Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، به گزارش مدیکال اکسپرس، محققان این تحقیق اعلام کردند: یکی از موارد شگفت‌انگیز در مورد ویروس جدید این است که اکثر کودکان با مشکلات بسیار کمی با عفونت مبارزه می‌کنند، درحالی‌که افراد مسن با مشکلات بسیاری روبرو می‌شوند. عفونت ویروس بیماری کووید-۱۹ در بزرگسالان با علائم تنفسی همراه است که می‌تواند شدید و منجر به سندرم دیسترس تنفسی حاد (ARDS) شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر کودکان تا حد زیادی از بیماری تنفسی در امان هستند، اما می‌توانند به سندرم التهابی چندگانه (MIS-C) مبتلا شوند که زندگی را تهدید می‌کند.

دکتر دونا فاربر، ایمونولوژیست (ایمنی‌شناسی) کالج پزشکان و جراحان دانشگاه کلمبیا و جورج اچ. هیومفرای استاد علوم جراحی از بخش جراحی و دکتر متیو پروتو، دانشیار پاتوژنز (بیماری‌زایی) مولکولی ویروسی از گروه کودکان کلمبیا این تحقیق را انجام دادند.

فابر  اظهار کرد: "این بیماری یک عفونت جدید برای همه است، اما کودکان برای اولین بار با این عامل بیماری‌زا سازگار هستند و سیستم ایمنی بدن آنان برای مقابله با آن طراحی‌شده است. کودکان سلول‌های تی ساده‌ای دارند که قادر به شناسایی انواع پاتوژن‌های (عوامل بیماری‌زا) جدید هستند، درحالی‌که افراد مسن بیشتر به تجربیات ایمونولوژیک خود وابسته هستند و قادر نیستند به یک عامل بیماری‌زا جدید پاسخ دهند."

کودکان آنتی‌بادی خنثی‌کننده کمتری تولید می‌کنند

محققان در این تحقیق ۴۷ کودک، ۱۶ کودک بهبودیافته از سندرم التهابی چندگانه و ۳۱ کودک بهبودیافته از کووید-۱۹، به همراه ۳۲ بزرگسال با علائم مختلف بیماری خفیف کووید-۱۹ (بیمارانی که در خانه بهبود می‌یابند) و بیماران بستری‌شده با کووید-۱۹ شدید را موردبررسی قراردادند. طبق گفته این گروه، نیمی از کودکان مبتلا نشده به سندرم التهابی چندگانه هیچ علائم کووید-۱۹ نیز نداشتند.

محققان دریافتند، کودکان با سندرم التهابی چندگانه یا بدون سندرم التهابی چندگانه همان آنتی‌بادی‌ها را تولید کردند، اما این مشخصات با آنتی‌بادی تولیدشده در بزرگسالان متفاوت بود.

آنتی‌بادی‌های کمتری در این کودکان برای پروتئین سنبله (ویروس از آن‌ها برای آلوده سازی سلول‌های انسانی استفاده می‌کند) سارس-کوو-۲ وجود دارد. آنتی‌بادی‌های کودکان کمترین فعالیت خنثی‌کنندگی را دارند، درحالی‌که همه بزرگسالان آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده تولید می‌کنند و آنتی‌بادی‌های یافت شده در بزرگسالان بیمار بیشترین فعالیت خنثی‌کنندگی را دارند.

فاربر بیان کرد: بیمارترین افراد آنانی هستند که بیشترین آنتی‌بادی‌های خنثی را دارند و بیانگر زمان حضور ویروس در بدن بیمار است؛ بین میزان پاسخ ایمنی و میزان عفونت ارتباط وجود دارد هرچه شدت عفونت بیشتر باشد، پاسخ ایمنی قوی‌تر است، زیرا باید سلول‌های ایمنی و واکنش‌های ایمنی بیشتری ایجاد شود تا دوز بیشتری از یک عامل بیماری‌زا را از بین ببرنند. "

فاربر همچنین گفت: این واقعیت که کودکان آنتی‌بادی‌های بسیار کمی را باهدف قرار دادن پروتئین سنبله ویروس تولید می‌کنند، نشان می‌دهد که این عفونت گسترش زیادی پیدا نمی‌کند یا به سلول‌های زیادی آسیب نمی‌رساند.

پورتو افزود: "از آنجا که کودکان به‌سرعت ویروس را حذف می‌کنند، عفونت گسترده‌ای ندارند و نیازی به پاسخ آنتی‌بادی قوی نیز ندارند. "

این گروه پیشنهاد کرد که این روند کاهش‌یافته در کودکان ممکن است نشان‌دهنده عفونی بودن آنان در مدت‌زمان کوتاه‌تری در مقایسه با بزرگسالان باشد، بنابراین احتمال انتشار ویروس در آنان کمتر است، اگرچه محققان بار ویروسی را در کودکان اندازه‌گیری نکردند.

فاربر گفت: "مطالعات فعلی در سایر کشورها نشان می‌دهد که کودکان کم سن‌تر در مدرسه حامل ویروس جدید کرونا نیستند، بنابراین داده‌های ما با این یافته‌ها سازگار است. "

کودکان به واکسن‌های کرونا واکنش خوبی نشان می‌دهند

محققان گفتند: علی‌رغم تولید آنتی‌بادی کمتر در پاسخ به عفونت سارس-کوو-۲، کودکان پاسخ ضعیف‌تری نسبت به واکسن آینده نخواهند داشت، زیرا واکسن‌های در دست تولید از روند طبیعی عفونت تقلید نمی‌کنند.

فاربر توضیح داد: "حتی اگر کودکان در پاسخ به یک عفونت طبیعی با سارس-کوو-۲ آنتی‌بادی خنثی‌کننده تولید نکنند، واکسن‌ها برای ایجاد پاسخ ایمنی محافظ در صورت عدم وجود عفونت ساخته‌شده‌اند. کودکان به واکسن پاسخ بسیار خوبی می‌دهند و من فکر می‌کنم که در مقابل واکسن سارس-کوو-۲ پاسخ آنتی‌بادی خنثی‌کننده خوبی خواهند داشت و احتمالا محافظت بهتری نسبت به بزرگسالان در آنان ایجاد خواهد شد."

کمبود سیستم ایمنی بدن بزرگسالان چیست؟

درحالی‌که این مطالعه نشان می‌دهد که دوره عفونت برای بزرگسالان و کودکان متفاوت است، اما هنوز علت آن مشخص نشده است، به همین دلیل، محققان در کلمبیا می‌خواهند بدانند که چرا کودکان سارس-کوو-۲ را راحت‌تر از بین می‌برند و در سیستم ایمنی بدن بزرگسالان چه کمبودی وجود دارد که بازدارنده این عملکرد است.

فاربر، پروتو و همکارانشان در حال حاضر به دنبال تفاوت در پاسخ سلول تی هستند. این گروه پیشنهاد می‌کند که کودکان ممکن است پاسخ ایمنی قوی‌تری نسبت به عفونت‌های سارس- کوو-۲ ایجاد کنند، با استفاده از اینترفرون و ماکروفاژها به سلول‌های آلوده به عوامل بیماری‌زا حمله می‌کنند. درحالی‌که نتایج مطالعات دیگر نشان داده‌اند که پاسخ ایمنی ذاتی ممکن است در بزرگسالان آلوده به سارس-کوو-۲ با تاخیر همراه باشد.

فاربر اظهار کرد: "اگر پاسخ ذاتی واقعا قوی باشد می‌تواند بار ویروسی در ریه‌ها را کاهش دهد و آنتی‌بادی‌ها و سلول‌های تی با پاسخ انطباقی کمتر پاک شوند. "

این گروه گفت: ممکن است که سارس-کوو-۲ کمتر بتواند سلول‌های کودکان را آلوده کند، احتمالا به این دلیل که پروتئین‌های کمتری دارند و ویروس برای آلوده کردن سلول‌های انسانی میزان بیشتری لازم دارد.

محققان کلمبیا اکنون این احتمالات را با سلول‌های کودکان در برابر بزرگسالان آزمایش می‌کنند.

نتایج این تحقیق در نشریه Nature Immunology منتشرشده است.

منبع: ایسنا 
انتهای پیام/

کد خبر: 1080017 برچسب‌ها کرونا ویروس کودکان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کرونا کرونا کرونا ویروس کودکان تولید می کنند آنتی بادی آنتی بادی ها پاسخ ایمنی خنثی کننده سارس کوو ۲ بیماری زا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۴۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیرانداز چینی رکورد تفنگ ۱۰ متر بانوان جهان را شکست

به گزارش خبرگزاری مهر، در جریان جام جهانی تیراندازی در باکو و در رشته تفنگ بادی ده متر بانوان تیرانداز ۲۲ ساله چینی،جیا یو هان با ثبت رکورد ۶۳۶.۳ رکورد جهان در تفنگ بادی زنان را شکست و یک نمره ارتقا داد.

گفتنی است پیش از این رکورد در اختیار تیرانداز ایالات متحده آمریکا الیسون ویز بود که در سال ۲۰۲۲ در لیمای پرو امتیاز ۶۳۵.۳ را به نام خود ثبت کرده بود.

هان پس از شکستن رکورد جهان در مسابقه فینال تفنگ ده متر بانوان مدال برنز کسب کرد.

کد خبر 6098236

دیگر خبرها

  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • حسگری که مواد مخدر را ۶ برابر سریع‌تر شناسایی می‌کند
  • فردا؛ آغاز اردوی تیم‌های ملی کاراته بانوان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • تیرانداز چینی رکورد تفنگ ۱۰ متر بانوان جهان را شکست
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • امسال رویکرد متفاوتی به اندیشه ورزان جوانی جمعیت داریم