Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، عصر امروز عصر با حضور استاندار گلستان، محمد حمیدی فرماندار گرگان، سیدرضا قادری مدیرکل مدیریت بحران استان، ابوطالب قزلسفلو مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان و کنعانی مدیر کل محیط زیست استان جلسه بررسی آخرین وضعیت آتش‌سوزی در جنگل‌های توسکستان در طرح «جنگلداری گرمابدشت« برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان در این جلسه با اشاره به ادامه تلاش‌ها برای مهار آتش‌سوزی در جنگل‌های توسکستان، گفت: آتش‌سوزی در جنگل‌های توسکستان در برخی نقاط مهار شده و نیروهای جنگلبان شبانه‌روزی در حال تلاش هستند اما شرایط سخت منطقه و صعب‌العبور بودن منطقه و نوع پوشش کف جنگل  شرایط را برای مهار و اطفاء حریق سخت کرده است.

* تماس تلفنی استاندار گلستان با سراکیپ‌های حاضر در منطقه‌ توسکستان برای پیگیری آخرین امکانات مورد نیاز
ابوطالب قزلسفلو با اشاره به اینکه دو بار موفق به اطفا شدیم اما آتش مجددا شعله‌ور شد.، اظهار کرد: آتشی که مجددا فعال می‌شود پیشروی آنچنانی نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: نیروی امدادی شامل نیروهای منابع‌طبیعی، جهادی، هلال احمر، بسیج مردمی، کوهنوردی و ... مشغول اطفاء حریق هستند و الحمدالله مشکل نیروی انسانی برای عملیات اطفای حریق نداریم.
هادی حق‌شناس استاندار گلستان نیز بعد از شنیدن گزارش مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مدیرکل حفاظت محیط زیست استان به صورت تلفنی با تمام سراکیپ‌های حاضر در منطقه توسکستان صحبت کردند و آخرین وضعیت حریق و امکانات مورد نیاز در هر منطقه را پیگیر شدند و دستورا لازم را ابلاغ کردند.

گفتنی است افزایش دمای گرگان چند روز اخیر به حدود ۳۵ درجه سانتیگراد و حضور گردشگران در مناطق جنگلی از دلایل احتمالی آتش‌سوزی است.

اراضی زیرپوشش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان افزون بر یک میلیون و ۳۹۷ هزار و ۲۴۴ هکتار است که ۴۵۲ هزار و ۱۸۵ هکتار آن جنگل، ۸۶۲ هزار و ۸۲۵ هکتار مرتع، حدود ۲۰ هزار هکتار ساحل و ۶۲ هزار و ۴۲۰ هکتار زمین‌های مستحدث و موات است.

انتهای پیام/2307/

منبع: فارس

کلیدواژه: آتش سوزی محیط زیست استان گلستان مدیریت بحران آتش سوزی در جنگل های توسکستان منابع طبیعی و آبخیزداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۰۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها

سرهنگ ستاد علی ملکی آهنگران در جمع تشکل‌ها و گروه‌های مردم نهاد حوزه منابع طبیعی فارس با اشاره به کمبود منابع، تجهیزات و نیروی حفاظتی در صیانت از اراضی ملی گفت: حفاظت از عرصه‌های پهناور منابع طبیعی با این تعداد نیروی حفاظتی بسیار اندک امکان پذیر نیست و به همین دلیل ناگزیر به استفاده از فناوری‌های جدید از جمله پهپادها، ریزپرنده‌ها و دوربین‌های با برد طولانی هستیم.

او با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای تأمین تجهیزات و امکانات اطفای حریق از جمله خریداری ۵۸ دستگاه خودرو امدادی یگان حفاظت و ۱۰۰ دستگاه موتورسیکلت برای پایش مناطق جنگلی و صیانت از اراضی ملی گفت: این تجهیزات برای نصب در مکان‌ها و نقاط بحرانی و به منظور حفظ و صیانت از این عرصه‌ها واگذار و در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: در حال حاضر در سایر کشور‌ها برای صیانت از اراضی جنگلی توانسته‌اند از فناوری‌های نوین همانند هوش مصنوعی، پهپاد‌ها و ریز پرنده‌ها در مناطق حساس بهره بگیرند، برای مثال در کشور روسیه برای حفاظت از جنگلهایشان با بیش از ۱۳۴ دستگاه هواپیمای پهن پیکر و ۵ هزار خلبان موفق عمل کرده‌اند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به عرصه ۱۲۰ میلیون هکتاری عرصه‌های منابع طبیعی کشور گفت: حفاظت از این عرصه‌ها از تعهدات یگان حفاظت است و این امر وظیفه‌ای بزرگ و پرافتخار است و به منظور حفاظت از این عرصه‌ها علاوه بر ابزارها، تجهیزات و امکانات بویژه در زمان حریق، نیازمند همراهی و همدلی سمن‌ها و تشکل‌های مردمی هستیم.

در این نشست سرهنگ سید محمد صدرائی نژاد فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری فارس نیز با اشاره به اقدامات حفاظتی انجام شده به منظور ارتقا و سطح آمادگی در برابر آتش‌سوزی احتمالی در عرصه‌های منابع طبیعی استان گفت: اطلاعیه‌های هشداردهنده برای پیشگیری از وقوع حریق در کنار برگزاری جلسات و کارگاه‌های آموزشی در مناطق بحرانی جنگلی، شناسایی کانون‌های پرخطر و مستعد آتش‌سوزی، برقراری مستمر گشت کنترل، اخذ تعهد از مرتعداران عرصه‌های جنگلی و مرتعی از جمله این اقدامات است.

صدرائی نژاد با اشاره به اهمیت جنگل‌ها و مراتع بر ضرورت همکاری و تعامل نهاد‌های مختلف به ویژه تشکل‌ها و سمن‌های حوزه منابع طبیعی در پیشگیری و اطفای به موقع حریق تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • بررسی آخرین وضعیت کشتی توقیف شده اسراییلی حامل پرچم پرتغال | امیر عبداللهیان: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • وزیر تندرو صهیونیستی پس از واژگونی خودرویش به بیمارستان انتقال یافت
  • مهار آتش سوزی فروشگاه دخانیات در شهرکرد