Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهنام بهبودی فرد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: قیمت تمام شده سنگ قبر در سال جاری به علت افزایش دستمزد کارگران، نرخ حمل و نقل و مولفه‌های دیگر نسبت به پارسال ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: این در حالی است که سود فردش سنگ قبر در مقایسه با پارسال کاهش نیز داشته است.

رییس اتحادیه صنف سنگبریهای مشهد گفت: سنگ قبر شامل دو نوع سنگ سفید مرمر و سنگ سیاه گرانیت است که سنگ گرانیت از استان اصفهان و سنگ مرمر نیز از هرات تامین می‌گردد و محل تامین هیچیک از آنها داخل مشهد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۸۰ تا ۸۵ درصد مواد و ابزار فرآوری سنگ برای مناسب سازی آن به منظور استفاده به عنوان لوح قبر، وارداتی است و قیمت آنها متناسب با افزایش نرخ ارز، رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

بهبودی ادامه داد: از سوی دیگر دستمزد کارگر ۲.۵ برابر شده و اجاره بهای واحد تجاری نیز رشد چشمگیر داشته است لذا در مجموع هزینه‌های سنگ تراش یا سنگ بر، افزایش یافته و سنگ قبر گران شده است.

وی با اشاره به وجود ۲۰۰ واحد دارای پروانه کسب از این اتحادیه گفت: سه درصد از این واحدها در زمینه ساخت سنگ قبر فعالیت دارند که تعداد بسیار اندکی است و شیوع کرونا فعالان این حوزه را افزایش نداده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد ویروس کرونا مشهد اخبار کنکور سنگ قبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۹۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳