Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@12:21:39 GMT

در ۲۷۰ روز باقی‌مانده با دولت دوازدهم چه کنیم؟!

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۸۴۳۱۳

در ۲۷۰ روز باقی‌مانده با دولت دوازدهم چه کنیم؟!

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، داوود گودرزی دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی در یادداشتی به بایسته‌های دولت دوازدهم در روزهای باقیمانده خود اشاره کرد.

متن یادداشت به شرح ذیل است:

چگونگی مواجهه با دولت دوازدهم که با بی‌تدبیری‌ها و ناکارآمدی‌های محرز شده، اوضاع و احوال اقتصادی کشور را بدین جا کشانده و برای حل مشکلات همچنان چشم به خارج از کشور دوخته، دغدغه بسیاری از دلسوزان انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی معتقد به پایان زودتر از موعود دولت هستند و در صحنه عمل، با طرح استیضاح و عزل دنبال می‌کنند تا هر چه زودتر روحانی را از اریکه قدرت به زیر کشند؛ گروه دیگر با طرح استیضاح آن هم تنها چند ماه مانده به پایان دولت مخالفند و تنها راه پیش‌رو را صبر می‌دانند؛ بخشی دیگر ناامید از کارگزاران فعلی، همچون دولتی‌ها چشم به انتخابات آمریکا و پایان شمارش آراء دارند تا بلکه با تغییر رئیس‌جمهور آمریکا گشایشی در فضای کشور ایجاد شود؛ و دسته‌ای دیگر هم عملاً راه حلی جز فحاشی و هتک حرمت رئیس‌جمهور سراغ ندارند و از هیچ فرصتی برای ابراز عصبانیت‌شان نمی‌گذرند.

اما فی الواقع به نظر می‌رسد که هیچ کدام از راه‌های مرور شده در بالا نمی‌تواند راه حلی راهگشا برای حل مشکلات کشور باشد و در عمل حاصلی جز حواشی و معطلی بیشتر امکانات و ظرفیت‌های کشور نخواهد داشت.

نگارنده معتقد است آن راهی که می‌تواند در شرایط کنونی زخم‌های ملت را التیام داده و چرخ‌های رونق کشور را به راه اندازند، در گام اول هم‌افزایی مجامع نخبگانی و دانشگاهی با محوریت نمایندگان دغدغه‌مند مجلس شورای اسلامی فرای تمامی دعواها و رفتارهای سیاسی و به دور از هر حرکت پوپولیستی و در گام دوم احصاء اولویت‌های اساسی مردم و کشور در سه حوزه اقتصاد، فرهنگ و امنیت (این اولویت‌ها هم‌اکنون در مرکز پژوهش‌های مجلس آماده شده است) و سپس پیگیری مسائل در سطوح مختلف کشور و مطالبه‌گری و به میدان آوردن مسئولان مربوطه با نگاهی دلسوزانه و از موضع همراهی.

در این خصوص هر نماینده مجلس می‌تواند یکی از مسائل کشور را انتخاب کرده و به صورت جد به پیگیری آن مشغول شود و با مطالبه مداوم و استفاده از ابزارهای نمایندگی، مسئولان مربوطه را برای حل مشکلات به خط کرده و موانع و مشکلات را برطرف سازد. اگر تنها 90 نفر از 290 نماینده مجلس پا به کار چنین طرحی شوند و بر مسائل مهم و اولویت‌داری چون اصلاح نظام مالیاتی، مبارزه با قاچاق، اصلاح نظام بودجه‌ریزی، مسئله مسکن، مسئله جمعیت، مسئله ازدواج و بهبود شرایط کسب و کار و کنترل قیمتها یا مصادیقی مانند صنعت نساجی، فرش، چرم، معدن، نفت و پتروشیمی، خودرو، تامین کالاهای اساسی و...متمرکز شوند، می‌توان با کمک نهادهای انقلابی و مسئولانِ دلسوزی که فارغ از سلایق سیاسی در ادارات و سازمان‌های کشور مشغول به کار هستند، تا پایان همین دولت حداقل چند مسئله اساسی و اولویت‌دار از مسائل کشور را به سرانجام رساند.

در این مسیر نخبگان، مجامع دانشگاهی، بسیجیان و هر فرد دغدغه‌مند دلسوزی می‌تواند در پای کار آوردن نماینده و فعال کردن او با مطالبه‌گری هدفمند کمک کند و پس از به میدان آمدن نماینده نیز او را به جهت محتوایی، راهبردی و رسانه‌ای در قالب هیئت‌های اندیشه‌ورز یاری رساند.

با قاطیعت می‌توان گفت آنچه که بیان شد در روزهای پایانی دولت دوازدهم و حتی در دولت‌های آینده تنها راه‌حل سامان دادن به وضعیت کشور است چرا که آنقدر حجم کارهای ناتمام و آغاز نشده در کشور ما زیاد است که جز با به میدان آمدن تمامی دلسوزان و بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های کشور به جایی نخواهیم رسید. آن دسته از دوستان و دلسوزانی که به رغم تذکر صریح رهبر معظم انقلاب به دنبال استیضاح یا مناظره بر سر آن هستند نیز بدانند که صرف انرژی در این مسیر جز هدر دادن وقت و عمر نیست؛ انقلابیگری داد و بیداد و سخنرانی و توییت زدن نیست اگر کسی در سینه درد مردم، انقلاب و ایران را دارد بسم‌الله برای حل یک مسئله پیش‌قدم شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دولت دوازدهم مجلس شورای اسلامی مفاسد اقتصادی نخبگان داود گودرزی قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی دولت دوازدهم برای حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۴۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می‌ شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

کد خبر 6092324

دیگر خبرها

  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده است
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده
  • تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟
  • کامیابی‌نیا: پیروزی در ۶ بازی باقی‌مانده نشدنی نیست
  • پایان فصل بیست و یکم لبران جیمز؛ چه سرنوشتی در انتظار پادشاه است؟
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • قهرمانی مس کرمان سه هفته زودتر از پایان لیگ برتر هندبال
  • پایان همایش «حکمت مطهر» با موضوع استان مطهری و مسائل جوانان
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند