Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، علی هاشمی با اشاره به راهبرد و استراتژی اصلی کشور در برنامه ششم توسعه اظهار کرد: در بند ۵۷ قانون برنامه ششم توسعه به موضوع مبارزه همه جانبه با موادمخدر و روانگردان‌ها و همچنین مدیریت مصرف آنها با هدف کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد توسط دستگاه‌های مربوطه در طول اجرای قانون برنامه اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این بند که به مدیریت مصرف اشاره شده بنا بر این بوده که نظام از طریق کشفیات و یا واردات به میزانی داروهای نگهدارنده و درمان کننده تولید کند، اما باتوجه به اینکه دولت نقش تصدی‌گری را ندارد قرار بود با کمک بخش خصوصی (مراکز درمان اعتیاد و تولید کنندگان دارو) مدیریت مصرف انجام شود.

 دبیرکل اسبق ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به مصوبه توزیع داروهای مخدر توسط داروخانه‌ها گفت: آنطور که گفته می‌شود قرار بر این است که داروها به تعداد خاصی از داروخانه‌های منتخب واگذار شود، البته به طور قطع طبق برخی مبانی این تصمیم گرفته شده است، با اصل مصوبه توزیع داروها با هدف و راهبرد مدیریت مصرف موافق هستم. 

هاشمی معتقد است که مدیریت مصرف را به ویژه در زمینه توزیع داروهای مخدر باید به بخش‌های خصوصی واگذار کرد، البته دولت باید کنترل و نظارت‌های خود را داشته باشد.

 دبیرکل اسبق ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مصوبه توزیع داروهای مخدر توسط داروخانه‌ها انگیزه  کلینیک های بخش خصوصی به ویژه در موضوع درمان را کاهش می‌دهد، گفت: طبق آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر با همت ستاد و کمک اصلی  بخش خصوصی حدود ۸۵۰ هزار نفر در سیکل درمان و کاهش آسیب  قرار گرفتند و این موضوع نشانگر تلاش خوبی است که بخش خصوصی و کلینیک‌های درمان اعتیاد طی چند سال گذشته داشته‌اند.

وی افزود: یکی از وظایف دولت توانمندسازی بخش خصوصی و کلینیک‌های درمان اعتیاد است؛ در حال حاضر گفته می‌شود که ۳۰ هزار نفر در مراکز ترک اعتیاد به فعالیت مشغول هستند و اگر توزیع داروها توسط بخش خصوصی متوقف شود، لطمه جدی به اشتغال این ۳۰ هزار نفر وارد خواهد شد، ضمن اینکه در استراتژی و راهبرد و مدیریت مصرف به چالش کشیده می‌شوند، زیرا براساس آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر در حال حاضر ۸۰ درصد درمان توسط کلینیک‌های بخش خصوصی دنبال می‌شود. 

 دبیرکل اسبق ستاد مبارزه با مواد مخدر در در ادامه پاسخ به سوالی مبنی بر تاثیر مصوبه واگذاری داروهای مخدر توسط داروخانه‌ها بر کاهش نشت داروهای مخدر تصریح کرد: بحث نشت و قاچاق داروها همیشه مطرح بوده است و این موضوع به مکانیزم مبارزه با فساد و کنترل بستگی دارد و اگر داروهای مخدر به داروخانه‌ها هم واگذار شود باز هم این مشکل مطرح خواهد بود. 

هاشمی با اشاره به اینکه باید سیاست‌های نظارتی را  با فعال کردن رسانه ها و مطبوعات  اصلاح و تقویت  کنیم، اظهار کرد: باید در حوزه مواد مخدر با کار همه جانبه و فراگیر ارزش افزوده اقتصادی مواد مخدر را کاهش دهیم، در این صورت زمانی که این داروها انبوه وجود داشته باشد و بازار نیز رقابتی شود، دیگر کلینیک‌های درمان اعتیاد نیز قاچاق نخواهند کرد، بنابراین باید اشکالات را برطرف کنیم، نه اینکه مراکز درمان اعتیاد را از این امکان محروم کنیم.   

منبع: ایسنا
انتهای پیام/

کد خبر: 1079986 برچسب‌ها مواد مخدر توزیع متادون و داروهای مخدر از طریق داروخانه ها

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مواد مخدر ستاد مبارزه با مواد مخدر درمان اعتیاد توزیع داروها داروهای مخدر مواد مخدر مدیریت مصرف بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۳۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ خرده فروش مواد مخدر در اصفهان دستگیر شدند

سرهنگ حسین بساطی درگفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، طرح آرامش با هدف دستگیری خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر عملیاتی شد.

وی با اشاره به اجرای ۲۴ ساعته این طرح گفت: با انجام کار دقیق و میدانی گسترده توسط مأموران انتظامی و با شناسایی محلات هدف و آلوده، در نهایت ۱۶ نفر معتاد متجاهر جمع آوری و برای سپری کردن مراحل درمانی به مراکز بازپروی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان تصریح کرد: در ادامه این طرح همچنین ۱۴ نفر خرده فروش مواد مخدر دسنگیر و ضمن کشف مقادیری انواع مواد افیونی از متهمان، افراد دستگیر شده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

کد خبر 6100431

دیگر خبرها

  • ۳۰ خرده فروش مواد مخدر در اصفهان دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۲ تن انواع مواد مخدر در لرستان
  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • عملیات پلیس علیه مواد مخدر در کیش
  • ۲۸ کیلوگرم تریاک با پوشش بار گوجه در اصفهان کشف شد
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است