Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

تحقیقات جدید نشان می دهد که سرماخوردگی هایی که فرد در گذشته به آن مبتلا شده است، می تواند محافظی در ابتلا به کووید۱۹ باشد. این مطالعه که توسط متخصصان بیماری های عفونی در مرکز پزشکی دانشگاه روچستر تألیف شده، همچنین نشان می دهد که ایمنی در برابر کووید۱۹ احتمالاً به مدت طولانی شاید حتی یک عمر هم می تواند ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه که در «mBio» منتشر شده است، نشان می دهد ویروس ایجاد کننده که عامل بیماری SARS-CoV-۲، سلول های بی حافظه را تحریک می کند.

عملکرد این سلول ها که سلول های ایمنی با عمر طولانی هستند، به این صورت است که عوامل بیماری زا را شناسایی و برای ایجاد نابودی آنها آنتی بادی ایجاد می کنند. دفعه بعدی که این پاتوژن سعی در ورود به بدن دارد، سلول های B حافظه می توانند حتی سریعتر برای رفع عفونت عمل کنند.

از آنجا که سلول های B حافظه می توانند دهه ها زنده بمانند، می توانند از بازماندگان کووید۱۹ به مدت طولانی در برابر عفونت های بعدی محافظت کنند، اما تحقیقات بیشتر باید این موضوع را اثبات کند.

این مطالعه همچنین اولین گزارشی است که واکنش متقابل سلول های B حافظه را گزارش می کند - به این معنی که سلول های B که یک بار به کرونا ویروس های سرماخوردگی حمله می کنند نیز SARS-CoV-۲ را تشخیص می دهند. نویسندگان مطالعه بر این باورند که ممکن است این یافته به این معنی باشد که کسی که به ویروس های قبلی کرونا مبتلا شده باشد که تقریباً همه افراد مبتلا شده اند- ممکن است دارای درجه ای از مصونیت قبلی نسبت به کووید ۱۹ باشند.

به گزارش ساینس دیلی، نویسنده اصلی این تحقیق و استاد میکروب شناسی و ایمونولوژی در URMC گفت: «هنگامی که ما نمونه های خون افراد بهبود یافته از کووید را بررسی کردیم، به نظر می رسید که بسیاری از آنها دارای سلولهای B حافظه قبلی هستند که می توانند SARS-CoV-۲ را تشخیص دهند و به سرعت آنتی بادی تولید کند».

یافته های آنها بر اساس مقایسه نمونه های خون ۲۶ نفری است که مبتلا به نوع خفیف تا متوسط ​​کووید شده و در حال بهبودی بودند و همچنین ۲۱ اهدا کننده سالم که نمونه های خون آنها شش تا ۱۰ سال پیش جمع شده بود - مدت ها قبل از اینکه در معرض COVID-۱۹ قرار بگیرند- نیز مورد بررسی قرار دادند.

این مطالعه نشان داد که این ویروس های بتاکورونا ویروس، یک زیر کلاس است که شامل دو ویروس ایجاد کننده سرماخوردگی و همچنین SARS ،MERS و SARS-CoV-۲ است. بنابراین پژوهشگران این مقاله باور دارند که افرادی که مبتلا به کووید-۱۹ شده‌اند، از محافظت و ایمنی پیشینی نیز بهره‌مند هستند. آنچه این مطالعه نشان نمی دهد سطح حفاظت ارائه شده توسط سلول های B حافظه و واکنش متقابل و نحوه تأثیر آن بر نتایج بیمار است.

پیش از این چند مطالعه دیگر از دانشمندان آلمانی و آمریکایی نیز اعلام کرده بودند که ابتلای یک فرد به بیماری سرماخوردگی می‌تواند سطحی از ایمنی را برای وی در مقابل بیماری کووید۱۹ ایجاد کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سرماخوردگی کرونا ویروس سلامت سلول های B حافظه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی گردنه پیچ‌بن در الموت+ فیلم

جواد حق‌لطفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین گفت: گردنه پیچ‌بن در مسیر قزوین - الموت - تنکابن، هرسال با آغاز فصل سرما و شروع نخستین برف زمستانی به دلیل حجم بالای بارش برف و به منظور حفظ ایمنی تردد کنندگان و جلوگیری از حوادث، توسط عوامل راهداری مسدود و پس از پایان فصل سرما و در اوایل اردیبهشت بازگشایی می‌شود.

وی اضافه کرد: این گردنه با سه هزار و ۳۰۰ متر ارتفاع از سطح دریا، مرتفع‌ترین گردنه استان قزوین است. 

استان قزوین دارای ۸۷ گردنه برف‌گیر است و بیش از هفت درصد عملیات برف‌روبی راه‌های کشور در این استان انجام می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بازگشایی گردنه پیچ‌بن در الموت+ فیلم
  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت