Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@09:28:26 GMT

ماسک بزنیم؛ پیروزی بایدن به کرونا ربط ندارد

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۸۶۵۴۷

ماسک بزنیم؛ پیروزی بایدن به کرونا ربط ندارد

عصرایران؛ مصطفی داننده- انتخابات آمریکا تبدیل به خبر بزرگ جهان و البته ایران شده است. انتخاباتی که همه خبرها از جمله کرونا را تحت تاثیر قرار داده است. بازار ایران به نتیجه انتخابات آمریکا واکنش مثبت داشته و این باعث شده برخی فکر کنند پیروزی بایدن روی کرونا هم اثر می‌گذارد.

تنها پدیده‌ای که فعلا می‌تواند بر روی کرونا اثر بگذارد، ماسک زدن ماست و لاغیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقعا جالب است، طبق دستور ستاد ملی مقابله با کرونا، باشگاه‌های ورزشی و قهوه‌خانه‌ها تعطیل هستند و بخشی از مردم به جای همراهی کردن، به صورت قاچاقی به باشگاه و قهوه‌خانه می‌روند.

چندماهی در قهوه خانه قلیان نکشید، آسمان به زمین می‌آید؟ چندوقتی در باشگاه دمبل‌ها را بالاو پایین نکنید، کار دنیا لنگ می‌شود؟ خیلی عجیب است که برخی برای سلامت خود اهمیت قائل نیستند و همه چیز را به شوخی می‌گیرند. این افراد نه تنها برای خود ارزش قائل نیستند بلکه جان دیگران هم برای‌شان مهم نیست.

باورتان می‌شود هنوز برخی می‌گویند، کار خودشان است تا گرانی‌ها را تحت تاثیر قرار بدهند؟! هنوز که هنوز است بدون ماسک، زندگی می‌کنند چون فکر می‌کنند کرونا پوششی است برای گرانی و تورم.

دولت در مورد سفر نکردن قانون جدید می‌گذارد و بعد عده‌ای برای اینکه از این قانون فرار کنند، بار و بندیل را زودتر می‌بندند و از شهر بیرون می‌زنند  تا دچار توقف و بازگشت نشوند. این رفتار مثل این است که در زمان جنگ راه خرمشهر را بسته باشند و عده‌ای به هر دری بزنند که با خانواده به این شهر بروند تا در کنار نخل‌ها تفریح کنند و خستگی کار را از تن به در کنند.

می‌گویند ما در سفر از این خانه به آن خانه می‌رویم. خوب اگر می‌خواهید در خانه بمانید، خوب در همان شهر خودتان در منزل بمانید و تفریح کنید.

شاید وقتی از مدرسه فرار می‌کردید یا زمانی که سر کسی را در معامله‌ای کلاه می‌گذاشتید، بچه زرنگ خطابتان می‌کردند اما حالا اگر از محدودیت‌های کرونایی فرار کنید، بچه زرنگ نیستید، احمق‌اید! چون سلامت خود و خانواده‌تان را به خطر می‌اندازید. کرونا، شوخی نیست و ممکن است به راحتی آب خوردن،جان‌تان را بگیرد و حضرت عزرائیل را به سراغ‌تان بفرستد.

جوان‌هایی که به خود می‌رسند و به خیابان می‌آیند و بدون ماسک جولان می‌دهند، بدانند که ممکن است همه این زیبایی را به خاطر کرونا به زیر خاک ببرند! کرونا با خود نمی‌گوید، این پسر یا دختر را ببین که چه زیباست و بیخیال شود. او افرادی که ماسک نمی‌زنند و عاشق مهمانی و سفر رفتن هستند را دوست دارد.

دندان روی جگر بگذاریم تا عصر کرونا تمام شود. این ویروس، پایانی دارد و بالاخره روزی می‌رسد که دوباره آغوش‌ها را برای هم باز کنیم، لطفا تا آن زمان صبر کنیم.

 

 

بیشتر بخوانید: اعلام مصوبات جدید ضدکرونا: ممنوعیت فعالیت مشاغل ۲، ۳ و ۴ از ساعت ۱۸ هر روز از ۲۰ آبان کرونا در ایران/ با 406 قربانی جدید در آستانه 37 هزار جانباخته‌ایم لینک کوتاه: asriran.com/003ANf

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ماسک بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۶۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک در مورد معترضینی که پرچم آمریکا را پایین می‌کشند
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین