Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اینترنتی فوربیز، یک روز پس از این که دولت دانمارک دستور کشتار ۱۷ میلیون جمعیت راسوهای این کشور را به دلیل جلوگیری از انتقال یک نوع جهش یافته کووید۱۹ از این حیوانات به انسان اعلام کرد، سازمان جهانی بهداشت اکنون بررسی مزارع پرورش گوشت راسو را در سراسر جهان درخصوص این نگرانی ها که این حیوان به احتمال زیاد گونه جدید و خطرناک این ویروس را به انسان ها منتقل می کنند، آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویروس جهش یافته کارایی واکسن های کرونایی را که اکنون در دست ساخت قرار دارند، تهدید می کند.

دولت دانمارک پس از ناتوانی در مهار شیوع کووید۱۹ و آلوده شدن دست کم ۲۱۴ نفر به این ویروس که با راسوها در ارتباط بودند، دستور کشتار کل ۱۷ میلیون جمعیت راسوهای این کشور را صادر کرد.

پس از این دستور دانمارک، ماریا ون کرخوو سرپرست فنی کووید۱۹ سازمان جهانی بهداشت گفت: این سازمان بین المللی امنیت زیستی مزارع پرورش راسو را در سراسر جهان بررسی می کند تا از انتقال این بیماری از این حیوانات به انسان جلوگیری شود.

محققان می‌گویند: جهش یک ویروس، امری طبیعی است و تعیین این که آیا چنین جهشی مانع از کارایی واکسن مبارزه با ویروس شود، مساله پیچیده‌ای به شمار می‌رود. با این حال مقام ‌های بهداشت و درمان دانمارک معتقدند که انتقال ویروس کرونا از طریق راسوها ممکن است تغییرات هرچند کوچکی در پادتن تولید شده در بدن انسان بگذارد و به این ترتیب اثر واکسن یا واکسن‌ های در حال ساخت برای مبارزه با بیماری کووید۱۹ را تحت تاثیر قرار دهد.

کاره مولباک رییس ستاد مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانمارک با هشدار نسبت به وقوع چنین اتفاقی گفت: بدترین سناریو این است که ویروس این بار از دانمارک منتشر شود.  

وی به پژوهش‌ های محققان در این زمینه اشاره و تاکید کرد: تحقیقات نشان می ‌دهند که پادتن تولید شده برای واکنش به ویروس انتقال یافته از راسوها از پادتن ‌های عادی کم ‌اثرتر است و همین می‌ تواند باعث ناکارایی واکسن ‌های در حال ساخت برای مبارزه با کووید۱۹ شود.

دانمارک پیش از این و در فصل تابستان نیز برنامه کشتار گسترده راسوها را در مزارعی که مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در آنها مشاهده شده بود، به اجرا گذاشت.

 مته فردیکسن نخست وزیر دانمارک هم تهدید این ویروس جهش یافته کرونا را «بسیار بسیار جدی» با توانایی «عواقب ویران کننده برای سراسر جهان»  توصیف کرد.
 

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن دانمارک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن دانمارک ویروس کرونا واکسن دانمارک اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۴۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که حمله نظامی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه ممکن است منجر به حمام خون شود. او همچنین خواستار آتش بس فوری شد.

براساس گزارش المیادین، تدروس آدهانوم گبریسوس در پلتفرم «X» نوشت: سازمان بهداشت جهانی عمیقاً نگران است که عملیات نظامی در مقیاس وسیع در رفح غزه ممکن است منجر به حمام خون شود و سیستم بهداشتی را که از قبل شکسته است، تضعیف کند.

این در حالی است که ارتش صهیونیستی همچنان به بمباران غزه و رفح ادامه می‌دهد. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرده است از طریق زمین به رفح حمله خواهد کرد تا تیپ‌های حماس را از بین ببرد.

کشور‌های اروپایی، سازمان ملل و آمریکا، متحدان اصلی رژیم صهیونیستی، از نتانیاهو خواستند که ایده حمله زمینی به این شهر را کنار بگذارد.

به گفته ینس لرکه، سخنگوی دفتر سازمان ملل متحد، این حمله علاوه بر تلفات انسانی، ضربه‌ای قوی به عملیات‌های بشردوستانه در سراسر نوار غزه خواهد بود، زیرا گذرگاه رفح در قلب عملیات‌های بشردوستانه قرار دارد.  

سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای افزود که این امر همچنین باعث تضعیف سیستم بهداشتی از قبل فلج شده، می‌شود، در حالی که تنها ۱۲ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان در غزه هنوز فعال هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • ضرورت تربیت و پرورش نیرو علیه استکبار جهانی
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت