Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا با اشاره به اینکه درحال حاضر روند بستری بیماران مبتلا به کووید۱۹ افزایشی است از مردم خواست نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از وبدا، دکتر شاپور بدیعی با اشاره به اینکه درحال حاضر روند بستری بیماران مبتلا به کووید۱۹ افزایشی است از مردم خواست نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا  با بیان اینکه در حال حاضر برنامه ریزی برای ورود به مرحله دوم استفاده از تخت‌های بیمارستانی در حال انجام است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو هزار و ۳۶ بیمار در مراکز درمانی خراسان رضوی بستری هستند که از این تعداد یک هزار و ۲۱۹ بیمار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند.

وی تعداد بیماران بستری در بخش‌های مراقبت ویژه خراسان رضوی را ۴۰۹ نفر اعلام کرد که از این تعداد ۲۶۴ بیمار در بخش‌های مراقبت ویژه زیر پوشش این دانشگاه خدمات دریافت می‌کنند.

بدیعی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های منسجمی به منظور ارائه خدمات مناسب و سطح بندی بیماران در دستور کار قرار گرفته است تا به بهترین شکل ممکن این بیماری مدیریت شود، ابراز کرد: بر اساس برنامه ارجاع در صورت ابتلا فرد به علائم بیماری کرونا، می تواند با تماس با شماره ۱۹۱ نسبت به مراکز در سطوح مختلف با توجه به شدت بیماری اطلاع پیدا کند.

مسئول کارگروه مراقبت و درمان کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در مرکز پاسخگویی ۱۹۱، پزشکان، پرستاران و کارشناسان آماده پاسخگویی و راهنمایی شهروندان در زمینه بیماری کرونا و مراکز سطح بندی شده هستند.

 بدیعی با بیان اینکه در سطح یک خدمات رسانی به بیماران مشکوک و یا مبتلا به کرونا، ۲۲ مرکز خدمات جامع سلامت و ۱۴۵ درمانگاه بخش خصوصی در شهر مشهد فعال شده است، افزود: بر اساس برنامه ریزی این مراکز و درمانگاه‌های در مناطق مختلف شهر گسترده هستند و قابلیت دسترسی آسان برای همگان فراهم شده است.

وی اظهار کرد: درصورت نیاز بیماران به خدمات تخصصی، افراد به مراکز سطح دو خدمات که شامل تجهیزات تصویربرداری و آزمایشگاه هستند ارجاع داده می‌شوند و در صورت نیاز بیمار به خدمات بستری از طریق این مراکز به بیمارستان‌ها ارجاع داده می‌شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه با اجرای این طرح از شناسایی بیماران در مراحل حاد و مرگ و میر جلوگیری می‌شود و شهروندان با توجه به شدت بیماری و محدوده جغرافیایی محل سکونت خود خدمات را دریافت می کنند، گفت: اجرای این برنامه حدود دو ماه است که در مشهد کلید خورده است و در حال حاضر با افزایش تعداد بیماران به شکل مطلوبی توانسته است پاسخگوی نیاز مردم باشد.

بدیعی با تأکید بر اینکه نیروهای درمانی و بهداشتی بیش از هشت ماه است که با تمام توان در خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا قرار گرفته‌اند از شهروندان خواست با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی یاری‌گر مدافعان سلامت باشند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیماران بستری مبتلا به کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۵۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران گفت: ۱هم اکنون هزارو 100  بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش این دانشگاه شاغل هستند و  دست کم ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضع ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

دکتر عبدالله‌زاده  افزود: ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن سال آینده فارغ‌التحصیل  وبلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری می‌شوند.

وی گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در  کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: این ۱۵۰ نیرو پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی مشغول به کار می‌شوند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تجلیل شد..

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما