توزیع مرغ مورد نیاز مردم کرده است که همین امر، باعث تجمع بیش از حد شهروندان فاقد ماسک بدون رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی شد.

همانطور که در تصاویر  مشاهده می شود، گویی یک مورد کرونایی در باشت وجود ندارد، و مردم هم بدون در نظر گرفتن مسائل بهداشتی  و در صف های بهم فشرده برای تهیه گوشت مرغ منجمد حضور دارند.

در اینجا می طلبد که ستاد مبارزه با کرونای شهرستان بر چنین مواردی نظارت داشته باشد و تذکرات لازم را به کسانی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمی کنند، بدهند که متاسفانه ظرف مدت این چند روز و بازدید میدانی از نحوه فروش مرغ منجمد در باشت، هیچ ناظری را مشاهده نشد.

اما یکی از شهروندان باشتی در پاسخ به سوال خبرنگار میدانی مبنی بر اینکه که نحوه فروش گوشت مرغ بر چه اساسی است گفت: با ارئه کارت ملی و هزینه ای که برای یک کارتن دریافت می شود مرغ مورد نیاز خود را تامین می کنیم، ولی بیشتر این افراد مرغ دریافتی خود را به مقداری گرانتر به رستورانها و بیرون برها می فروشند که همین امر باعث می شود تا مرغ کافی در بازار وجود نداشته باشد.

این شهروند در ادامه گفت: همانطور که می بینید هیچ یک از دستورالعمل‌های بهداشتی در این مکان رعایت نمی شود و با توجه به اینکه وضعیت شهرستان باشت هم چندان رضایت بخش نیست  هیچ نظارتی هم صورت نمی گیرد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۷۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • خیزشی برای همبستگی با مردم غزه
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • برخورد پژو با پایه برق در باشت دو کشته بر جای گذاشت
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • تجمعات دانشگاه‌های آمریکا لرزه بر دستگاه‌های حامی صهیونیستی انداخت
  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم