Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی از راه اندازی و رونمایی از سامانه جامع نظام پذیرش و بررسی ایده ها و پیشنهادها در این وزارت خبر داد.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا، شاهرخ شجری با اشاره به این که مدیریت مشارکتی رویکردی جمع گرایانه است، اظهار کرد: در این شیوه مدیریتی با بهره گیری از خردجمعی و تضارب آرا و از طریق دخالت دهی سطوح مختلف داخلی و خارجی شامل کارکنان تا مدیران و از خدمت گیرندگان تا ذینفعان، می توان سازمان را در نیل به اهداف و سیاست های خود یاری داد و بی شک نظام ایده ها و پیشنهادها از مهمترین زیرمجموعه های مدیریت مشارکتی در سازمان های پویا و مشتری مدار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی افزود: این نظام در سنوات گذشته نیز مورد توجه سیاستگذاران حوزه نظام اداری قرار داشته و در اسنادی نظیر ماده 20 قانون مدیریت خدمات کشوری و مصوبه های شورای عالی اداری، هئیت وزیران و سازمان امور اداری و استخدامی کشور مورد توجه قرار گرفته است.
شجری خاطرنشان کرد: بر همین اساس و با عنایت به رویکرد و تاکید وزیر جهاد کشاورزی، سامانه نظام جامع دریافت ایده ها و پذیرش و بررسی پیشنهادها در وزارت جهاد کشاورزی رونمایی و راه اندازی شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی گفت: به هر نوع فکر، ایده، اندیشه و راهکاری که به صورت داوطلبانه ارایه شود و بتواند شرایط موجود را آسان تر، سریع تر، صحیح تر، ارزان تر، ایمن تر و مطلوب تر کند پیشنهاد گفته می شود و این نظام می خواهد از طریق بهره مندی از ایده های خالقانه و نوآورانه کارکنان، بهره برداران، ذینفعان و شهروندان موجبات ارتقای سطح کارایی و اثربخشی زنجیره ارزش بخش کشاورزی کشور را فراهم نماید.
وی اظهار داشت: اگر می خواهیم در بخش کشاورزی که مسئول تامین امنیت غذایی و حفاظت از عرصه های منابع طبیعی، اراضی زراعی، باغی و ذخایر زنتیکی و آبزیان است، توفیقات بیشتری داشته باشیم، تنها راه مطمئن و قابل اتکاء استفاده از نقطه نظرات همه مردم بویژه بهره برداران و بخش غیر دولتی است تا بتوان با عنایت به محدودیت های منابع و عرصه و نیازهای فزاینده کنونی ضمن بهبود مستمر، در جهت توسعه همه جانبه گام برداشت.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی در خصوص دامنه شمول این سامانه گفت: هیچ محدودیتی برای دادن پیشنهاد در این سامانه وجود ندارد  و همه افراد جامعه که دسترسی به اینترنت دارند با ورود به سامانه و ثبت مشخصات خود می توانند پیشنهاد و یا ایده خود را ثبت کرده و فرایند آن را رهگیری نمایند از جمله کارکنان و مدیران شاغل و بازنشسته حوزه ستادی، سازمان جهاد کشاورزی استانها از سطح ستاد تا مراکز جهاد کشاورزی دهستانها و سازمان ها و شرکت های وابسته وزارت تا واحدهای خارج از مرکز آنها، کارکنان، مدیران و اعضای انجمن ها، تشکل ها، تعاونی ها، اصناف و ... مرتبط با بخش کشاورزی، بهره برداران و ذینفعان بخش کشاورزی، محققین و صاحبنظران عرصه کشاورزی کشور، مراجعین وزارت و کلیه شهروندان و افراد دغدغه مند جامعه اعم از حقیقی و حقوقی، خانواده همکاران شاغل و بازنشسته وزارت می توانند در این سامانه ایده ها و پیشنهادهای خود را ثبت کنند.
وی در خصوص نقاط قوت این سامانه، تصریح کرد: به منظور توجه به نقطه نظرات کارشناسی در سطوح مختلف و بررسی کلیه ایده ها و پیشنهادها به صورت دقیق با توجه به نوع و موضوع آن، کمیته های تخصصی در هر یک از معاونت ها، دفاتر مستقل، سازمان ها و شرکت های مادرتخصصی با حضور مقامات ذیربط و کارشناسان خبره تشکیل می شود تا تمامی پیشنهادها به صورت کارشناسانه مورد بررسی قرار گیرد.
شجری خاطرنشان ساخت: بسته به این که پیشنهادی منجر به صرفه جویی ریالی و یا ابداعات جدیدی شود که به رونق بخش کشاورزی و اقتصادی شدن کشاورزی کمک کند، پاداش پیشنهاد با احتساب جمیع جوانب محاسبه و پرداخت خواهد شد.
وی درباره برقراری ارتباط این سامانه با سایر سامانه هایی که در آینده طراحی و ایجاد می شود، گفت: به عنوان نمونه با عنایت به آنکه فرآیند تدوین نظام مدیریت دانش وزارت نیز در حال انجام است بنابراین تا نهایی سازی استقرار آن سازوکار، دستور العمل حاضر به عنوان یگانه رویه موجود، مبنای کار در حوزه گردآوری، تحلیل و بررسی نظرات، دیدگاه ها، ایده ها، پیشنهادها، تجارب و .... کارکنان و ذی نفعان وزارت تلقی می شود.
شجری اذعان کرد: بدیهی است پس از استقرار مدیریت دانش، با برقراری ارتباط دوجانبه میان این دو نظام (نظام پیشنهادها و نظام مدیریت دانش) امکان تبادل اطلاعات، بهره گیری از بانک های اطلاعاتی مشترک، رتبه بندی کارکنان بر اساس نرخ مشارکت در بهبود و تحول سازمانی و .... مهیا خواهد شد.
وی یادآور شد: علاقه مندان برای ثبت نظرات خود در سامانه جامع نظام پذیرش و بررسی ایده ها و پیشنهادها می توانند از طریق نشانی اینترنتی https://ideh.maj.ir اقدام کنند.





کدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رونمایی سامانه جامع نظام پذیرش ایده ها و پیشنهادها وزارت جهاد کشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد