Web Analytics Made Easy - Statcounter

گاردین در مطلبی می‎گوید که شکاف نژاد و درآمدی در آمریکا همچنان جریان داشته و در دوره های ریاست جمهوری باراک اوباما و دونالد ترامپ روندی صعودی به خود گرفته است.

به گزارش مشرق، نشریه گاردین در مطلبی نوشت «می‌توان از دونالد ترامپ تشکر کرد؛ فردی که وفاداری شدید طرفداران خود را جلب می‌کند، اما به اندازه مساوی به مخالفان خود انرژی می‌بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

نگارنده معتقد است «آمریکا ۴ چهار سال گذشته توسط ترامپ و یارانش اشغال شده است؛ حال، خلاص شدن از شر ترامپ یک مسئله است، اصلاح آمریکا مسئله‌ ای دیگر.»

بیشتر بخوانید: بایدن هم بر فضای دو قطبی آمریکا دمید

وی می‎نویسد «هنگامی که باراک اوباما در سال ۲۰۰۸ به عنوان رییس جمهور انتخاب شد، صحبت از آمریکای بدون نژادپرستی می‌شد اما در سال ۲۰۱۶، در پایان دوره ۸ ساله ریاست جمهوری اوباما، مرکز تحقیقات پیو، برآورد کرد که متوسط ثروت خانوارهای سفیدپوست در آمریکا ۱۷۱ هزار دلار (۱۳۲ هزار پوند) است. این ۱۰ برابر ثروت متوسط خانوارهای سیاه پوست، یعنی ۱۷ هزار و ۱۰۰ دلار بود؛ شکاف طبقاتی میان سفیدپوستان و سیاه پوستان بیش از قبل از ریاست جمهوری اوباما شده بود.‌»

بیشتر بخوانید: نابرابری نژادی در آمریکا؛ موضوعی کشنده‌تر از کرونا

گاردین می‎افزاید «می‌توان ترامپ را هم به دلیل تشدید تنش‌های نژادی و کمک به برتری طلبان سفیدپوست، مقصر دانست؛ همانطور که موسسه بروکینگز در سال جاری گفت، خلاء ثروت بین خانوارهای سیاه پوست و سفیدپوست، تأثیر نابرابری و تبعیض انباشته شده و همچنین اختلافات قدرت و فرصت را می‌توان در آمریکا به وضوح دید.»

نگارنده در بخش دیگری نوشت «همچنین در آمریکا نابرابری در درآمد وجود دارد که در ۴۰ سال گذشته (از جمله در طول ۱۶ سال ریاست جمهوری بیل کلینتون و اوباما) از زمان تغییرات تکنولوژیکی، جهانی سازی و سقوط اتحادیه‌ها و مذاکرات جمعی افزایش یافته است.»

گاردین در پایان می‎نویسد «پیو تخمین می‌زند که نابرابری درآمدی در آمریکا بین سال‌های ۱۹۸۰ و ۲۰۱۶، حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است؛ بنابراین نژادپرستی در آمریکا محدود به پلیس نیست، بلکه مختص تقریبا تمامی جنبه‌های نظام و کشور آمریکاست.»

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ آمریکا دونالد ترامپ انتخابات ایران باراک اوباما انتخابات آمریکا ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود